Локо(Сф)-Берое, петък, 3.10.,16ч.,ст."Локомотив"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Локо(Сф)-Берое, петък, 3.10.,16ч.,ст."Локомотив"

Мнениеот FLANKER » 04 окт 2014 11:24

morqche написа:
favaca8888 написа:
morqche написа:
rere написа:
morqche написа:Незнам ама дузпата за берое влезе, топката топна зад гол-линията :) сега видяхте ли че ни бихте на късмет във Варна... не сте по-добре от нас и Славия работите вървят на зле :)
П.С http://www.novsport.com/video1206501_1.html

Ако работите бяха на късмет наште нямаше да си вкарат автогол и после да се разхождат по терена , Бранеков можеше да изпусне дузпата , но ако искаше да я вкара нямаше да я чукне към вратаря , единственото в повече беше селската наглост на Берое , като са си уредили мача да си го изклатят до 0:1 и да си ходят . За Варна нищо не мога да кажа щото не съм го гледал , но ако се има впредвид наште как играха с Литекс, Лудогорец и ЦСКА малко ви е било.

Един корнер гол и цял мач отзад без атаки :) това беше в Варна
favaca8888 написа:Първо разбира се , честита победа на Берое !

А към злобеещото моряче само ще му кажа да ходи да си е6е п4тката мила майчина !!! :x

Ела да я ебеш ти бе ******ко, не виждам къде съм злобял ама ти явно получаваш гнойни образувания по цевката си като чуеш критика към отбора си. Ти затова ми казваш да ходя и да си я е?а защото ти неможеш нали? осранкооо гърбихте тениска от дете и после се насрахте върнахте я на куките и почнахте да звъните на гаджетата си от (*партак да ви пазят осраните точки :) ама да си жив и здрав и гледай да не те срещна някаде че твойта шунда майчина няма да ти познае грозната мутра после :)

"не виждам къде съм злобял" :lol: Призанй си че те яд че бихме ! Паламуд !
А като си толкова страшен що в Надежда сте всеки път 3-ма на кръст.Смешник.

Аз лично не съм идвал скоро в "Надежда" последният път като идвах ни бихте 3:2 и след мача бягахте около стадиона си, да признавам си че ме е яд по-добре да бяхме паднали от Скрита сила Мъдрево от колкото от вас, най-много ме е яд че не паднахме от Ботев Враца във Варна, сега щяхте да сте там където заслужавате. Поне не отричаш за фланелката, колко смешно е да се биеш в гърдите и след това да клякаш на ушатите и да звъниш на онези цигани да ви скатаят :)

Плювайте се!Само така! :( Циганите и арабелите ,това и чакат-да се самоунищожим!Плювайте се,"няма лошо"!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

sandi74

Re: Локо(Сф)-Берое, петък, 3.10.,16ч.,ст."Локомотив"

Мнениеот sandi74 » 04 окт 2014 13:46

rere написа:
sandi74 написа:
orlando7 написа:Честито на Сандето и останалите п*тки от Заарата! Не може да не загубиш мач с такива фрапантни грешки! Визирам грешката на вратаря Митрев и изпълнението на наказателния удар от Бранеков! По този начин дузпа може да си позволи да изпълни Начко Михайлов,Жоро Соколов или Марадона които бяха на ти с футболната топка! Вина има и треньора Васев,ама какво да го виниш,за без пари толкова!

Сериозно благодаря за честитката ама кажи нещо за мача че не го гледах.На репортажа видях че при дузпата на Елиаш топката топна зад голлинията но няма кой да отсъди гол при наличието на толкова много съдии. :o :roll:

Стига , Сандриньо ! Не наливай масло в огъня. Ако имаше съдии ние можеше да водим първото полувреме с 2:0 , но съм сигурен ,че наште щяха да направят всичко по силите си да не вкарат и тогава както през второто.

Вие пък какво сте недоволни от съдиите? :shock: :roll:

Върни се в “Локо София”