Апропо - искате Касев да ви е благодетел и да ръси пари от джоба си? Да, ама той е бизнесмен и като така, също би искал отбора да се самоиздържа
Бе май-май, не знаете какво искате, а?.... - хем сърби, хем боли - ваша си работа!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
kiril.a.d написа:... искате Касев да ви е благодетел и да ръси пари от джоба си...

lifes написа:Това е само началото срещу тия палячовци които са начело на Локомотив в момента.
kiril.a.d написа:Добре, изоставям ви, въпреки че се мотивирах, защо ме вълнува съдбата на Локото! - отговаряте ми с някакви...я глупости, я детинщини, като че наистина съм някой...див левскарин. На мен ми е обидно, заради реално проявения интерес и безсмислените...направо диви отговори.
Апропо - искате Касев да ви е благодетел и да ръси пари от джоба си? Да, ама той е бизнесмен и като така, също би искал отбора да се самоиздържа- не беше и такова искането и на парци, за "нормално функциониращ клуб, с читави....." ?....
Бе май-май, не знаете какво искате, а?.... - хем сърби, хем боли - ваша си работа!!!
kiril.a.d написа:... При нас, фактите бяха: - два пъти Лупи и Стойчо, начело на ЦСКА, два пъти ЦСКА на върха...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта