Фенове на Локомотив Пд с позиция по повод поздрава с мастика

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Фенове на Локомотив Пд с позиция по повод поздрава с мас

Мнениеот mark1926 » 07 юни 2015 18:30

damyanov1963 написа:
КироВарна написа:Относно случая искам да изразя личната си позиция!....Нееднократно съм давал воля на носталгията си,към онова време,когато на стадионите се стичаха по 40 000,50 000 души и седяха,кой където намери!Нямаше клетки,тежко въоръжени жандармеристи и маскирани фенове....които явно се срамуват от лицата си!!!Запалянковците,обичаха отборите си повече от сега и доказателството са тези препълнени стадиони!Това бяха истински празници на футбола!Нямаше злоба,нямаше ранени хора!Основно оръжие бяха шегите и подмятанията между,зрителите от различни отбори!Чувството за хумор се оценяваше и на трибуните се раждаха истински шедьоври!Измисляха се невероятни бъзици с противника,след паметни мачове се раждаха песни!От баща си знам,как след едно отпадане на Спартак Вн в Б група,край канцеларията на клуба минава погребална процесия,начело с Духовата музика на Флота!Свирят "Вий жертва паднахте"!Това се възприема доста тежко от милиционерската власт и следват сурови наказания!Пиша всичко това,за да припомня на някои,ако са забравили,че сме хора!В един филм, героят на великия ТОДОР КОЛЕВ казва:"Алкохола отличава,човека от животните!Нито едно животно не пие!"Аз бих добавил...и чувството за хумор!Ако не можем да оценим хумора на пловдивските колеги,какви хора сме?Томислав Русев говори за комплекси и селяния!!!Значи да потрошиш едно спортно съоръжение е по добре,отколкото да се пошегуваш?Значи да говориш безкрайни глупости с часове,за два определени отбора,пренебрегвайки всички останали е по добре....от една почерпка по пощата?Хайде малко,както казва Мартин Стоев!Хайде малко да се стегнем!Защото един определен отбор,пак загуби,всички трябва да скърбим ли?Така е в спорта,има победители....има и победени!От там и настроенията са различни!Едните се радват и шегуват,другите трошат!Кое е комплексарско и селско?

Киро, добре си се постарал да напишеш излиянието си. Значи провокацията излезе на яве и дори да е дело на фенове на Локо Пд, то те са били една шепа, или един единствен, въпреки че и това ме съмнява. Но ти дори не си даваш сметка, какво означава да се пошегуваш(според тебе безобидно), като обиждаш някой - за тебе това е нормално, още повече, когато става въпрос за Левски. Забрави ли за вашите провокации с темите преди мача и обидите към Левски? Сега сигурно ще цитираш моите и на други Левскари постове, но те бяха в отговор на вашите! На всичкото отгоре и тази провокация с мастиката след мача - е, не мислиш ли, че идва вече в повече?

Още един неадекватен човек :idea:

Дай да направим един експеримент, аз ще отида до Варна, ще подаря бутилка мастика на Адмирала, ще направим снимка и Томислав ще забие коментара какъв селянин съм и комплексар. Ти от своя страна ще идеш на Герена и ще развееш хитлеристко знаме, айде сложи и една маска, че е подсъдно и Томислав Русев цяло предаване ще се вайка, че ще накажат Левски, няма да има никакви обиди, същото важи и за Александров , ако го направи това с фашизма фен на ЦСКА- цяло предаване Томислав и Александров ще спорят защо червените не са наказани :idea: :!: Г-н Русев има претенции за журналистика, явно не е научил, че за да поправиш дадена грешка , то не бива да допускаш по- голяма такава.

ИЗЛИЗА ЧЕ АКО ТЕЗИ ФЕНОВЕ БЯХА ПОДАРИЛИ НЕ МАСТИКА, А ФАШИСТКИ ПРЕЧУПЕН КРЪСТ, ЩЯХА ДА СА НА ПО- ГОЛЯМА ПОЧИТ - ТОВА Е БЕЗУМИЕ... глобата за сините от поздрава за Адолф беше 37 500 и постъпката на сините е именно 37 500 по тежка от тези 6 бутилки мастика.

Приемаш ли експеримента :?:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 07 юни 2015 18:37

mark1926 написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:https://www.youtube.com/watch?v=NThvjtV93A0 Левскарофили и левскарофоби едни срещу други.

Ако си българин, българофил ли се зовеш или българин :?: Томислав левскара бил левскарофил... неадекватен си както винаги :?:

Иначе, да си от Пловдив и да си левскарофил е чиста педерастия, което публично не можело да се изразява според декларацията, но от мен да знаеш че се говори от ухо на ухо...

Потърси спешна медицинска помощ.Става въпрос за ваши фенове,обидили други за това че подарили кашон алкохол на трети отбор,опозорявайки традиционната любов с противника на финала .Остана ли нещо в празното пространство между двете ти големи уши.Това имах предвид илитерате.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 юни 2015 18:39

Ако тези 6 бутилки са селяния и комплекс, тона на Русев за сините фенове и хитлеризма би бил следния, за да е равнопоставено- тези фенове на Левски са за незабавен разтрел без съд и присъда- някаде това е разликата от 37 500.

Недоумявам защо групи на Локомотив, след като порицаха мастиките не обърнаха и внимание на поредната гавра с Пловдив, с България, българщината, морала, нравствеността- сините с поведението си нито бяха селяни, нито комплексари, нито мизантропи, нито с антихуманно поведение, те бяха хора предизвикали глупава глоба от 37 500 в тежък момент за Левски :?: :?: :?: :?: :?:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 юни 2015 18:46

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
mark1926 написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:https://www.youtube.com/watch?v=NThvjtV93A0 Левскарофили и левскарофоби едни срещу други.

Ако си българин, българофил ли се зовеш или българин :?: Томислав левскара бил левскарофил... неадекватен си както винаги :?:

Иначе, да си от Пловдив и да си левскарофил е чиста педерастия, което публично не можело да се изразява според декларацията, но от мен да знаеш че се говори от ухо на ухо...

Потърси спешна медицинска помощ.Става въпрос за ваши фенове,обидили други за това че подарили кашон алкохол на трети отбор,опозорявайки традиционната любов с противника на финала .Остана ли нещо в празното пространство между двете ти големи уши.Това имах предвид илитерате.

Трябва да говоря като за 4 годишно дете- питай някой от вашите , какво ти казах, все трябва да има някой разбрал и как продължаваш да си в издънка, омръзна ми да ви образовам ... ако ви таксувах по 10 стотинки за нови знания щях да съм сред най- богатите българи...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 юни 2015 19:44

6 мастики....много бре.Силна напитка е това. :)

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 юни 2015 20:02

Вълчан написа:6 мастики....много бре.Силна напитка е това. :)

Именно, това е тонът с който трябва да се коментира.

Силна напитка е и затова Томислав Русев заслужава едно патронче мастика, да си го сложи на работното място, за да му напомня за грешката и да не изпада повече в ситуация в която трябва да се извинява, за, ако му влезна в тона, селски и комплексарски приказки.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 юни 2015 22:11

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Марк Образователя.

На вас уж дербито ви е с Левски, но за пореден път това не си личи...

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 07 юни 2015 22:51

Грешка ...... във вашия форум аз не пиша !
БОТЕВ Пловдив

Върни се в “Локо Пловдив”