kanara1978 написа:Станков е треньор едно към едно като Стойчо Стоев.Ако има много добри футболисти ще направи фурор.И Стойчо преди това е водил Монтана и никой не го е зачитал за треньор.Пак ви казвам не се заяждам.Само Хамза вчера струваше колкото вашия целия отбор да водите до 84 минута си е направо успех.Бихме с късмет признавам чист късмет
Не е само Станков и Стоев... В БГ има много кадърни хора и футболисти, които ако не участваха в това нещо, което се нарича "БГ футбол" щяха да са си на едно много прилично ниво, което щеше да пълни стадионите... Колкото за мача вчера аз не бих заложил само на "късмета", 'щото при втория гол (особено) нещата говорят или за "БГ синдром" или за не добре свършена работа в отработването на такива ситуации, което вече си е треньорска работа... Гледах поне 100-ина сигурно пъти ситуацията около 2-рия гол на Иван Цветков и трябва да кажа, че обстоятелствата са много странни... Човека, който го пазеше изведнъж тръгна да "покрива" друг противников играч, до който вече имаше играч в черно-бяло... в резултат, точно играча, който трябваше да покрие Иван Цветков се сблъсква с вратаря ни, който пък странно изобщо не тръгва по посока на траекторията на топката, и един вид заема позиция, която със сигурност го оставя под топката... другият защитник, пред чийто очи се случва това вместо да се впусне да поправи грешката на партньорите си пък прави няколко крачки назад, с което бе осигурена СВОБОДА на Иван Цветков и той НЕОБЕЗПОКОЯВАН вкарва за 2:1 НА ПРАЗНА ВРАТА!!! Кой или какво е виновно за това не знам.... но за мен си остава загадка поведението на футболистите ни в ситуация, при която БАЛОННАТА ТОПКА лети около 2 СЕКУНДИ (това е много време) и се оказва, че само Иван Цветков я вижда къде ще отиде!!! Каква беше тази защита и какво направи в този момент - пълна "загадка"!!!

[/offtopic]