Локомотив Пд - ЦСКА 30.08.2014г. - 20:00ч.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Локомотив Пд - ЦСКА 30.08.2014г. - 20:00ч.

Мнениеот Ванко_Ултраса » 01 сеп 2014 20:50

Вижте, момчета най-лесно е да критикуваме...в това сме ненадминати майстори, особено когато сме паднали.
Тренера, макар че нищо не играем при него най-малкото заслужава уважение и кредит на доверие затова, че се реши да дойде и да ни помогне в този труден на този етап момент за нас.Момчетата не мисля, че е най-удачното в този момент да ги критикуваме по ред причини, които са известни на всички - млади момчета, необиграни, без пълноценно проведена подготовка не мисля, че трябва да сме особено критични към тях поне на този етап.Сега най-важното е да сме с отбора, да си го подкрепяме без значение дали падаме или бием...и разбира се да чакаме по-добри времена.Аз лично не се и надявах в отбора да имаме футболисти, като Камбуров, Наков, Здравко Илиев,Бранимир Костадинов и т.н.
За мен лично хората от Сдружението направиха повече отколкото можеше да се очаква.Кво ви пука, ве...падаме/бием поне играем честно.А и нека да е ясно, че ние нямаме кой знае какви футболисти, че да имаме високи очаквание към отбора, като цяло.На Неделчо още състава не му е ясен...и той е объркан човека.Карагерен дето раздвижи играта го държи на пейката вместо да започне с него.Бранимир, който може да развинти всеки защитник в А гр. също стои на пейката.Напускал ми само защитници и очаква да вземе нещо...ми няма как!Молдованов и Здравко се дублират на бека ЩО?! :shock: Ми почваш си с Филипов в ляво и с шведа отдясно, като централни Грънчов и Здравко, като по-опитен.Като Дефанзивни - Ванчо с Малама.Крила Карагерен и Бранимир, Наков зад нападателя и като фалшива девятка Кики.Абе страхлив треньор е Неделчо за мен, но ще спра дотук...не искам да се задълбочавам в критика поне на този етап.За мен лично единствения човек, който тези момчета може да ги научи на нещо се казва Илиан Илиев :!: Мнооого искам да го видя начело на Локомотив някой ден, НО треньор и селекция според финансовите възможности.Аз лично съм много доволен от привлечените футболисти, а на Неделчо ще му дам още време преди да се впусна в язвителни критики по него.Господинов, колкото по-бързо го разкараме, толкова по-малко точки ще загубим заради него.Ама опитен и Неделчо го е страх да рискува с някой от младите.Сигурен съм, че който и от тях да беше пуснал, щеше да се справи по-добре от Господинов, но тренера затова си носи отговорност :!: Да не ви пука и тва е...всички, които работят в Клуба сега заслужават пълна подкрепа, доверие и най-вече търпение.
Пловдив е черно-бял :idea:
Изображение

izgrevist2
Контакти:

Мнениеот izgrevist2 » 01 сеп 2014 21:49

Модератор ЛокоПД написа:izgrevist2, мнението ти бе изтрито, а ти усилено вървиш към наказание със системното показване на правилата, което демонстрираш. Ако имаш претенции, можеш да се обърнеш към мен на лично и ще се постарая да ти отговоря във възможно най-кратък срок. Призовавам всички да се придържат към темата, а тя е мачът между отборите на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА (София).

Скъпи модераторе.В духът на темата запитах каква беше посещаемостта.И постът ми беше изтрит.Сега отново питам любезно - каква беше посещаемостта на мача ,за да си го запиша в архивите.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 сеп 2014 22:40

Неделчо Матушев бе уволнен от Локомотив преди време, на Лаута прекара малко време, уволнението беше не заради схемите на прасето, а за напълно сбъркана подготовка и слаба тактическа подготовка. След това нищичко значимо в кариерата му. Хората се развиват и подобряват уменията си, то в това ни е надеждата. Трябва да е ясно и че заместниците му за тези пари ще са Стефан Генов,Лаптопа, Овчата глава, Кокала, Ясен Петров.

Ще трябва да търпим, но ако може да се вземе Едо, нещо от неговата класа, Неделчо е редно да стане помощник . Не ми се е случвало да се радвам, че Хасково и Марек са в А група- те дават надежда и то голяма, че ще оцелеем в А група.

Публиката ни не пълни стадиона, но е гръмогластна, културна и няма загуба на трибуните в надпяването, няма и загуби финансови под формата на глоби.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 02 сеп 2014 01:04

С тези футболисти, който и да дойде едва ли ще постигне повече. Вижда се, че Неделчо се опитва да налага бърз футбол с по едно докосване, но качеството на състезателите е такова, че не винаги се получава. Надявам се, че със Спас и Мартин отборът ще изглежда една идея по-добре. Трябва да се радваме и на това което имаме, все пак Локомотив можеше и да не започне шампионата. Важното е сега клуба да се стабилизира и да се намерят хора, които да помогнат за финансирането. Тогава ще може да си позволим по-добра селекция и ще гледаме по-добър футбол, но докато това се случи не ни остава нищо друго освен да подкрепяме тези, които имаме.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”