Здравко Лазаров: Ще върнем ЦСКА там,където беше преди 4 мача
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Здравко Лазаров: Ще върнем ЦСКА там,където беше преди 4 мача
Биха Левски и ги направиха супер отбор ще почакаме и ще видим 
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- bokluk4iite
ала-бала.сигурен съм ,че цска ще мине съвсем леко през локото.дори локото едва ли ще има и голово положение.само като видях как Левски ги насмете през второто полувреме все ми е на ума,че ще направят нещо срещу червените
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
bokluk4iite написа:ала-бала.сигурен съм ,че цска ще мине съвсем леко през локото.дори локото едва ли ще има и голово положение.само като видях как Левски ги насмете през второто полувреме все ми е на ума,че ще направят нещо срещу червените
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Здравко, черно-бял але-але

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- irriducibile1936
- Контакти:
Червените братовчедки на леките жени от лайнежа нещо много се стреснаха от заглавието
Другия път по-лекичко,че се възпалиха и почнаха да говорат глупости ! 
NON MOLLARE MAI !
чорбите....я си трайте и си пишете във вашия форум....И Модераторе що не ги триеш бре....? Аз кат напиша нещо в Папагалския форум и веднага ми трият мнението!!! 
Здравко може и да не е най-добрия футболист на света, ама има голямо сърце и се раздава до край във всеки мач!!!
Здравко може и да не е най-добрия футболист на света, ама има голямо сърце и се раздава до край във всеки мач!!!
Последна промяна от lokofan на 11 ное 2010 23:33, променено общо 1 път.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
lokofan написа:Ейййййй ама май пак им се ядат шутове на чорбите.....на тяхна територияяяяя...я си трайте и си пишете във вашия форум....И Модераторе що не ги триеш бре....? Аз кат напиша нещо в Папагалския форум и веднага ми трият мнението!!!
Добре де...ама ние не сме "папагали",нали ? Ние сме на друго равнище,нашите цели са много по-различни,ние бихме Левски в София,нашия отбор е в челото на таблицата/колкото и клиширано да звучи/...кво ти пука кой какво казал,кой какво изтрил...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
lisynger написа:Биха Левски и ги направиха супер отбор ще почакаме и ще видим
А вие бихте Рапид Виена (които в интерес на истината са ужасно жалък отбор на фона на останалите европейски и едва се спасиха от Берое) и литнахте в небесата.В момента отборът ни е доста по-подреден от вашия,така че ако мачът се играе-много жалко за вас.