Oткриха фенклуб на Локо Пловдив на Канарските острови!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

marjb

Re: Oткриха фенклуб на Локо Пловдив на Канарските острови!

Мнениеот marjb » 22 юни 2009 21:52

alive1912 написа:Начина по който беше написана темата беше вид заяждане с "жълтите".само уточних,че не сте единствени ;)

Къде видя заяждане?Това е просто новина,а какво би направил ти е съвсем друг въпрос!Хората съдят другите сами по себе си!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 юни 2009 21:58

alive1912 написа:
Модератор ЛокоПД написа:
alive1912 написа:тоя пък собственика на найлона е такава мижитурка.какво се хвалите толкова!ние си имаме Ботев в град Чикаго!имаме и фенове в Сиатъл...канарските острови-много важно! ;)

Имате и ФК"Ботев" Чикаго.Познавам собственика - Жоро.Нищо лошо да има фенклубове на Пловдивски отбори навсякъде.Ама някои и това ги дразни.Комплекси,както обичате вие да казвате. ;) Канарските острови не са важни.Важното е Сиатъл.. :lol: Ай стига бе :lol:

Знам,че има Фк Ботев в Чикаго...

Ами това са хубави неща бе пич.Лошо няма.Ама кво става...LPFC1936 пуска тема,вярно,с леко провокативен коментар ;) и веднага се започва с простотиите.Никой не печели от тази работа.Вие си имате съвсем други проблеми,ние сме на "полусъединител" т.е. чакаме да видим кво ще става...По-добре е всеки да си гледа собствената къща.За този сезон - толкова.На есен пак . ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 22 юни 2009 22:17

Victor Apostolov написа:Абе пичага, заеби прасунгерите и те са тръгнали по пътя на онея жълто-черни курви Ботев, догодина може заедно да се борят за оцеляване!

"пичага" и т.н. И да му се слагаш на Мод Локо Пд и да не му се слагаш - няма да те огрее, той е доста повече пич от теб и не се кефи от това което съм забелязал на "сините приятелки" :) Има си отделни единици дето ще те огреят - пробвай се там. Иначе изглеждаш смешен - месиш се където не ти е работата.

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 22 юни 2009 22:17

хехе,да съм обидил някой.къде видя простотията?просто споменах някои факти и леко иронично споменах за коментара на темата...това е
Изображение

marjb

Мнениеот marjb » 22 юни 2009 22:29

Ако знаете друго име на канарските острови,което да не е "провокотавино",моля кажете :!:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 юни 2009 22:41

alive1912 написа:хехе,да съм обидил някой.къде видя простотията?просто споменах някои факти и леко иронично споменах за коментара на темата...това е

Нямам предвид теб.Виж yobs,vasobaso...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Victor Apostolov

Мнениеот Victor Apostolov » 22 юни 2009 23:22

flashfreak написа:
Victor Apostolov написа:Абе пичага, заеби прасунгерите и те са тръгнали по пътя на онея жълто-черни курви Ботев, догодина може заедно да се борят за оцеляване!

"пичага" и т.н. И да му се слагаш на Мод Локо Пд и да не му се слагаш - няма да те огрее, той е доста повече пич от теб и не се кефи от това което съм забелязал на "сините приятелки" :) Има си отделни единици дето ще те огреят - пробвай се там. Иначе изглеждаш смешен - месиш се където не ти е работата.

Абе тъпо момче.
1.Нито ме знаеш, нито ме познаваш, а си правиш изводи за мен!
2.Не съм се мазнил на модератора, просто си изказвам мнението, ако за теб това е мазнене, го приеми като такова. ЗА МЕН НЕ Е !
3.А за сините приятелки...явно ти им се кефиш на тях само като ти бъркат в дупарата!!! А не искам да ти казвам за огряването кой/я ще ме огрее, защото ще се разсърдиш!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 23 юни 2009 00:06

Стига де.Пак оспамихме хубавата тема.

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 23 юни 2009 02:33

Модератор ЛокоПД написа:
alive1912 написа:хехе,да съм обидил някой.къде видя простотията?просто споменах някои факти и леко иронично споменах за коментара на темата...това е

Нямам предвид теб.Виж yobs,vasobaso...

хехех, чак пък да съм ви обидил?!?! Извини ме!!! Просто се закачах със стила на автора. Трябва да се съгласиш, че "далеч по-сурови и силни бозайници" можем да се наречем всички пловдивски канари :lol: :lol: :lol: , а за немеца няма к'во да кажа, поне да е истински "немец", а не като вашите "уонаби-та". :)
Herbsupported Ape

Потребителски аватар
ppppp

Мнениеот ppppp » 22 юли 2009 23:59

alive1912 написа:Тук да няма от евроидиотите лефски софия?

Има и това са феновете на Левски София които са навсякъде ,и може ли такъв жалкар като тебе да пита такъв въпрос ?Не ти ли стига че ти фалира клуба ами се и заяждаш ?Защо намесвате Левски и цска във всяка тема ами и после ревете че само за тях се пишело ?
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!

Върни се в “Локо Пловдив”