hd29 написа:damyanov1963 написа:james написа:Дамянов престани , всички знаем ,че си от насилствено направените Левскари - не си показвай помашката същност никой не ти го натяква ,просто такива бяха времената.
Никой не ме е "насилвал" да ставам от Левски. Станах левскар заради Гунди. Тогава той беше най-споменаваният човек в България. И стига сте се оправдавали с "тогавашните времена", щото тогава Левски ви направи шампиони - през 1978-а.
Стига си дрънкал глупости и не омаловажавай успеха на последния голям отбор на Локомотив.Защо не пишеш и за другия мач с пряко отношение към титлата тогава на конкурента ЦСКА.И ако Локо беше загубил от Левски,Славия ли щеше да е направила ЦСКА шампион или пак Левски,защото така ще се чувствате по значими.
Стига глупости бе локомотивци, нали видяхме как останахте в А група, айде спрете се малко. Направихте най-добрия си сезон, когато Левски и ЦСКА са в най-голямата криза в историята си.
А за мача в който станахте шампиони през 1978-а, недей да говориш, защото аз бях на него и видях как левскари и локомотивци си подаваха топката около центъра в края на мача и двете агитки се заливахме от смях, а при головете си ръкопляскахме взаимно, ако не ми вярваш питай някой стар локомотивец, който е бил на мача.