Мисля, че прекарвате прекалено много време в нашия подфорум. Рибата за вас е още в морето, а откакто се класирахте за "А", егото ви скочи до космоса. Давайте го по-кротко, за да не посърнете по бързата процедура.
 Мисля, че прекарвате прекалено много време в нашия подфорум. Рибата за вас е още в морето, а откакто се класирахте за "А", егото ви скочи до космоса. Давайте го по-кротко, за да не посърнете по бързата процедура.  
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

smith12 написа:eдва ли може да убедиш с тези неграмотни мнения който и да е било неутрален фен в каквото и да е било,точно феновете на Ботев искаме най-много вас да ви има,да имате стадион и дюш,да участвате в елитните дивизии,сигурно следиш каква база се прави в коматево и каква школа ще се изгражда там,без спаринг партньор като вас ще трябва да играем само срещу първенец и маноле при юношите,разберете че това не ни влиза в стратегията,както в Каталуния освен гранд като Барселона има и Еспаньол,така и вас трябва да ви има
sky1 написа:demy27 с цялото ми уважение,но да кажеш,че любовта на даден човек е по-голяма и по-велика от любовта на друг,който въобще не познаваш ми се струва доста глупаво.
smith12 написа:видяхме колко вдигнахте имиджа на галя топалова и "етап",само за 2 години докарахте една от най-големите транспортни фирми почти до фалит
 една смяна на власта и той ще последва съдбата на предните ви банкери
 една смяна на власта и той ще последва съдбата на предните ви банкериsmith12 написа:demy27 написа:sky1 написа:demy27 с цялото ми уважение,но да кажеш,че любовта на даден човек е по-голяма и по-велика от любовта на друг,който въобще не познаваш ми се струва доста глупаво.
Не по-глупаво от това, да обичаш отбора си, защото има богат собственик или да смята, че е нещо повече от мен, защото отборът му играе на стадион за 20 милиона и има база за 9 милиона. Имам приятели фенове на Ботев които обичат футбола и отбора си, но повечето жълти фенове ги тресе страшна грандомания. Тук има една групичка - 100 мерцедеса, костенурка кючек и мистър и мисис смит, които с безумните си писания дразнят даже и по-сериозните фенове на Ботев.
пак жълтите са ви виновни,ние се доказахме във в група с най-голямата посещаемост в България,помним и вие когато бяхте в б група как бяхте 3 каруци народ от махалата.Не виждам и нищо грандоманско след като имаш проект,строително разрешение,спечелена концесия и стартирани строителни работи да говорим за база,грандомания е да имаш 2 картински на кръст,без проект,без финансиране,без нищо и да говориш за стадиони,зали и бази,ето това е грандоманщина
smith12 написа:поне всичките за живи и здрави
demy27 написа:smith12 написа:поне всичките за живи и здрави

vhpvhp написа:Значи твърдо - последно в понеделник Локомотив е с нов собственик ? А кога е джиросването на акциите ?

sky1 написа:demy27 с цялото ми уважение,но да кажеш,че любовта на даден човек е по-голяма и по-велика от любовта на друг,който въобще не познаваш ми се струва доста глупаво.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта