Трибуна Локомотив Сф организира пътуване за мача с Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Трибуна Локомотив Сф организира пътуване за мача с Берое
boabbb написа:7-местна "Зафира"![]()
![]()
Не случайно си си сложил този аватар
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
-
progres1986
- Контакти:
първо за мераклиите.нямам сестра.майка ми е на 76.и трето живея до стадиона и ще си направя труда да ви преброя дали сте вагон или файтон.
явно 4увството ви за хумор не е най силната ви ка4ество.простотията доминира.но това е нормално след като софия се напълни с пейзани.
Какво значение колко са?
Важното е че са зад отбора си и ще го подкрепят!
Рескпект!
Рескпект!
Teo написа:Какво значение колко са?
Рескпект!
Правилно, аз просто се майтапя, може и с камили да пътуват
Леевски, оле
-
миле гърбавия
progres1986 написа:първо за мераклиите.нямам сестра.майка ми е на 76.и трето живея до стадиона и ще си направя труда да ви преброя дали сте вагон или файтон.явно 4увството ви за хумор не е най силната ви ка4ество.простотията доминира.но това е нормално след като софия се напълни с пейзани.
Ето още един преброител! Провинциални приятелю,от мен да знаеш, че количеството не ражда качество!
Една шега, повторена много пъти се изтърква и по-нататъшното и повтаряне показва най-малко липсата на всякакъв вкус... Не можеш да очакваш овации и възторг от малоумната си шега, още повече в този подфорум... В крайна сметка-каквото повикало, такова се обадило...progres1986 написа:първо за мераклиите.нямам сестра.майка ми е на 76.и трето живея до стадиона и ще си направя труда да ви преброя дали сте вагон или файтон.явно 4увството ви за хумор не е най силната ви ка4ество.простотията доминира.но това е нормално след като софия се напълни с пейзани.
П.С. Малко е жалко човек с правопис на незавършил трети клас циганин, пишещ "Ч" като "4" да дава компетентни мнения кой бил прост и кой бил пейзан...
-
progres1986
- Контакти:
многограмотни ми приятелю,не смятам да влизам повеЧе в полемика с теб,понеже слизането до умственото ти и интелектуално равнище ще е равносилно на самоубийство!!!!!
Направо ме разплака... Палячо!progres1986 написа:многограмотни ми приятелю,не смятам да влизам повеЧе в полемика с теб,понеже слизането до умственото ти и интелектуално равнище ще е равносилно на самоубийство!!!!!
2 купета ще стигнат ли 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !