Начи аз бех на мача ( може ли в събота в този хубав ден да отидем само 30 души ?? ) и първо искам да честитя победата на пловдивското Локо !  

Заслужена.Макар в последната минута удара на Лахчев ако не беше ударил гредата , а беше влязъл сега на "Лаута" щеше да е доста минорно.
Искам също така да кажа че нашия отбор ми хареса през целия мач , а последните 20 мин мисля че изцяло контролирахме мача.
Респект за момчетата които играят мъжки всеки мач и се раздават на 100% колкото могат.Това на мен ми харесва и затова ще продължа да ходя на всички мачове.
ЩЕ ПОМОЛЯ от нашите фенове анализаторите на спортно-техническата част на играта ДА ЗЕМЪТ ДА МЛЪКНАТ и да престанат да уволняват Диян защото в противен случай ще ви разбера кои сте и ще ви скачам по фейсовете ,
тва ясно ли е оттук нататък ?!  
 Ако има нещо да се казва ТО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СТАДИОНА И ДОКАТО НЕ ВИ ВИДЯ ЗАДНИЦИТЕ ТАМ ПРОСТО МЛЪКНЕТЕ !
Аман от форумни мишки ! Като стане време за мач никакви ви няма и затова с право останалите фенове ще ни се подиграват.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!