Да бъдат ли върнати в отбора Д.Пеев и С.Манолов?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Да бъдат ли върнати в отбора Д.Пеев и С.Манолов?
Нека всички които имат мнение по въпроса си го кажат и дано някой от ръководството го прочете.Мойто мнение мисля,че е ясно на всички посещавали тоя форум.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Re: Да бъдат ли върнати в отбора Д.Пеев и С.Манолов?
аз съм левскар но винаги съм уважавал и следил локо. пеев е добър футболист. за манолов - не знам. не сън убеден обаче че генов е подходящия треньор. мисля че си трябва локомотивец. ст.стоев няма да се задържи дълго в лудогорец. домуса си пада малко грандоман и когато късмета се обърне ще го отнесе стойчо. дано по-скоро дойде време той да се върне у дома. кайзера също заслужава шанс в локо.
Дани Пеев определено трябва да се върне. Първо си е локомотивец, второ креативните ни футболисти са малко, да не казвам никакви.
Не мога да разбера Емил Велев какви дървета доведе, пари ли взимаше от тях, за да играят, нямам представа, половината за нищо не стават. Да бъхтят топката в защита, пък напред каквото стане. Само Маркиньос е добро попадение, ама и той е на настроения.
Иначе за Генов нямам много впечатления, защото все временно водеше отбори, дано не се получи и сега така. Обаче май и той набляга на защитата и секирите (е, Кокала си остава ненадминат в тази тактика). Ще видим какво ще се получи. Иначе на Славия имаме да им връщаме 3 точки от миналата година, затова очаквам загуба. ЦСКА също си чакат точките. Колкото до Литекс, те май сами си ги взеха.

Иначе за Генов нямам много впечатления, защото все временно водеше отбори, дано не се получи и сега така. Обаче май и той набляга на защитата и секирите (е, Кокала си остава ненадминат в тази тактика). Ще видим какво ще се получи. Иначе на Славия имаме да им връщаме 3 точки от миналата година, затова очаквам загуба. ЦСКА също си чакат точките. Колкото до Литекс, те май сами си ги взеха.
-
- Контакти:
Пеев не .Манолов да.
По скоро трябва да се освобождават още играчи от отбора.От последните 34 мача за първенство-8 победи (две от които с ЦСКА и Литекс
)

- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Да. Положението на Локомотив е много лошо. Трябва да се прави чистка и то начело с Кокала.

shevchenko написа:Да. Положението на Локомотив е много лошо. Трябва да се прави чистка и то начело с Кокала.
Кокала е изчистен вече. Да трябва да ги върнат!
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
ascold написа:аз съм левскар но винаги съм уважавал и следил локо. пеев е добър футболист. за манолов - не знам. не сън убеден обаче че генов е подходящия треньор. мисля че си трябва локомотивец. ст.стоев няма да се задържи дълго в лудогорец. домуса си пада малко грандоман и когато късмета се обърне ще го отнесе стойчо. дано по-скоро дойде време той да се върне у дома. кайзера също заслужава шанс в локо.
+1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

shevchenko написа:Да. Положението на Локомотив е много лошо. Трябва да се прави чистка и то начело с Кокала.
Какъв си ти, бе? Какви са тия еврейски звезди? В Израел не разбрахте ли, че Велев вече не е треньор на Локомотив?
Пеев задължетелно трябва да се върне в отбора...
Локомотив за нас е всичко!!!