п.п.Абе че викаха левскарите,спор няма.Но по едно време си помислих дали не съм оглушал нещо,а то било отново СИНЯ ТИШИНА!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
soccerav написа:Бе вие сте луди бе, Лудогорец като гостуваха на Анфийлд се чуваха от време на време, та левскарите ли тука няма да се чуят. Били ни надвикали, глупости на търкалета, пък и за да има атмосфера трябва да се чуят и двете страни. К'ви са тия митове, че който повече врещи е по-велик не знам.. Стадиона днес беше пълен, факт който никой не може да отрече.
soccerav написа:Не си криви душата, айде да не е пълен, голяма част от стадиона си беше зает. Не знам миналата година дали сме го пълнили и наполовина от сега. Според теб фенската маса на отбора само агитката ли е? Много жалко ако мислиш по тоя начин.
svobodni написа:soccerav написа:Бе вие сте луди бе, Лудогорец като гостуваха на Анфийлд се чуваха от време на време, та левскарите ли тука няма да се чуят. Били ни надвикали, глупости на търкалета, пък и за да има атмосфера трябва да се чуят и двете страни. К'ви са тия митове, че който повече врещи е по-велик не знам.. Стадиона днес беше пълен, факт който никой не може да отрече.
Да пълен, направо се пукаше по шевовете. Изключвам последните 10 минути, когато целия стадион пя. Насраха ни, какъв Лудогорец, какъв Анфийлд ние бяхме 150 човека агитка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта