1000 човека на бургаското дерби

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Levskar_forever

Re: 1000 човека на бургаското дерби

Мнениеот Levskar_forever » 02 авг 2013 23:42

donDiego написа:
Levskar_forever написа:
we are the champions написа:Хахахахахаха,Цаците да се скрият в дън земя... Нафтата без отбор показа кой е господаря на Бургас !

Господар който ще рита догодина в Б група, а Черноморец ще е в А. Големи господари нема що.

Защо не погледнеш в класирането,да видим кой къде и за какво ще се бори :mrgreen:

Да как можах, да пропусна Левски, Славия и Локо СФ ще изпаднат, а Нафтата ще играе в А група. Не ти е лесно :)

MrProside
Контакти:

Мнениеот MrProside » 02 авг 2013 23:42

Levskar_forever написа:
we are the champions написа:Хахахахахаха,Цаците да се скрият в дън земя... Нафтата без отбор показа кой е господаря на Бургас !

Господар който ще рита догодина в Б група, а Черноморец ще е в А. Големи господари нема що.

"Господарят от Б" както ни наричаш мачка.
Айде не се меси, защото пак ще берете срама като направите Х в Гоце Делчев.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 02 авг 2013 23:51

Levskar_forever написа:
donDiego написа:
Levskar_forever написа:

Защо не погледнеш в класирането,да видим кой къде и за какво ще се бори :mrgreen:

Да как можах, да пропусна Левски, Славия и Локо СФ ще изпаднат, а Нафтата ще играе в А група. Не ти е лесно :)

Мислиш ли,аз пък мисля ,че на теб не ти е лесно :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 03 авг 2013 00:13

NOMER14 написа:
petrof написа:Ами то софийското дерби Левски - ЦСКА се играе през същия брой публика. Какъв ви е проблема?

Така е...Скоро очаква ли се пернишкото дерби и къде? :(

За твоя сведение сме един от много малкото градове, който имаше градско дерби в А група Миньор - Металург през 90-те години и имаше повече хора от дербито на "грандовете". Може би си малък и не си спомняш.
Та софийското дерби през колко хора се играе някой ще каже ли? :mrgreen:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 03 авг 2013 00:25

Автора на статията си е намерил място да избива комплекси 8-) Бях на стадиона - да не беше пълен ...но със сигурност имаше над 5000 човека “ . Дали е било дерби - е да ... не се играе толкова често колкото това между зурлестите и чифтокопитните . НО дерби се получи и на терена ... и на трибуните . Поздравления за феновете на Нефтохимик . С оглед показаното на терена , отбора им спечели заслужено . При това без нито един чужденец в състава си .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

fisherman
Контакти:

Мнениеот fisherman » 03 авг 2013 00:28

Отивам днес следобяд да си купя билети за мача, като предварително от медиите съм се информирал, че тяхната цена е 5 лева. Питам касиерката за цената и чувам следното: " Днес цената на билетите е само 10 лева, до вчера продавах билети от 2 и от 5 лева!" Моята реакция е: "WTF , това сериозно ли е?" Отговорът е непоклатимо изстрелян от нейните уста:" Това е политика на клуба от доста време!" Тръгвам си сериозно озадачен и безкрайно разочарован! Започвам да се чудя дали всичко е наред и напрягам спомените си, за да се сетя дали някъде на друг стадион в България в деня на мача се продават билети на каса за домакините на цена 5 ПЪТИ по-висока от тази ден по-рано!? Не мога да се сетя и само 10 минути по-късно съм убеден, че на този мач няма да бъда на стадиона! Явно някакво европейско ноу-хау от дълго време е въведено в бургаското ръководство на футболен клуб Черноморец ???!!!

Предисторията е следната: 2 дни отпуск за четвъртък( 1 август) и петък(2 август). Път от София до Бургас с основна цел мачовете Ботев-Щутгарт и Черноморец-Нефтохимик, бургазлия съм, който от 11 години живее и работи в София, като съм прекарал юношеските си години в бургаската футболната школа.

Аз лично си отговорих на част от въпросите , защо има средно по 1000 човека на мачовете в Бургас, за мое огромно съжаление! Надявам се и повече хора да са придобили някаква идея по темата.

пс. Прекрасна атмосфера на мача на Ботев, поклон Канари! От доста време не съм се чувствал по подобен начин на футболен мач!

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 03 авг 2013 01:39

Досега гледах запис на мача. Пълно безобразие на Барек ТВ! Агитката на Нефтохимик беше точно три сектора на стадиона. Пълни. А по телевизията не се видя абсолютно нищо. Или е умишлено или е тотална липса на професионализъм. Зрителите по телевизията наистина ще останат с впечатление, че е нямало хора на мача. А ние бяхме там бяхме много. Не знам кой се ползва от това, да не се вижда, че по стадионите ни има публика. Не стига, че ни натикаха на най-отвратителните места на стадиона, ами и са ни скрили от камерите. За да не се види, че Бургас е зелен.

Надявам се поне да се е чуло на полувремето как нареждахме турската телевизия, докато течеше прякото включване с коментарите.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 03 авг 2013 01:45

petrof написа:За твоя сведение сме един от много малкото градове, който имаше градско дерби в А група Миньор - Металург през 90-те години и имаше повече хора от дербито на "грандовете". Може би си малък и не си спомняш.
Та софийското дерби през колко хора се играе някой ще каже ли? :mrgreen:

Дай снимки от тези велики дербита,Шабане за да видим и ние по-младите не само да слушаме за битките на Металург и Миньор пред 120 хил.души :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 03 авг 2013 05:26

Хубав двубой пред над 5000 зрители.По-мотивираният и подготвен отбор победи.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 03 авг 2013 09:51

Puldin написа:Оспами я ти самия, като замеси "жълтите" в темата. И да превъзбудени сме, смятаме и да останем превъзбудени тази година. Проблеми?

Не, двама души/ един човек с два акаунта започнахте да я спамите! Тогава аз се включих! Никакви проблеми няма - още 8ми кръг ще бъдете приземени!
Последна промяна от wannabe на 03 авг 2013 10:02, променено общо 1 път.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Нефтохимик”