От "Осанна" до "Разпни го"...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
besica
Контакти:

Re: От "Осанна" до "Разпни го"...

Мнениеот besica » 18 авг 2011 20:16

GBP написа:
Марти Камбуров написа:
GBP написа:Само като информация за размисъл: проверих колко струват билетите на два отбора "от нашата черга" в Англия и Испания - Тотнъм и Севиля. Става въпрос за билети, не за абонаментни карти.
Най-евтините билети на Тотнъм за възрастни /adult/ са по 31 паунда, което прави 68 лева. За мача на Севиля с Майорка най-евтините билети са 50 евро или 97 лева.
Хайде сравнете тия цени с най-евтините билети в България, където струват по 2-3 лева. Разликата е едно 25 пъти. Верни, на тях заплатите са им по-големи, но са 5-6-7 пъти по-големи, а не 25 пъти. И клубовете се издържат от тези приходи, а не от това чия агитка пеела най-силно и подскачала най-високо по време на мачовете... Цената на билета също е част от подкрепата, която даваме за клуба, но не съм чул досега никой в България да каже "Абе направете ни билетите по-скъпи, за да може клуба ни да се издържа". :roll:

Ти хубаво си го дал този пример, само че кажи ми ръководството какво е направило за да се покачат приходите от билети??? Какво е направило за да привлече повече хора на стадиона, че да очаква по-високи приходи? Както някои беше написал в ЛПортала "водим политика на сателит".... :roll: а съвсем не се искат много пари, това да се промени! Иска се само желание!!!!!

Не мисли, че и на мен не ми се иска ние да купуваме от ЦСКА и "Левски", вместо те от нас. Обаче у шопско имат един много хубав лаф: "Като не можем както щем, ще щем както можем!"
И не знам какво трябва да направи ръководството, знам само, че докато в България приходите от зрителите не станат значима част в бюджетите на клубовете - никой няма да е*ава привържениците за две стотинки. Това също не ми е кеф, ама такова е положението.

Приходите от билети даже са много за това качество което се предлага ,даже има моменти в които футболистите трябва да връщат пари на касите.
САМО С ЛОКО,САМО В ПЛОВДИВ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 18 авг 2011 20:55

Ами дай тогава да поискаме на нас да ни плащат примерно по пет лева на мач? Губим си ценното време, за да ходим да си дерем гърлата в тия направо вредни за здравето условия. Слънце ни пече, дъжд ни вали, клозети няма...Имаме право на разумна компенсация, в края на краищата!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 авг 2011 21:11

GBP написа:Ами дай тогава да поискаме на нас да ни плащат примерно по пет лева на мач? Губим си ценното време, за да ходим да си дерем гърлата в тия направо вредни за здравето условия. Слънце ни пече, дъжд ни вали, клозети няма...Имаме право на разумна компенсация, в края на краищата!

Ти си фен! Фенската съдба никога не е лесна! Плаща се на ку-е за да правят ... За фена е чест и привилегия да подкрепя любимия отбор! Не зависимо от всичко и всички!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
besica
Контакти:

Мнениеот besica » 18 авг 2011 22:32

Говоря по принцип за качеството на българския футбол и съответно за цената на това "удоволствие" .
САМО С ЛОКО,САМО В ПЛОВДИВ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 авг 2011 10:26

GBP
Ти наистина ли не разбираш за какво ти говоря, или зорлен се правиш, че не разбираш? Това за цените на билетите не е безсмислено, то е най-важното нещо в цялата тема.
Докато тук в България плащаме за билет колкото за две пакетчета семки - дотогава ще си заслужаваме президенти на клубовете да са такива като Галя, Наков, Сашо Томов, Ивайло Дражев, бай Ганя, Николай Банев и прочее! Защото в основата на финансовата стабилност на западите клубове са точно приходите от зрителите. Ама ние тука искаме нищо да не плащаме, а да дойде някой чичко с парички и "да ни оправи". Обикновено такъв чичко се намира и ни оправя, но не точно по начина, по който сме си представяли. Докато бюджетите на нашите клубове не почнат на 30-40 процента да се формират от приходи от зрителите, дотогава те ще са перачници за пари и начин за легализиране на капитали, и ще се управляват от хора, които не би искал да срещнеш нощно време в някоя тясна уличка.
Ти мислиш ли, че ако приходите от билети в "Локото" бяха 1,5-2 милиона годишно, на Коко нямаше да му трепери трътката за това какво мислят феновете?
Или викаш, дай да не си говорим за такива прозаични работи като парите, дай да си приказваме за по-възвишени неща, като например фенската култура, щото там сме мно`о добри?

GBP,
искам да те попитам.... според теб днешният футбол може ли да го разглеждаме вече не просто като спорт, а като продукт?!! Аз лично смятам, че той е точно такъв... или поне примерите, които си дал в по-предното си мнение по този "казус" го развиват имено като такъв!!! Тръгвам в тази посока за да се опитам да ти обясна, че това, което си подхванал като тема наистина в БГ е безсмислено, защото е малко като "яйцето или кокошката", но ти считайки, че "феновете са виновни, 'щото не са готови да плащата" си на по-грешната /според мен/ позиция!!!

Та... разглеждайки футбола като "продукт", според теб... какво педлагат нашите "производители" на пазара, че да имаме търсене?!! Че то този нашият продукт няма нито КАЧЕСТВО, нито ВИД... да не говорим, че се предлага на едни никак лицеприятни места като каквито са стадионите ни.... Ами какви според теб трябва да са очакванията към "потребителите" майна... Ами не мислиш ли, че първо този продукт трябва да се преведе в ТЪРГОВСКИ ВИД, които да привлича и от самосебе си да кара хората да плащата висока цена за него... Аз мисля, че логиката така е по-голяма отколкото да чакаш някъде по света КЛИЕНТА да плаща по-висока цена с "НАДЕЖДАТА", че видиш ли ПРОИЗВОДИТЕЛЯ ще се сети да подобри качеството на продукта!!! Абсурдно е не мислиш ли... още повече в страна като нашата, 'дето хората толкова пъти вече сеопариха от недобросъвестни "търговци"!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 авг 2011 10:31

Дали ще дойдат 10 000 с билети от по 5 лева или 1000 с билети по 50 лева е същата работа, какво въобще се коментира тая глупост не знам. Футбола има и социална страна, която хич не е за пренебрегваме. Ако чакаме да станем като в Англия за да си оправяме проблемите по хубаво да се хвърляме от моста на Марица всички. Няма да му кажа на Коко проблемите в очите щото давам 3 лев билет, а не 30 ли? Хахаха :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 19 авг 2011 12:37

Аз съм много разочарован и шокиран от концепцията за отбора, която има живата ни легенда Христо Бонев :!:
Христо Бонев: "Коко Динев ми се обади в 8 часа сутринта и като ме попита за мнението ми, му казах да не се колебае".
Отново негови думи са, че всичко в Локомотив се продава.Както е писано в Светото Писание: "От плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи?".И полусляп човек ще види ясно, че тези хора в ръководството ни Коко Динев,Бранко Милованович, Атанас Узунов и Христо Бонев нямат никакви намерения да градят силен Локомотив, който да се конкурира с ЦСКА и Левски.Делата на тези хора ясно показват, какви всъщност са намеренията им - да се върти парата и да се облагодетелстват за сметка на верните привърженици на клуба.Тревожното в случая е, че онзи ден още едно българче напусна Локомотив, за да се даде път на анонимния чужденец - Компанучи, който идва от четвърта дивизия в Аржентина.Болката щеше да бъде по-тъпа ако при продажбата на най-талантливия ни защитник Пламен Крачунов бе вкарано малко мисъл - никой нямаше да хвърли камък по Коко и Бранко ако бяха продали Пламен в чужбина, но да го продадеш на отбора, който феновете на Локомотив мразят най-много и да позираш ухилен до уши пред емблемата на този клуб е - КОЩУНСТВО :!:
Някои казват, че сме събрали много защитници и някой трябваше да бъде продаден...ми да продадат Бенжелюн, като толкова много искат да продават :!:
Публиката НИ няма да се върне братя, защото не се прави нищо ТЯ да се върне.

Много болка, много тъга...огорчението в сърцето на всеки привърженик на Локомотив е огромно.
Продажбите на този етап са неизбежни, но нека бъдат разумни и оправдани.

Аз предлагам да се излезне с позиция от нас феновете срещу донорството на софийските отбори.
Иги може пак да ми се смее, но лично аз смятам, че само по този начин ще утихнат страстите, които бушуват в душите ни.
Иги, ако ДНЕС пушилката, която се вдигна за Пламен утихна трудно искам да ти кажа, че Утре когато Даксон поеме пътя към Армията или Герена ще стане пожар, който никой няма да може да потуши :!:
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 19 авг 2011 13:51

Пловдив1926
Ти от сто поста не разбра че това което ме жоли е че половината не дават лоша дума за Коко да се каже а другата половина го оравят най-черния, а не че ти се люшкаш от едната крайност на другата! Как да защитя теза която не е моя не знам!

Прав си само в първата си част от поста - "половината не дават лоша дума за Коко да се каже"... Нашият проблем и неразбирателство е свързан, обаче - точно с начина и най-вече - заради начина, по който описваш втората... защото... поне десет пъти, само в тази дискусия се опитвах да кажа, на теб и отсаналите от "първата" група, че никой не се опитва да очерня Коко, а просто се коментират ДЕЙСТВИЯ, които предприемат хората от неговото ръководство... Най-лошото е че много хора, включително и ти умишлено /или не/ правехте всичко възможно, когато се посочи един или друг проблем да обявите човека, който го прави, за "мрънкалник" и "плювалник"... Вместо наистина трезво да обсъдим казаното от него... има ли наистина такъв проблем - няма ли.... вместо това се почваше едно припомняне на "Галкините времена" или пък неяа от сорта на , че видите ли някой искал непосилното от Коко!!! Е... в това няма и ГРАМ истина майна!!!
Нито някой иска непосилното от Коко...още по-малкото го плюе!!! Истината е, че половината, която ти защитаваш всячески се опитва да изкара обаче така нещата... за мен това е необяснимо и изключително болно и обидно .... уморих се да повтарям, че такова нещо няма... то не беше с конкретни примери и какво ли още не, но "другата" страна си знае и повтаря едно и също!!!

Затова!!! Аз лично просто спирам с коментарите на тази тема, защото наистина е безсмислено!!! Сега очквам да ми отговориш, че видите ли "Проблемите всички ги знаем, но никой не дава решение!"... Ами НЕ Е НАША РАБОТА ДА ДАВАМЕ ТАКОВА!!! Работа е на РЪКОВОДСТВОТО да търси такова!!!... Нашата работа е да бъдем КОРЕКТИВ... като такъв, когато забележим "пропуски" да ги споделяме и отбелязваме, а ръководството ако е сериозно, вместо да се притесняваме дали няма да ни се обиди - ще си вземи мерки за да не се повтарят тези "пропуски" или грешки и даже ще благодари на феновете си за бдителността!!!

Това е от мен... И за да разведрим малко обстановката.... поздравявам ви с песенат Loco на ВИГ "Vendetta" /името на групата няма отношение към дискусията :mrgreen: /... видето към песента е просто за фон и е компилирано от клипове и на други локофенове, за което се надявамда не се сърдят!!!
http://www.youtube.com/watch?v=oA8PsZ141LE
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 19 авг 2011 15:38

plovdivram написа:Пловдив1926
Ти от сто поста не разбра че това което ме жоли е че половината не дават лоша дума за Коко да се каже а другата половина го оравят най-черния, а не че ти се люшкаш от едната крайност на другата! Как да защитя теза която не е моя не знам!

Прав си само в първата си част от поста - "половината не дават лоша дума за Коко да се каже"... Нашият проблем и неразбирателство е свързан, обаче - точно с начина и най-вече - заради начина, по който описваш втората... защото... поне десет пъти, само в тази дискусия се опитвах да кажа, на теб и отсаналите от "първата" група, че никой не се опитва да очерня Коко, а просто се коментират ДЕЙСТВИЯ, които предприемат хората от неговото ръководство... Най-лошото е че много хора, включително и ти умишлено /или не/ правехте всичко възможно, когато се посочи един или друг проблем да обявите човека, който го прави, за "мрънкалник" и "плювалник"... Вместо наистина трезво да обсъдим казаното от него... има ли наистина такъв проблем - няма ли.... вместо това се почваше едно припомняне на "Галкините времена" или пък неяа от сорта на , че видите ли някой искал непосилното от Коко!!! Е... в това няма и ГРАМ истина майна!!!
Нито някой иска непосилното от Коко...още по-малкото го плюе!!! Истината е, че половината, която ти защитаваш всячески се опитва да изкара обаче така нещата... за мен това е необяснимо и изключително болно и обидно .... уморих се да повтарям, че такова нещо няма... то не беше с конкретни примери и какво ли още не, но "другата" страна си знае и повтаря едно и също!!!

Затова!!! Аз лично просто спирам с коментарите на тази тема, защото наистина е безсмислено!!! Сега очквам да ми отговориш, че видите ли "Проблемите всички ги знаем, но никой не дава решение!"... Ами НЕ Е НАША РАБОТА ДА ДАВАМЕ ТАКОВА!!! Работа е на РЪКОВОДСТВОТО да търси такова!!!... Нашата работа е да бъдем КОРЕКТИВ... като такъв, когато забележим "пропуски" да ги споделяме и отбелязваме, а ръководството ако е сериозно, вместо да се притесняваме дали няма да ни се обиди - ще си вземи мерки за да не се повтарят тези "пропуски" или грешки и даже ще благодари на феновете си за бдителността!!!

Това е от мен... И за да разведрим малко обстановката.... поздравявам ви с песенат Loco на ВИГ "Vendetta" /името на групата няма отношение към дискусията :mrgreen: /... видето към песента е просто за фон и е компилирано от клипове и на други локофенове, за което се надявамда не се сърдят!!!
Изображение

Това, което винаги съм искал е да се борим и да решаваме истинските проблеми на клуба ни, а не с вятърни мелници, да редим селекцията и да сменяме треньори. И не си прав, че не се плюе. Тва, че ти не плюеш не значи, че няма плювалници, кооито след като продадохме Крачуна питаха "ае кво стана с осветлението нали септември?!" при положение, че срока даден е средата на октомври и това няма нищо общо. Ама ей така да се нагнетява положението. Вместо да ревнем, че нямаме директор по техническата част, който да създаде ред във и около стадиона, че нямаме маркетингов директор, ние ревем що сме продали Крачунов. Е тва ми е болното на мен.

За мен Коко не е последна и единствена надежда за Локомотив, че ако нещо не е наред да му се спестява щото видиш ли спираме да съществуваме. Лошото е, че ние като общност не можахме 2 сезона да си издействаме важните за нас неща. Основно щото се занимаваме с глупости вместо с важните работи. И или носим някой на ръце или е най-черния дявол. Ефекта е налице - виж само картите за сезона примерно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”