БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: БЛАГОДАРИМ ВИ МОМЧЕТА!

Мнениеот Boksiorcheto » 03 апр 2010 11:16

viroglav написа:Живко6461 , при мен омраза няма никаква. Може и така да ти се струва , но на практика такова нещо в мен не съществува. Казвам това , което мисля , както за Локо Пд. , така и за ПФК Левски. През последните двайсет години синята идея , ясно прокламирана и от Наско Сираков междувпрочем в зародиша на мутренските времена беше - да властва ПФК Левски във футболния небосклон на България без значение с какви средства. Затова и футбола ни е на това дередже. Беше убита конкуренцията между отборите. Затова изчезнаха редица футболни центрове. Защото никой не иска да инвестира в нещо предопределено и в полза на определен отбор. Ти се сещай кой е той. Затова и сега се радвам от сърце на инвестициите и правенето на футбол в Локомотив Пд. И го казвам пак - ПФК Левски в лицето на Тодор Батков , Томас Лафчис , Боби Михайлов , Наско Сираков , Майкъл Чорни , а преди това Иван Славков и Иван Вуцов е туморът на българския футбол , който трябва да бъде изкоренен , за да имаме развитие във футбола. Заедно с него трябва да бъде изчистен и БФС от сините подлоги в комисиите. И аз сега какво , да гледам какво се случва и да си затварям очите ли ? Ако не друго , то мога поне да си изкажа мнението по въпроса. Защото наистина го мисля , че Локото догодина могат да се борят за шампионска титла. Но какво правим , ако Батков поръча на Боби двама трима съдии , които да порежат отбора от Пловдив в не повече от четири , пет мача. Като примерно зачетат нередовен гол за съперниците им или пък "без да иска" някой от поръчковите съдии свири "спорна" дузпа в завързан мач. Нищо , че после ще го "накажат" да не свири един месец ... А шампион се става с точки , не с това какво мислят хората по въпроса. И ако това наистина стане каква ще е мотивацията на Коко Динев да налива пари и да развива отбора за в бъдеще. А не е само той , който може да е поредният отказал се "ентусиаст". Целият ни футбол е поставен под въпрос заради толерирането на ПФК Левски и "левскарщината". Локомотив Мз. , Своге , Славия и Пирин полегнаха ритуално тази година на твоя ПФК Левски. Иначе един бог знае на кое място щяхте да сте сега ... И пак го казвам - в мен няма никаква омраза . Просто ако искаме да има български футбол , то трябва да изкореним наглостта , дебилщината и хората , които го съсипват. 8-)

Браво пич,ЕВАЛА ПРОСТО! ПОКЛОН! Едно истинско мнение и смея да твърдя,че си прав и то не на 100,а на 10000 процента ;). Когато дойдеш в Пловдив, ще те почерпя ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 03 апр 2010 14:44

Boksiorcheto написа:Много малко публика имаме :x . Защо така? Аз ходя на всеки домакински мач и на някой от гостуващите... много съм разочарован от слабата посещаемост :cry: :evil: . Какво искат повече от тоя отбор? Вижте каква хубава серия от победи направихме.

Явно толкова ви е потенциала, почивен ден - 2000 човека (по думи на Узунов това е броя на продадените билети).
Я виж тая статистика долу. Ако не играем още 1-2 години, може и да ни стигнете "пловдивски любимци" :mrgreen: :lol:

http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii=4&jj=1&mm=6
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 03 апр 2010 17:13

ogg написа:
Boksiorcheto написа:Много малко публика имаме :x . Защо така? Аз ходя на всеки домакински мач и на някой от гостуващите... много съм разочарован от слабата посещаемост :cry: :evil: . Какво искат повече от тоя отбор? Вижте каква хубава серия от победи направихме.

Явно толкова ви е потенциала, почивен ден - 2000 човека (по думи на Узунов това е броя на продадените билети).
Я виж тая статистика долу. Ако не играем още 1-2 години, може и да ни стигнете "пловдивски любимци" :mrgreen: :lol:

1.последния кръг с кой играхте?
2.как завърши мача?
3.колко публика събрахте?
ПОЗДРАВИ ОТ ПЛОВДИВ!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 04 апр 2010 13:15

ogg написа:

Само да ти кажа,че много хора пак си влизат на аванта :evil:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Върни се в “Локо Пловдив”