psihoto_ написа:ЩО са правите на луди,нали знаете как ви викат в БГ![]()
![]()
Пловдивският любимец
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
![]()
bai Momchil написа:Николай Галов беше от Ботев.
![]()
batbozho написа:Истината е че колегата Галов измисли този прякор по повод едни екипи на които върху черно бялото рае беше лепнат червен номер без да има квадрат и изключително трудно се различаваха номерата на играчите от трибуните.В един коментар в които се измъчваше да различи играчите спрямо номерата изригна че с тези номера играчите били еднакви като смърфове.![]()
На мене този прякор ми доставя удоволствие и ми прави голям кеф.Смърфовете са положителни герои,винаги позитивно настроени които се борят за място под слънцето и винаги успяват въпреки усилията на злия Гаргамел и неговия грозен котарак.
fire написа:batbozho написа:Истината е че колегата Галов измисли този прякор по повод едни екипи на които върху черно бялото рае беше лепнат червен номер без да има квадрат и изключително трудно се различаваха номерата на играчите от трибуните.В един коментар в които се измъчваше да различи играчите спрямо номерата изригна че с тези номера играчите били еднакви като смърфове.![]()
На мене този прякор ми доставя удоволствие и ми прави голям кеф.Смърфовете са положителни герои,винаги позитивно настроени които се борят за място под слънцето и винаги успяват въпреки усилията на злия Гаргамел и неговия грозен котарак.
Истинската причина беше,че тогава отбора ни беше събран от изключително млади момчета и Галов ни нарече смърфове именно заради факта,че бяхме отбор от предимно млади момчета!
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта