petrof написа:А това трансперантче,което го издигнахте можете да си го заврете.... сещате се къде! Вие,като сте к**ви на Ботев и на Цска,да сме ви издигнали трансперант? Гледайте си отбора,пейте си за него,но нямате никакво право да издигате трансперанти срещу нас,защото от нас не сте видяли нищо лошо,даже напротив,ние имаме на вас да ви връщаме.
Е защо? Транспарантите са част от колорита на една агитка, заедно с знамена, шалове и т.н. На мен пък ми е интересно защо вие нямате никакви фенски атрибути. Сигурно сте единствената агитка, дето дори и шалове не носи

[/quote]
Ами сектора ви за гости е малко малък за атрибутите ни /знамена и прочее/,отделно ,че щяхме да ги оплескаме.Пък и не сте чак такъв отбор,че да си носим всичките "такъми"

За сметка на това,вашите "атрибути" бяха на ниво - надпис на чаршаф,грес,павета,тук там знамена и димки

[/quote]
Абе на доста мачове ми е направило впечетление, че нямате знамена и шалове. То по нищо не личи, че отивате на мач

[/quote]
Ти или си ненормален,или си шизофреник,или си гледал някой друг отбор. Специално за знамената и плакатите,не можеш да говориш,защото на домакинските ни мачове,а и на гостуващите(с изключение при вас,защото сте долни хора и намазахте всичко с грес) винаги имаме знамена,транспеарнти и всички други "атрибути". Така,че не се изказвай неподготвен,когато си некомпетентен.