Докога ще е така?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Докога ще е така?

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 окт 2009 19:39

sedem_!_dva написа:
Модератор ЛокоПД написа:И на двете "седмици" /седем на два и седем на не знам си кво/,един съвет - момчета,не е зле да започнете да ходите на мачове. :idea: Когато някои положения ги виждаш наживо,на 10-15 метра от теб,в сравнение с ТВ-то...не знам,пробвайте.Имаше поне 7-8 обратни отсъждания,няколко фалшиви ъглови,тъчове,спестени картони на Бардон и Йовов и поне две доста спорни засади/за засадите може и да не съм прав/.Бонев го каза най-точно след мача - Христосков и Ко. са наказателния отряд на Момиров и БФС.

Добре, че ми даде съвет да отида на стадиона... мерси, мисля да те послушам и да отида на някой мач да видя как е на живо ... много смешно, като почне някой да се прави на големия фен и да нарежда на другите... :lol: И какво искаш да ми кажеш, че ти си видял положенията на стадиона за фаулове, засади, тъчове, корнери и т.н по-добре отколкото аз с повторенията по телевизията, айде няма нужда... явно си афектиран, ще ти мине... :lol: И за какво е цялата тема за няколко обратни фаула, които ги има в изобилие всеки мач, лелелеле.. трагедия... :roll:

Няма смисъл да спорим.Нито аз,нито ти ще си променим мнението.Не съм "афектиран",даже напротив,отдавна не се бях кефил така,както днес."Трагедия",както казваш,няма.Всъщност има,но не е в черно-бяло ;) Вие си знаете - "играле сме добро,али сме немале шансе" /май така звучи на сръбски/...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

bambam

Мнениеот bambam » 04 окт 2009 19:45

Абре Левскари,невидяхтели последните 15-20мин само лежахте и бавехте времето,Ристосков спомогна за това лежане и накъсване на играта.Той за това е добър съдия,врял и кипял.знае как да подпира един отбор, без да се набива много-много на очи.Защо дадеде само 3 мин.при толкова прекъсвания?защо свири 30 сек. по-рано?...щ'ото е педал затова :lol:

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 04 окт 2009 19:45

Съдията се справи с мача. Единствената по-серизона грешка бе, че въпреки гола в последната минута не само че не даде 1 допълнителна, но и свири по-рано от предвидените 3.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 окт 2009 19:49

Модератор ЛокоПД написа:
sedem_!_dva написа:
Модератор ЛокоПД написа:И на двете "седмици" /седем на два и седем на не знам си кво/,един съвет - момчета,не е зле да започнете да ходите на мачове. :idea: Когато някои положения ги виждаш наживо,на 10-15 метра от теб,в сравнение с ТВ-то...не знам,пробвайте.Имаше поне 7-8 обратни отсъждания,няколко фалшиви ъглови,тъчове,спестени картони на Бардон и Йовов и поне две доста спорни засади/за засадите може и да не съм прав/.Бонев го каза най-точно след мача - Христосков и Ко. са наказателния отряд на Момиров и БФС.

Добре, че ми даде съвет да отида на стадиона... мерси, мисля да те послушам и да отида на някой мач да видя как е на живо ... много смешно, като почне някой да се прави на големия фен и да нарежда на другите... :lol: И какво искаш да ми кажеш, че ти си видял положенията на стадиона за фаулове, засади, тъчове, корнери и т.н по-добре отколкото аз с повторенията по телевизията, айде няма нужда... явно си афектиран, ще ти мине... :lol: И за какво е цялата тема за няколко обратни фаула, които ги има в изобилие всеки мач, лелелеле.. трагедия... :roll:

Няма смисъл да спорим.Нито аз,нито ти ще си променим мнението.Не съм "афектиран",даже напротив,отдавна не се бях кефил така,както днес."Трагедия",както казваш,няма.Всъщност има,но не е в черно-бяло ;) Вие си знаете - "играле сме добро,али сме немале шансе" /май така звучи на сръбски/...

Ако радостта ти е искрена, защо тръгваш да избиваш комплекси с подобни, меко казано, неаргументирани теми? А и как успя да видиш всички спорни положения от "10-15 метра"? Да не си ристосков и да си търсиш одобрение за отсъжданията? :lol:
Хайде със здраве и успех в борбата за спасение, дано играете с подобно желание срещу всички, че както сте тръгнали напоследък скоро ще пободрите рекордите от поредни загуби от един определен отбор, постигнати от други сателити на същия, това ако не изпаднете до 2-3 години, де.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 окт 2009 20:02

седемнамалко написа:
Ако радостта ти е искрена, защо тръгваш да избиваш комплекси с подобни, меко казано, неаргументирани теми? А и как успя да видиш всички спорни положения от "10-15 метра"? Да не си ристосков и да си търсиш одобрение за отсъжданията? :lol:
Хайде със здраве и успех в борбата за спасение, дано играете с подобно желание срещу всички, че както сте тръгнали напоследък скоро ще пободрите рекордите от поредни загуби от един определен отбор, постигнати от други сателити на същия, това ако не изпаднете до 2-3 години, де.

За комплекси обикновено говори този,който е комплексиран.Не съм "ристосков",ако бях,щях да бачкам при вас ;) Ако имаш предвид ЦСКА,май си забравил,че те имаха един период от няколко години без победа на Лаута.Не знам на Герена имало ли е такъв случай.. :roll: Апропо,май вие им ставате "абонати" напоследък.Всичко може да стане,ако и вие не изпаднете,де ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 окт 2009 21:32

Модератор ЛокоПД написа:
седемнамалко написа:

За комплекси обикновено говори този,който е комплексиран.Не съм "ристосков",ако бях,щях да бачкам при вас ;) Ако имаш предвид ЦСКА,май си забравил,че те имаха един период от няколко години без победа на Лаута.Не знам на Герена имало ли е такъв случай.. :roll: Апропо,май вие им ставате "абонати" напоследък.Всичко може да стане,ако и вие не изпаднете,де ;)

Вие сте на кота 5, поредни загуби имам предвид, ако не се лъжа, само два три сезона ви трябват да догоните разни 100%-ови като Вихрен и бирои (съответно 8 от 8 и 13 от 13), все пак сте далече от рекордьори като Слабия и Спартак (Варна), но има време, тенденцията е притеснителна, не друго. В статистиката пише, че моят отбор има положителен баланс срещу всеки един друг в България, ама щом ти казваш, че сме абонати на някой, сигурно е така.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 окт 2009 21:55

седемнамалко написа:
Модератор ЛокоПД написа:
седемнамалко написа:

Вие сте на кота 5, поредни загуби имам предвид, ако не се лъжа, само два три сезона ви трябват да догоните разни 100%-ови като Вихрен и бирои (съответно 8 от 8 и 13 от 13), все пак сте далече от рекордьори като Слабия и Спартак (Варна), но има време, тенденцията е притеснителна, не друго. В статистиката пише, че моят отбор има положителен баланс срещу всеки един друг в България, ама щом ти казваш, че сме абонати на някой, сигурно е така.

Разликата, сини ми приятелю,между нас и вас е тази,че на нас не ни пука от статистиката.От т.нар. статистика се впечатляват такива като вас.Има и друга разлика.Имате стадион,имате кинти/в сравнение с нас/,имате радио,вестник и постоянно медийно присъствие в ТВ,никога не играете мачове в делничен ден,взимате футболисти от други отбори по "втория начин",имате и държавна подкрепа /като ЦСКА/...И пак сте зле.И пак не си ходите на мачовете - всички го видяхме в ЛЕ.Ама "Левски" играе само за победа",ама "Левски" не може да си позволи да е на 10-о място,защото не е "Ботев" /цитирам Томислав Русев/...Ама кви сте вие бе ? Баланса ви бил не знам си какъв - ОК.В момента обаче,в който свършат кинтите и ви зарежат съдиите,а и някой ви скочи здраво,се вижда какви сте - като всички останали.Както е тръгнало,"баланса" ще ви се промени.Всъщност , май почна да се променя.Това е само началото - бъдещето е пред вас.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 04 окт 2009 22:03

Поздравления на отбора и всички черно-бели фенове - на едните за мъжката игра днес, на другите за подкрепата, която както винаги беше на ниво. За съжаление изтървахме Левски, но във футбола не винаги по-добрия побеждава. Друг е въпроса дали щеше да ни бъде позволено да победим.
Ето какво видях аз:
Само в първото полувреме носилката влизаше 4 или 5 пъти, все за да оказва медицинска на наш играч. За цялата тази груба игра не видях жълт картон. През второто полувреме Левски пазеше резултата като някакво жалко селско отборче - биеше аутове и тъчове по 1 минута. Наистина заради тези прояви заслужаваха да получат гол, както и стана. И съдята не е правил някакви очевадни грешки в полза на гостите, но ги подкрепяше по най-мръсния начин - с дребни обратни отсъждания или не отсъждани фаулове. Това обикновенно много изнервя футболистите и се радвам, че при нас не стана така.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 04 окт 2009 22:53

Е толкова нещастни не мислих, че са феновете от Пловдив и то на Локо... то е стаявана злоба, като че ли с години... Ще кажете това не е злоба, но точно на това прилича, аз такива жлъчни думи не изричам по адрес на нито един отбор...
Тоя пък Деми26 пише, че ни изтървали... :shock: А пък това със съдията толкова смешно, той нямало да им даде да бият... :lol: Дребни обратни отсъждания, които само феновете на Локо са видяли, много зле...
NON MOLLARE MAI

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 окт 2009 23:21

sedem_!_dva написа:Е толкова нещастни не мислих, че са феновете от Пловдив и то на Локо... то е стаявана злоба, като че ли с години... Ще кажете това не е злоба, но точно на това прилича, аз такива жлъчни думи не изричам по адрес на нито един отбор...
Тоя пък Деми26 пише, че ни изтървали... :shock: А пък това със съдията толкова смешно, той нямало да им даде да бият... :lol: Дребни обратни отсъждания, които само феновете на Локо са видяли, много зле...

Абсолютно дребни душици, какво да ги правиш, обикновено ги подминавам с пренебрежението, което заслужават, но точно на тази тема доста се издразних, а на г-н мода, според който "не сме нищо повече", мога да задам следния въпрос, ако това е така, защо се радвахте на спечелената точка в последната минута, с вратарски гол, на вашия стадион, срещу толкова слаб съперник?

Върни се в “Локо Пловдив”