Най-великия отбор с най-вярната публика...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Най-великия отбор с най-вярната публика...
Морски, твоите приятели днеска 200 човека домакинство. Официално те каня събота на Лаута
Ще е голям купон ела да пием модераторите две три пет бири 
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Следващото наше знаме ще е в 3D формат с мултимедия за да може галфоните да го разберат 
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
Пловдив1926 написа:Морски, твоите приятели днеска 200 човека домакинство. Официално те каня събота на ЛаутаЩе е голям купон ела да пием модераторите две три пет бири
От колко часа ви е мача?
- Пловдив1926
- Контакти:
MORSKI написа:Пловдив1926 написа:Морски, твоите приятели днеска 200 човека домакинство. Официално те каня събота на ЛаутаЩе е голям купон ела да пием модераторите две три пет бири
От колко часа ви е мача?Иначе Ботев не са ми приятели, нямам приятели от техния тим, но ме кефят като агитка
16 Октомври 2010, 16:00 ч. ст. Локомотив
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
puf-paf написа:Следващото наше знаме ще е в 3D формат с мултимедия за да може галфоните да го разберат
[offtopic]Мен ли виизраш с това
Ице, ще ти пиша тези дни на ЛС да видя дали ще мога да дойда, че имаме мач със Славия
MORSKI написа:puf-paf написа:Следващото наше знаме ще е в 3D формат с мултимедия за да може галфоните да го разберат
[offtopic]Мен ли виизраш с това?
Ице, ще ти пиша тези дни на ЛС да видя дали ще мога да дойда, че имаме мач със СлавияПък и с финансиите хич не съм добре...[/offtopic]
ти не си бил на стадиона
Щастливо роден съм, на тази земя
- Пловдив1926
- Контакти:
Морски, това имах предвид като ти говорих за класа и качество на една публика приятелю! Съжалявам, че днес не можа да дойдеш, изпусна много! В такива мачове се гради име и днес Наполетани и Трибуна Бесика като цяло показаха какво значи подкрепа на един отбор, 90 минути уникално пеене, уникална хореография, просто нямам думи, сектора беше извънземен!

ю

ю

Хубаво сте го направили като гледам клипчета и снимки, но само финансоваа гледна точка ме спря
Но аз пловдивските агитки винаги съм ги уважавал зарад вярността им и борйката която имат
[offtopic]Предполагам поканата си важи и вбъдеще
Като се опарича
Да не говорим, че с Жоро вече сме се виждали и пак ще е удоволствие да се видим
[/offtopic]
[offtopic]Предполагам поканата си важи и вбъдеще