Кой сега е номер 3?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Кой сега е номер 3?

Мнениеот loko29 » 08 дек 2014 15:43

Аман от ге...ве в сайта.К...вите нека пишат.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 дек 2014 17:51

terata написа:
favaca8888 написа:Девойката вместо да целува ръка ни хапе по к..ра :mrgreen:
Нали все пак трябва да се прославите в Европа, я Иртьш,я некой от Мадагаскар :o :shock: :lol:

Мхмъ, понеже вие само с купи се прибирате от участието си в ЕКТ, нали Борац?

Не виждам нищо срамно да отпаднеш от отбор завършил след Партизан и Цървена звезда в първенството. ;)
Докато при Вас ако почна да изброявам ще ме заболят пръстите.
Онзи четвъртфинал наистина беше огромно постижение, но Лудогорец за 3 години подобри всички тези рекорди
във времето на съвременния футбол.
Мен ми интересно за чий се бъхтите за тази проклета 1-ва шестица?Да ви бие пак Цска, да ви розпори Лудогорец, че и ние можем да ви бийнем :mrgreen:
Обигравайте юноши във втората шестица, нали искахте юноши.Ще си дооправите стадиона, ще спестите некой лев щото за победи над Марек и Хасково не се дават, абе вие си знаете.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 дек 2014 18:21

favaca8888 написа:
terata написа:
favaca8888 написа:Девойката вместо да целува ръка ни хапе по к..ра :mrgreen:
Нали все пак трябва да се прославите в Европа, я Иртьш,я некой от Мадагаскар :o :shock: :lol:

Мхмъ, понеже вие само с купи се прибирате от участието си в ЕКТ, нали Борац?

Не виждам нищо срамно да отпаднеш от отбор завършил след Партизан и Цървена звезда в първенството. ;)
Докато при Вас ако почна да изброявам ще ме заболят пръстите.
Онзи четвъртфинал наистина беше огромно постижение, но Лудогорец за 3 години подобри всички тези рекорди
във времето на съвременния футбол.
Мен ми интересно за чий се бъхтите за тази проклета 1-ва шестица?Да ви бие пак Цска, да ви розпори Лудогорец, че и ние можем да ви бийнем :mrgreen:
Обигравайте юноши във втората шестица, нали искахте юноши.Ще си дооправите стадиона, ще спестите некой лев щото за победи над Марек и Хасково не се дават, абе вие си знаете.

Естествено, че не е срамно да отпаднеш от абсолютния дебютант в евротурнирите Борац Чачак. :lol: Докато нашите резили с Иртиш, Сараево и т.н са си наистина срам. Просто за вас е успех отпадането от Борец, за нас подобно "достойно" отпадане е резил. Различни ценности. :lol: Лудогорец не помня да е стигал до 1/4 финал в който и да е турнир, че да е подобравял квото и да било. ;) Да не говорим, че успеха на Левски бе постигнат със свободни агенти и юноши, без 1 лев за селекция, за разлика от къпещия се в пари отбор на Лудогорец. А и оня над теб каза, че му е писнало от г...ве, така че не е зле да спреш да пишеш глупости. Освен ако не си от вторите, демек к....те, те мое да пишат :lol:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 08 дек 2014 18:40

Ти си тръгнал да ми говориш за анонимници :roll: :shock: :o
Локомотив е пред Пфк левски в класирането, изпий една водка и се концентрирай ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 08 дек 2014 18:45

terata написа:... Да не говорим, че успеха на Левски бе постигнат със свободни агенти и юноши, без 1 лев за селекция...

ТРЯБВА ДА ВИ ДАДАТ МЕДАЛИ САМО ЗА ТОВА!

#sarcasm
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 дек 2014 19:04

favaca8888 написа:Ти си тръгнал да ми говориш за анонимници :roll: :shock: :o
Локомотив е пред Пфк левски в класирането, изпий една водка и се концентрирай ;)

Ма поздравления за което, жалко само, че не раздават медали и по време на временното класиране. :lol:

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 08 дек 2014 19:24

Пич, ние се радваме, че ВЪПРЕКИ "ръководството" ни имаме този Отбор, който ако вашият е съставен от свободни агенти и момчета от школата, за нашия не знам какво трябва да се каже. Отгоре на това класирането ви ежегодно е приблизително установено от Държавен вестник - двете неща няма как да се съпоставят, да стоят на един и същ кантар.

Както казах някъде другаде - скрийте се някъде в някой ъгъл и не се обаждайте, щото гащите ви са посрани до ушите. На цялата ви рода до девето коляно.
Изображение

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 08 дек 2014 21:41

terata написа:
favaca8888 написа:Ти си тръгнал да ми говориш за анонимници :roll: :shock: :o

Ма поздравления за което, жалко само, че не раздават медали и по време на временното класиране. :lol:

Тера ли си Тара ли си не те знам, трай си и се надявай да доживееш да видиш един сектор с козирка на тоя насип у Подуяне. Айде със здраве и успех на Славия ;)

САМО ЛОКО

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 08 дек 2014 22:31

Ето за агент Тара, да види как се свири и в Европа, да каже за кой има дузпа и колко късмет имахме в този мач. Да това ни е най-"срамния" мач в Европа.

8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 дек 2014 22:36

Аз да ти поговоря ли малко за Майк Райли?

http://www.7sport.net/archive7ds/2006/0 ... 4283_7.htm
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Локо София”