haiobaio написа:kiril.a.d написа:haiobaio написа:kiril.a.d написа:Грозно и трагично, но...колкото и да е клише, аз предупредих Локомотивци, че така ще стане, щом отказват да работят с Касев...
Не знам, каква я мислят сега... - жалко за Локото!
Какво да работим с Касев, бе, човек? Ти имаш ли акъл, сериозно?
Ние гъзове не лижем.
Мислим да ни има, честно да ти кажа.
Не знам...със 700 човека на мач, не можете да издържате отбор, дори във "В" група!
А пари има само в такива, на които...явно трябва да им се лиже...други, с пари, в България няма!
Така че...не знам, каква я мислите... - нещо като "чиста и свята република" на В.Левски, ама не биде....
700 човека са си 700 човека, добро начало е. Повече от някои отбори в А група. Ако нещата тръгнат като хората догодина ще сме 1400 и така нататък. Никога не сме били мода, че куцо и сакато да ни е фен. Ние сме си ние. Не лижем гъзове. И вярвай ми, колкото по-чист ни е клуба, толкова по-добре.
Едно време...в лошото комунистическо време

Какво стана...къде изчезнаха феновете на Локото??? - май те измряха, вместо..."комунистите" на ЦСКА

Тъста ми беше железничар - лека му пръст! Цяла Банишора, от където съм, е железничарски квартал! - синът ми заради дядо си и на квартален принцип (по английски

Но мисълта ми е друга - как с провала на отбора, ще върнете привърженици??? - това, според мен, става с игра, медали и участия в ЕКТ!!! А това, без "силен човек", днес, не става...