Наско Узунов подаде оставка като член на УС на ПФЛ

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Re: Наско Узунов подаде оставка като член на УС на ПФЛ

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 07 мар 2012 15:38

Avanti_Ragazzi написа:Аз просто искам да питам защо аджеба Монтана-Левски е насрочен за неделя а не за събота? Като през седмицата няма мач, а след това има мач за купата през седмицата? Ако някой от БФС ми обясни това ще го черпя едно кило водка.

За всички идиоти в БФС ето как трябваше да е програмата която не е толкова трудно човек да се сети да я направи!!!

Вместо Берое-Локо Сф за петък( тъй като и двата отбора няма да играят за купата)!!

В петък се играе В.Раковски-Лудогорец

В събота се играе Монтана-Левски, Локо ПД-Черноморец и Берое-Локо Сф

За неделя са другите мачове:

Светкавица-Литекс, ЦСКА- Калиакра и Славия-Миньор

И понеделник Черно Море-Ботев Враца които не играят за купата.

За купата мачовете:

Вторник- Ботев-Лудогорец, Ботев са починали защото нямат мач. По-програма играят с Доростол а те се отказаха от Б група. Лудогорец пък имат 3 дни за почивка- събота, неделя и понеделник.

Сряда- Локо Пд-Левски и двата отбора са играли в събота и са имали 3 дни за почивка-неделя,понеделник и вторник.

Четвъртък- Симитли-ЦСКА, ЦСКА са имали три дни за почивка - понеделник,вторник и сряда. Литекс-Миньор - двата отбора също са имали 3 дни за почивка-понеделник,вторник и сряда.

Ако някой от БФС ми обясни защо програмата не е така направена, а по-друг три пъти по-сложен и глупав начин ще получи 10 кила водка от мен!!!
:mrgreen: :) :lol:

Тея са върха. Наистина пародия на олигофрени, даже, майна !!!
Много правилно си го хванал момента, как те остават "пасивни" в цялата ситуация и оставят конфликта между други клубове да се развие в стил, както каза старчето "Важното е на Вуте да му е зле".
Изображение

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 07 мар 2012 16:09

Решението не е нито особено странно, нито кой знае колко скандално. И на мен ми се срува, че е можело и по-добре, ама на мен не ми се налага да балансирам и лавирам между претенциите на 1001 организации от типа "Голямотодобрутро". ;) В тази ситуация отговорните фактори е трябвало да се съобразяват с:

МВР
Булсатком
БНТ/ТВ7
Левски
Локо
Ботев
Лудогорец

Голямото рИване от страна на Локото, че са им изместили програмата с една идея от абсолютното съсършенство. Ако три дни до мач в Каварна след домакинство са им такъв огромен проблем, то не знам закъде смърфовете са тръгнали изобщо... :|

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 07 мар 2012 16:19

Браво на Узунов за този жест. Каза това, което Томслав Русев и компания от страх да не попаднат в девета глуха, никога няма да кажат.
Заради Разград половината Б група от мин сезон бе променена, за да влязат. Разград и Ловеч, Титаните и хората на Батков, плюс БФС-то на наркомана Борислав Михайлов са вредни за футбола в България. Трябваше вече от години да сме погребали,а не те нас да ни морят. Направете хубава хореография за мача с Разград, въпреки че Грънчаров надали ще я види, без да му се подари баничка или нещо сандвич....

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 мар 2012 17:15

Поредния изтрел в космоса от нашето ръководство. Защо не си хвърли оставката, когати ни засилиха в понеделник вместо в събота с Локо София?! ПУКА МИ дали е сряда или четвъртък! Абсолютно, абсолютно същата глупост е!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 мар 2012 17:27

Blue1914
Голямото рИване от страна на Локото, че са им изместили програмата с една идея от абсолютното съсършенство. Ако три дни до мач в Каварна след домакинство са им такъв огромен проблем, то не знам закъде смърфовете са тръгнали изобщо...

`
Щеше да си прав в иронията си ако всъщност това решение не "съвпадаше" с желанието на клубното ръководство на Левски... т.е. мен не ме интересува какви са мотивите на софиянци да желаят тази промяна... мен ме интересува това, че програмата е променена при това без съгласието на моя клуб!!! Че те "утре" някой от мачовете могат да решат да се играе преди "Сутрешния блок", само 'щото тогава, във времето за сутрешното кафе, на някой от босовете ще му е кеф да гледа футболен мач, а после ще има цял ден за бизнесделата си... В този ред на мисли... мога спокойно да кажа, че - ТОЧНО ТАКА СЕ ПРАВИ!!!... За първи път от много години насам да ми хареса поведението на клубните ни ръководители... Каквото има трябва да се казва!!!
Изображение

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 07 мар 2012 17:40

Слушах внимателно интервюто на Наско Узунов пред Гонг и ми направи впечатление,че той предлага Ботев и Локомотив да играят в Пловдив в един и същи ден. Най-нормалното нещо обаче е едната среща да бъде преместена за друг ден за да се избегнат ексцесии!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 мар 2012 18:56

Blue1914 написа:Голямото рИване от страна на Локото, че са им изместили програмата с една идея от абсолютното съсършенство. Ако три дни до мач в Каварна след домакинство са им такъв огромен проблем, то не знам закъде смърфовете са тръгнали изобщо... :|

Нека аз да ти задам този въпрос - къде са тръгнали Левски, щом им се налага да искат отлагане на мач за купата с една идея от абсолютното съвършенство. Ако четири дни след мач с Монтана са им такъв огромен проблем, то не знам закъде са тръгнали изобщо...

БФС е враг номер едно на футбола у нас. Не искам да го казвам, ама с идването на Михайлов и компания, наглостта и безпардонността взимат все повече превес във футболната централа.
БФС е една организация за постигане на целите на тесен кръг далавераджии, постигнали успехите си на всичко друго, но не и на лични заслуги.

Гриша Ганчев, Домусчиев, Батков, Сашо Томов - все хора, които произхождат от червената върхушка, и които действат арогантно, винаги са имали приоритет в работата на БФС. Чалга в културата, чалга в управлението. Човек може да се отврати.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 07 мар 2012 19:36

plovdivpamq, Irish scout, считам че голяма част от въпросите, които ви вълнуват се намират в първата част на поста ми, който някакси сте разделили точно по този начин. И на мен не ми е тъжно, че сте в такава ситуация. Но ми става още по тъпо да се изкарва Левски най-големият виновник за създалата се ситуациа, след като е очевидно, че има доста по-основни фактори, определили решението за изместването на мача. Наистина 4 дни не са като 3, но и 3 гостувания не са като 1, освен това не сравнявайте гостуването при вас в директна елиминация, с шампионатно гостуване в гостоприемна Каварна... имайте по-високо мнение себе си. Пък и нашата програма не е идеалните Събота-Сряда-Неделя, въпреки че ще се разнасяме като панаирджийски мечки на 3 пъти извън София. ;)

Не знам (предполагам и вие) със сигурност дали от Левски са натискали за изместването на мача с 1 ден. Убеден сам обаче, че ако ни бяха отказали, щяхме да приемем това решение с достойнство. Не си мислете, че и нас не ни гаврят с датите и стартовете на мачовете- имаме осветление, телевизиите искат да предават всички мачове... в готовност сме 24/7, :roll:

Добре дошли в цикъл "два мача седмично"! :) Най-искрено ви пожелавам това да ви е репетиция и тренировка за европрограмата ви наесен! :)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 мар 2012 20:16

Blue1914 написа:plovdivpamq, Irish scout, считам че голяма част от въпросите, които ви вълнуват се намират в първата част на поста ми, който някакси сте разделили точно по този начин. И на мен не ми е тъжно, че сте в такава ситуация. Но ми става още по тъпо да се изкарва Левски най-големият виновник за създалата се ситуациа, след като е очевидно, че има доста по-основни фактори, определили решението за изместването на мача. Наистина 4 дни не са като 3, но и 3 гостувания не са като 1, освен това не сравнявайте гостуването при вас в директна елиминация, с шампионатно гостуване в гостоприемна Каварна... имайте по-високо мнение себе си. Пък и нашата програма не е идеалните Събота-Сряда-Неделя, въпреки че ще се разнасяме като панаирджийски мечки на 3 пъти извън София. ;)

Не знам (предполагам и вие) със сигурност дали от Левски са натискали за изместването на мача с 1 ден. Убеден сам обаче, че ако ни бяха отказали, щяхме да приемем това решение с достойнство. Не си мислете, че и нас не ни гаврят с датите и стартовете на мачовете- имаме осветление, телевизиите искат да предават всички мачове... в готовност сме 24/7, :roll:

Добре дошли в цикъл "два мача седмично"! :) Най-искрено ви пожелавам това да ви е репетиция и тренировка за европрограмата ви наесен! :)

Мисля, че постът ти е толкова неадекватен, че пак ще има с твоите камъни по твоята глава.
Та имайте по-високо самочувствие за себе си. 4 дни преди мач за купата.
Не ми сравнявай гостуване във Враца с гостуване в Каварна - 500 км срещу 1 час предимно по магистрала.
Убеден съм, че ако на вас ви откажат смяна на мач, ще нададете вой до небесата, че сте сами срещу всички и още какви ли не глупости, на каквито се наслушахме през годините. На вас искане никога не ви е отказвано и затова е много йезуитско да твърдиш, че бихте приели отказ с достойнство. БФС си е почти ваш клон, така че няма как да бъде другояче.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 07 мар 2012 20:46

:o Ти му правиш лек комплимент, то ти скача на нож, щото си мисли че го обиждаш... :shock: Толкова ти е манталитета и ИСТИНСКОТО ти самочувствие- ниско долу, всеки зе всичко му е виновен... За теб няма спасение! Ти не ставаш за мачове сряда-събота всяка седмица, за хиляди километри из Европа. Ти ставаш за мачове веднъж седмично, само в Пловдив и околията. То твоите съграждани вече доказаха колко в свои води се чувстват, когато са първи на село... :?

Поздрав за небезнадеждните фенове на Локото, успех в Битката за Европа! И нека по-добрият в четвъртък да победи!

Върни се в “Локо Пловдив”