Писания преди Сливен - Локомотив и т.нар. "Психовойна"

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Писания преди Сливен - Локомотив и т.нар. "Психовойна"

Мнениеот Пловдив1926 » 13 авг 2010 09:36

Не мога да кажа, че е писал Лишев тооолкова пристрастно. Да напомня за едни коментари за едни чайки преди мача с Фарул? Е, не бяха негови. Гонг е сериозна медия в която работят професионалисти. Поне за ръководните им кадри съм сигурен. Вярвам, че за пореден път ще постъпят професионално и ще направят необходимите промени за да се работи професионално. За мен най-голямата изненада е как се реши тоя човек от уважаван журналист пишещ за цял Пловдив да стане прес аташе на третодивизионен отбор. Вчера си поговорих с няколко представителя на пловдивската журналистика и повечето хора са ахнали и се чудят на акъла му :) Но все пак това са пълнолетни хора с глави на раменете си. Всеки сам прави подобни избори и чертае бъдещето си.

Аз предлагам вместо да се дразним, нашето ръководство да направи оферта на Томислав Русев да ни стане пресаташе :) Така ще е шеф на Лишев и ще му дава само малки каренца в сайта 150 на 150 пиксела с шрифт 4pt до три изречения да спомената третодивизионния пловдивски отбор :) Това в рамките на шегата разбира се :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 13 авг 2010 15:17

Не ми се коментира много за жълтите и новоизлюпеното им пресаташе, но много ми е интересно, като има мач на Локомотив в А група, примерно сега както се очертава с Литекс в неделя, и по същото време, новосъздадения отбор с лиценза на Металик също има мач, хората на гонг ли решават дали Лишев, ще отразява мача на елитния отбор или той като пресаташе ще препочете да си е на "работното" място?
Изображение

samun
Контакти:

Мнениеот samun » 13 авг 2010 16:50

Няма никакво значение дали Лишев е левскар или не. Наистина е обидно и непрофесионално пресаташето на Ботев служебно да коментира Локомотив по какъвто и да е начин . Иначе колкото иска да си отразява каквото иска друго . Дано Гонг реагират адекватно .

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 13 авг 2010 18:32

Имам едно питане към вас. Кой е пресаташе на клуба ви в момента? 8-)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 авг 2010 09:34

Води се Стойчо Генов до колкото знам, но след смяната на ръководствата не съм сигурен, че той реално си изпълнява задълженията и, че ще продължава да бъде той.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 14 авг 2010 09:58

Пловдив1926 написа:Води се Стойчо Генов до колкото знам, но след смяната на ръководствата не съм сигурен, че той реално си изпълнява задълженията и, че ще продължава да бъде той.

Дали и кога ще го сменят ще се види. Но както каза в момента пресаташе ви е стойчо генов. КОйто по стечение на обстоятелствата е кореспондент на 7 дни спорт и отговаря за пловдивските отбори в Ринг. Не сте погледнали гредата в собственото си око, но ревете за треската в чуждото. Е това е разликата между вас и нас, ние не сме тръгнали да ревем пред дадена медия, че пресаташето и фен на противниковия отбор отразява нашите мачове, а за Митко Лишев, който дори е на хонорар, а не назначен в клуба, вие ревнахте като..............айде да не се псуваме.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 авг 2010 10:32

sorcererals написа:
Пловдив1926 написа:Води се Стойчо Генов до колкото знам, но след смяната на ръководствата не съм сигурен, че той реално си изпълнява задълженията и, че ще продължава да бъде той.

Дали и кога ще го сменят ще се види. Но както каза в момента пресаташе ви е стойчо генов. КОйто по стечение на обстоятелствата е кореспондент на 7 дни спорт и отговаря за пловдивските отбори в Ринг. Не сте погледнали гредата в собственото си око, но ревете за треската в чуждото. Е това е разликата между вас и нас, ние не сме тръгнали да ревем пред дадена медия, че пресаташето и фен на противниковия отбор отразява нашите мачове, а за Митко Лишев, който дори е на хонорар, а не назначен в клуба, вие ревнахте като..............айде да не се псуваме.

Нещата просто са несъизмерими. Все едно Дончо Донев да пише в Гонг всички статии за цял Пловдив. Вашата реакция би била същата и както си знаете с писъмца, скайпове, тук подшушнато, там подсказано и тн. Каква треска, каква греда, пределно ясно е на всички, че ако нямате някое "пресаташе" да поддържа медийното ви присъствие сте изчезнали просто и това е супер важно за вас. Няма проблеми, въпроса е, че това на нас не ни е приятно. Стойчо Генов идва ли на вашите пресконференции? А Лишев ще идва ли на тези на Лаута? Ако ти не виждаш проблема пресаташе на друг отбор да ти отразява твоя, значи явно нямаш висока оценка за собствения си отбор.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 14 авг 2010 11:01

Ами Д.Донев пише за най-популярната местна медия. Ние го псуваме по нашите сайтове, но не сме ревнали на шефовете му, като много добре си описал как процедирате вие в момента спрямо Лишев. За пресаташето си прав, това е суперважно не само за нас, а за всеки отбор в страната. Опитваме се да го прави както е по белия свят, дали ще успеем, ще видим. Не виждам нищо страанно в това, но щом не го правите вие е за оплюване, това е ясно. А Стойчо Генов няма как да не идва на нашите пресконференции, както и Лишев на вашите, защото те са кореспонденти на определени медии. Не виждам къде е разликата, освен, че когато е за вашия отбор, според вас е правилно, но за останалите не е. 8-)

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 14 авг 2010 14:00

sorcererals написа:

Като си говорим за греди, ти знаеш ли защо имате форум в Гонг, макар че сте новосъздаден третодивизионен отбор?

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 14 авг 2010 14:05

sorcererals написа:Ами Д.Донев пише за най-популярната местна медия. Ние го псуваме по нашите сайтове, но не сме ревнали на шефовете му, като много добре си описал как процедирате вие в момента спрямо Лишев. За пресаташето си прав, това е суперважно не само за нас, а за всеки отбор в страната. Опитваме се да го прави както е по белия свят, дали ще успеем, ще видим. Не виждам нищо страанно в това, но щом не го правите вие е за оплюване, това е ясно. А Стойчо Генов няма как да не идва на нашите пресконференции, както и Лишев на вашите, защото те са кореспонденти на определени медии. Не виждам къде е разликата, освен, че когато е за вашия отбор, според вас е правилно, но за останалите не е. 8-)

Мен лично ме боли .... кой ви е кореспондент и къде пише. Ако се изцепи, тогава ога да кажа нещо. Обаче проблема е, че си чел мнения на 2-3 човека в този форум и започваш да вадиш генерални заключения за цялата публика на Локомотив. Ако "ВИЕ" сте стадо нямащо собствено мнение и имащо нужда някой да му казва как и какво да мисли ок, обаче тук си във форума на Локомотив. Публика съставена от много хора с различно мнение и глави на раменете си. Затова тук: ....не вървиш.

Върни се в “Локо Пловдив”