Мачове, билети, сметки, КАС(ев)И

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

kiril.a.d
Контакти:

Re: Мачове, билети, сметки, КАС(ев)И - ТРЕТИ път

Мнениеот kiril.a.d » 10 авг 2015 12:22

Добре, изоставям ви, въпреки че се мотивирах, защо ме вълнува съдбата на Локото! - отговаряте ми с някакви...я глупости, я детинщини, като че наистина съм някой...див левскарин. На мен ми е обидно, заради реално проявения интерес и безсмислените...направо диви отговори.

Апропо - искате Касев да ви е благодетел и да ръси пари от джоба си? Да, ама той е бизнесмен и като така, също би искал отбора да се самоиздържа ;) - не беше и такова искането и на парци, за "нормално функциониращ клуб, с читави....." ?....
Бе май-май, не знаете какво искате, а?.... - хем сърби, хем боли - ваша си работа!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 10 авг 2015 12:56

Това е само началото срещу тия палячовци които са начело на Локомотив в момента.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 10 авг 2015 13:05

Добре де, тоя дебелия нали беще казал, че е осигурен приличен бюджет? Беше нещо от сорта на: "Ние парите сме ги осигурили за целия сезон, за другите въпроси питайте хората в клуба"

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 10 авг 2015 13:08

До момента (за сто и десети път го повтарям само аз) никой не е видял една стотинка от тях. Има точно нулева гаранция, че тези пари биха отишли по предназначение. Наглостта на гол тумбак да искат по 10 лв. за билет я оставям настрана. Както и че щели да дават под наем стадиона за мачове на ЦСКА, който не им е даден за ползване.

kiril.a.d написа:... искате Касев да ви е благодетел и да ръси пари от джоба си...

Ааа, не, това не сме го искали. Това е, което ни беше сипано като прощален подарък от лицето Кайчо. И не искаме никой да ръси нищо. Искаме ясна стратегия и искаме да виждаме да се прави нещо по нея. Не само приказки и постоянно повтаряне на "ще, ще, ще". А към момента от Лаурел и Харди освен селташко поведение и искане да им се целува ръка (казано общо взето в прав текст), друго не сме видяли.

Примерно ти е известно, че Кичо ходи да плаща с лични пари таксите за последната контрола миналата седмица, нали? Че на откупения от Кайчо автобус му свършила нафтата насред път, после пък беше продаден скоропостижно на Септември (което за мен е добра новина, защото не искам да виждам какви да е спомени, свързани с онова лице). Че работниците на стадиона и треньорите в школата още не са видяли едно левче, та нямаше кой да полива тревата на и без това плачевното ни игрище. Това са все сигнали за далавери. Обясни ми как върху тези неща ще ходим да им даваме по 10 лв. за билет?

Ако се вълнуваш и си следил, както твърдиш, щеше да си наясно с тези неща. ;)
Изображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 10 авг 2015 13:08

lifes написа:Това е само началото срещу тия палячовци които са начело на Локомотив в момента.

Ако това е началото и то продължи, краят ще бъде печален - затриване на Локомотив София...
Не допускайте същите грешки като нас, защото ще се окажете на същото дередже! Гледайте малко повече на фактите...
При нас, фактите бяха: - два пъти Лупи и Стойчо, начело на ЦСКА, два пъти ЦСКА на върха!!! - а когато фактите говорят и боговете мълчат....
Сами си изядохме хляба, след като една огромна част се подведе по...дори форумни дрънканици!
Успехи на Локото....дори и срещу нас, защото ще са ви нужни!!! - 1:0 с някакви... балканджийски...варвари ;) :lol: е слаба работа!
А наш Ицко ще го стегнем да не играе така глупаво, като срещу Радомирци ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 10 авг 2015 13:08

kiril.a.d написа:Добре, изоставям ви, въпреки че се мотивирах, защо ме вълнува съдбата на Локото! - отговаряте ми с някакви...я глупости, я детинщини, като че наистина съм някой...див левскарин. На мен ми е обидно, заради реално проявения интерес и безсмислените...направо диви отговори.

Апропо - искате Касев да ви е благодетел и да ръси пари от джоба си? Да, ама той е бизнесмен и като така, също би искал отбора да се самоиздържа ;) - не беше и такова искането и на парци, за "нормално функциониращ клуб, с читави....." ?....
Бе май-май, не знаете какво искате, а?.... - хем сърби, хем боли - ваша си работа!!!

Само боли ще почне да сърби като почне да зараства. На терена спечелихме титла , по втория начин ни избутаха до третото място , но и това не им стигна , сега вместо да играеме в Европа се бутаме измежду селските групи без дори да сме приближили по дългове Левски ,ЦСКА, Ботев,Локо Пд и т.н.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 10 авг 2015 13:21

kiril.a.d написа:... При нас, фактите бяха: - два пъти Лупи и Стойчо, начело на ЦСКА, два пъти ЦСКА на върха...

Не си сериозен, нали? Двамата, дето ви вкараха във вихрушката на десетки милиони задължения и (много закъсняло) изхвърляне от групата?

Айде нема нужда от такива "благодетели-легенди" и такива "върхове".
Изображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 10 авг 2015 13:28

парци, приятелю, бързаш като някои наши фенове!!! - а "бързата кучка, слепи ги ражда" ;) :)
И Гришата още нищо не е дал!!! - да не е луд, след като не е никакъв в ЦСКА? - само разнася някакви картотеки и то по два пъти ;) :lol: и...се прави на велик! Ама 60-80 000 лв от един мач, малко ли са за "В" група? ;) - аз, на Александър Тодоров имам повече доверие отколкото на Гришата!!!
За какво го казвам? - не че съм така добре информиран за случващото се в Локо, но ти сигурен ли си, че юридически, всичко е прехвърлено на ония индивиди и те могат да функционират като собственици??? - разбираш ли за какво става дума? Никой не е луд да се "набутва" ако не е сигурен че плаща за свое нещо!!!
Още един пример - изчезна от главите на сууума ти цесекари ;) - когато Божков беше собственик на ЦСКА, той ни образува първите дългове към НАП, в размер на около 2,5 милиона лв, защото поиска да договори базите, Министерството на спорта се излигави и Божков, като силен и независим бизнесмен им каза: "Като не ми давате базите, аз пък няма да ви платя данъците!" - и така 2 години, та 2,5 милиона лв....
Но това е бизнес мисленето! - всичко трябва да е уредено документално, та някой бизнесмен да почне да хвърля пари!!! - така и наш Гриша Ганчев...
Де факто, днес, привържениците на ЦСКА издържат отбора във "В" група!!! - ама 60-80 000 за един мач, във "В" група са ехееееееее, пари!!! - никой не може да мечтае за такива във "В"в група!!!
Та остави, какво ви е "сипано" - и Гришата ги сипва едно... - просто поискайте участие и контрол в дейността им за да бъдете поне информирани на 100% какво става и защо става!!!
Въпреки че...честно да ти кажа, аз и на наш Милко Георгиев не вярвам... - бе където играе парата, винаги има далавера!!! - а далаверата е продажност....
Както искате постъпете, колеги! - "насила, добро не става"....
Но се съмнявам, Вие, да можете да издържате отбор като за "Б" група дори...

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 10 авг 2015 13:31

Стига сте го нападали "kiril.a.d". Човекът явно не е наясно точно за какво става въпрос. То няма и как да бъде, тъй като информация за Локомотив почти няма. Ние знаем за какво става дума, защото живеем с тоя отбор. Пък и детето му е локомотивец, което нас може само да ни радва. Нека прочете по-подробно какво имаме предвид и ще го помоля да не сравнява Локомотив и ЦСКА, тъй като ситуацията в двата клуба е коренно различна, а и тя винаги е била такава. Единственото общо между двата отбора е че са във В група, а преди че са били в А група - нищо друго.
Това е, надявам се всичко да тръгне при нас някой ден, но не вярвам да е с тези агробарони, те просто са въздух под налягане.
Единственият факт е, че вчера на стадиона имаше около 1000 души, докато на 3 мача от А група е имало по-малко или толкова. Смятам, че е добре за начало и съм сигурен, че с времето ще идват все повече хора, заради Локомотив, заради онази магия, която притежава този клуб, а не заради агробарони и селяндури. От тук нататък всеки да лае колкото иска.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 10 авг 2015 13:36

james,
на теб веднъж ти се скарах, заради...диво издивяване ;)
Сега нещо...бе каква титла си спечелил бе??? - отстъпената то ЦСКА на Лудопиец, по нареждане на Домуса??????????????????
Я да вземеш да се стегнеш!!!
За ЕКТ, тази година съм съгласен и не малко се гаврих с Литекс и БФС! - от там са всичките проблеми на тото А БФС групата!!!
За това, няма и да ги погледна!!! - обявих, че повече няма да гледам мач на Лудопиец и не съм гледал!!! - заради гелосания сюнетчия, Домус ага...
Няма да му гледам и патените канали!!! - да знае, какво значи да изхвърли ЦСКА и Локо Сф от "А" група!!!
И ако обичаш - не забравяй, че само преди...2 години май беше, ви спасихме от изпадане ;) - дори спечелих пари на тази наша загуба, защото знам че отношението на ЦСКА, към Локо е положително! - описал съм защо ;)....

Върни се в “Локо София”