Лично мнение.
Сашо Станков със скандално разкритие: Херо искаше да им даде
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- 1912plovdiv
- Контакти:
Re: Сашо Станков със скандално разкритие: Херо искаше да им даде
Въпросният Г-н Димитър Димитров отдавна е вреден и за футбола и за отбора, който води. Носят се слухове, чи има някакви лични проблеми, но кой на днешно време няма
Не е нормално да пренасяш личните проблеми на работното място.
Лично мнение.
Лично мнение.
▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
С тези нападки ,доказва ,че се надупихме на Славия.
пазил играчите за Добруджа хахахахаах не мога
Добруджа са Реал Мадрид
Добруджа са Реал Мадрид
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Сашо Станков пък се засегна... хайде без излишни драми.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Сашо Станкoff е силен само като е зад микрофона, иначе никакъв го няма 
ehh написа:Сашо Станков пък се засегна... хайде без излишни драми.
Точно. Няма никакъв смисъл от раздухването на тези неща. И двамата са големи мъже, да се разберат като хората по между си, а не чрез медиите.

fire написа:Херо е бил адски прав в преценката си след вчерашното ни полягане на отбора на гнусната свиня и собственик на черното тото Венци плондера! Като сме я докарали дотам, далеч по- добре беше да паднем от Херо и да бием Стефановия отбор, а и на всичкото отгоре, тоя мафиот не спира да ръси обиди по наш адрес! Друг е въпроса, че Венци е шеф на Коко в тяхната "финансова област на доходите" и Динев няма как да му се опъне, даже за днешната декларация може да бъде смъмрен...!?![]()
Докато в тази държава футбола се играе според парите на даден клуб и собственика му, а не според футболните възможности на даден отбор, просто ще се молим чудото Лудогорец да го има по-дълго време за да можем да ходим на мачове и да гледаме футбол, а не пародии като вчера и каквито правят някои отбори с милионни селекции....!![]()
Викаш не си комплексиран а
- М Камбуров
- Контакти:
Херо бил дал много на Локо Пд,всички само дават,анищо не са взели
ей тва е голямо клише-този или онзи дал на едикой си отбор,А НИКОЙ НЕ КАЗВА ОТБОРА МИ ДАДЕ МНОГО-ШАНС ЗА РАЗВИТИЕ,ПРИЗНАТЕЛНОСТ,ПАРИ,КОМИСИОННИ,НАПРАВИХА ТАКА,ЧЕ ХОРАТА ДА МЕ ПОЗНАВАТ 
М Камбуров написа:Херо бил дал много на Локо Пд,всички само дават,анищо не са взелией тва е голямо клише-този или онзи дал на едикой си отбор,А НИКОЙ НЕ КАЗВА ОТБОРА МИ ДАДЕ МНОГО-ШАНС ЗА РАЗВИТИЕ,ПРИЗНАТЕЛНОСТ,ПАРИ,КОМИСИОННИ,НАПРАВИХА ТАКА,ЧЕ ХОРАТА ДА МЕ ПОЗНАВАТ
А другото клише което най ме дразни е:„ Идвам да помогна на отбора и да стана шампион", а привържениците не искат някой да помага , а като влезе и да решава мачове, по възможност всички.

Бррррр а нещо за това че осеменителя на фолкпевици че е звънял във Бургас преди мача няма ли?
А бе вие жълтурите верно сте били големи комплексари или поне тези които редовно дразнят тука във форума.И послИ ходят да се оплакват в "Нужда от модераторска помощ"
А бе вие жълтурите верно сте били големи комплексари или поне тези които редовно дразнят тука във форума.И послИ ходят да се оплакват в "Нужда от модераторска помощ"
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
kubik написа:С тези нападки ,доказва ,че се надупихме на Славия.
Добруджа са Реал Мадрид
Като нищо Добруджа ще острани Тотомотив.Отборът има много добри млади играчи.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]