Отново ли бяхме излъгани?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Отново ли бяхме излъгани?
Новият президент е Петя Славова бившата съпруга на Митко Събев и най богатата жена в момента в България с богатсто оценявано на 185 милиона евро.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Май не е сигурно за Петя!
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Момчета наистина има преговори.
Г.Т. каза 10 дена.
Петлешков също потвърди.
Според мен ще има сделка,освен ,ако последни момент Г.Т. не направи някакъв ку....ски номер!
Запазете спокойствие.
Г.Т. каза 10 дена.
Петлешков също потвърди.
Според мен ще има сделка,освен ,ако последни момент Г.Т. не направи някакъв ку....ски номер!
Запазете спокойствие.
- Boksior4eto
- Контакти:
не мога да съм спокоен,като става въпрос за Локомотив 

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
"Петя Славова взима Локо Пд при условие, че Галя изчисти дълговете" - Веско Вълчев от днес. ...
Дано стане ... и за вас и за Ботев.

Дано стане ... и за вас и за Ботев.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
-
- Контакти:
Има ли нещо официално в това?Откъде са го чули Гонг?Ако не е вярно,мога ли да ги съдя?Иска ми се да е истина,но пък медиите в България се н*****а да ЛЪЖАТ!
И мисля,че вече всеки,който пише нещо трябва да носи ОТГОВОРНОСТ!Ако новината ви се окаже вярна,лично ще отворя тема,в която да ви поздравя,тъй като бяхте първи.
И мисля,че вече всеки,който пише нещо трябва да носи ОТГОВОРНОСТ!Ако новината ви се окаже вярна,лично ще отворя тема,в която да ви поздравя,тъй като бяхте първи.
- Boksior4eto
- Контакти:
theprideofplovdiv написа:Има ли нещо официално в това?Откъде са го чули Гонг?Ако не е вярно,мога ли да ги съдя?Иска ми се да е истина,но пък медиите в България се н*****а да ЛЪЖАТ!
ако пък новината е невярна,ще ви дадем на прокоратурата,гадове от гонг!

тва е в кръга на шегата!
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
- Los Che
- Контакти:
Банкерката има 185 млн. лв.! Плюс капитали в дружества на стойност над 123 млн. лв.
Само че от пролетта тя е прехвърлила бизнеса на дъщеря си и в момента е на круиз с нов любовник
Само че от пролетта тя е прехвърлила бизнеса на дъщеря си и в момента е на круиз с нов любовник
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Boksior4eto написа:theprideofplovdiv написа:Има ли нещо официално в това?Откъде са го чули Гонг?Ако не е вярно,мога ли да ги съдя?Иска ми се да е истина,но пък медиите в България се н*****а да ЛЪЖАТ!
ако пък новината е невярна,ще ви дадем на прокоратурата,гадове от гонг!![]()
![]()
![]()
тва е в кръга на шегата!
Статията в Гонг е доста тъпа и има очевидно противоречие. От една страна Петя, поставя условия за закупуването на отбора, от друга страна, не е потвърдила своето желание да купи отбора? Кое е вярното, г-н Вълчев. Самото условие за закупуването ми се вижда доста съмнително. При подобни сделки купувачът купува дружеството със неговите активи и пасиви. Задълженията на клуба са въпрос на договорка, между двете страни и те определят цената и никой сериозен бизнесмен /или бизнесдама

Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
L_P_F_C 1936 написа:Момчета наистина има преговори.
Г.Т. каза 10 дена.
Петлешков също потвърди.
Запазете спокойствие.
ГТ като каже "Добър ден",по-добре да погледнеш къде е слънцето.Докато не видим нещо черно на бяло,добре е да се пазим от излишни емоции.Иначе такива "след десет дена","собствениците държат да останат анонимни" и т.н. сме ги слушали.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg