Отново ли бяхме излъгани?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Отново ли бяхме излъгани?

Мнениеот Parmalat » 25 ное 2009 15:39

Новият президент е Петя Славова бившата съпруга на Митко Събев и най богатата жена в момента в България с богатсто оценявано на 185 милиона евро.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

vanioivan
Контакти:

Мнениеот vanioivan » 25 ное 2009 15:51

Май не е сигурно за Петя!

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 25 ное 2009 15:58

Момчета наистина има преговори.
Г.Т. каза 10 дена.
Петлешков също потвърди.
Според мен ще има сделка,освен ,ако последни момент Г.Т. не направи някакъв ку....ски номер!
Запазете спокойствие.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 25 ное 2009 15:59

не мога да съм спокоен,като става въпрос за Локомотив ;)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 25 ное 2009 16:10

"Петя Славова взима Локо Пд при условие, че Галя изчисти дълговете" - Веско Вълчев от днес. ... :?:
Дано стане ... и за вас и за Ботев.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 25 ное 2009 16:15

Има ли нещо официално в това?Откъде са го чули Гонг?Ако не е вярно,мога ли да ги съдя?Иска ми се да е истина,но пък медиите в България се н*****а да ЛЪЖАТ!
И мисля,че вече всеки,който пише нещо трябва да носи ОТГОВОРНОСТ!Ако новината ви се окаже вярна,лично ще отворя тема,в която да ви поздравя,тъй като бяхте първи.

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 25 ное 2009 16:27

theprideofplovdiv написа:Има ли нещо официално в това?Откъде са го чули Гонг?Ако не е вярно,мога ли да ги съдя?Иска ми се да е истина,но пък медиите в България се н*****а да ЛЪЖАТ!
И мисля,че вече всеки,който пише нещо трябва да носи ОТГОВОРНОСТ!Ако новината ви се окаже вярна,лично ще отворя тема,в която да ви поздравя,тъй като бяхте първи.

ако пък новината е невярна,ще ви дадем на прокоратурата,гадове от гонг! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

тва е в кръга на шегата!
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 25 ное 2009 16:33

Банкерката има 185 млн. лв.! Плюс капитали в дружества на стойност над 123 млн. лв.

Само че от пролетта тя е прехвърлила бизнеса на дъщеря си и в момента е на круиз с нов любовник
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 25 ное 2009 18:26

Boksior4eto написа:
theprideofplovdiv написа:Има ли нещо официално в това?Откъде са го чули Гонг?Ако не е вярно,мога ли да ги съдя?Иска ми се да е истина,но пък медиите в България се н*****а да ЛЪЖАТ!

ако пък новината е невярна,ще ви дадем на прокоратурата,гадове от гонг! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

тва е в кръга на шегата!

Статията в Гонг е доста тъпа и има очевидно противоречие. От една страна Петя, поставя условия за закупуването на отбора, от друга страна, не е потвърдила своето желание да купи отбора? Кое е вярното, г-н Вълчев. Самото условие за закупуването ми се вижда доста съмнително. При подобни сделки купувачът купува дружеството със неговите активи и пасиви. Задълженията на клуба са въпрос на договорка, между двете страни и те определят цената и никой сериозен бизнесмен /или бизнесдама :) / няма да поставя подобни абсурдни ултиматуми.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 ное 2009 18:26

L_P_F_C 1936 написа:Момчета наистина има преговори.
Г.Т. каза 10 дена.
Петлешков също потвърди.
Според мен ще има сделка,освен ,ако последни момент Г.Т. не направи някакъв ку....ски номер!
Запазете спокойствие.

ГТ като каже "Добър ден",по-добре да погледнеш къде е слънцето.Докато не видим нещо черно на бяло,добре е да се пазим от излишни емоции.Иначе такива "след десет дена","собствениците държат да останат анонимни" и т.н. сме ги слушали.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”