Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Chapo
Контакти:

Re: Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Мнениеот El Chapo » 10 сеп 2013 11:03

Начи пичове, не искам да ви секвам ентусиазма, но позволете ми да цитирам Бог Вандер:

ШЕ ГИ ШМАТКАМЕ!!!

Сега, трудно е да се разтълкува това послание и да се разбере точния смисъл, но както и да го въртим,не вещае нищо добро за вас... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 10 сеп 2013 11:05

Върти ми се в главата 0:1,1:2 :roll:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 10 сеп 2013 11:15

Ванко_Ултраса написа:
El Chapo написа:
Ванко_Ултраса написа:На всяка цена трябва да се справим с крилата им и на двата фланга.

Ъъъъ....не искам да ти секвам ентусиазма, ама ако отдясно играе Тошко,а от ляво-Вандер....как точно ше стане тая работа със справянето?

Вандер ще е на пейката! Крилата ви са Кортзорг и Белоземския, а нападателите ви са Анисе забит отпред и Мацо зад него.
Мъри и страхливец и няма да подходи толкова офанзивно срещу нас...не можете да играете със 100 нападателя отпред.
Има си начини да ги спрем - първия път белоземския ще го ритне Данчо, втория път ще е Тунчев и ако и тогава не почне да ръкомаха за смяна ще го настъпи Ндайе с бутонките при борба за някоя висока топка и Белоземския е аут, щото му предстои трансфер. :lol:
Е видя ли, че има начин, а ти си мислише, че няма. :mrgreen:
Като не можем да ги спрем, ще паднем, какво толкова?!
При нас няма да настъпят масови самоубийства ако загубим, каквито ще настъпят при вас в случай, че паднете.

За първата част не се и съмнявам! Ако не се опитате да контузите Неделев на изпроводяк, то специално ще ви се извиня, но си мисля че поне 1-2 от вашите зрели и улегнали мъже с много интелектуална мощ в главата като Камбуров примерно, ще се опита да му потроши краката, за да запомни "страховитото" Локо :roll: .
Това за самоубийствата дори и ти не си вярваш. Изказването ти, че няма да обърнете внимание на загуба е равносилно на твърдение, че сред вярващите по земята няма да настъпи смут, ако се докаже, че няма Господ :lol: .
В заключение: останаха още няколко дни и все така нищо не може да се прогнозира. Лично аз ви препоръчвам да загреете за дербито с онзи луд мач от 2002 година.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 сеп 2013 20:10

El Chapo написа:Начи пичове, не искам да ви секвам ентусиазма, но позволете ми да цитирам Бог Вандер:

ШЕ ГИ ШМАТКАМЕ!!!

Сега, трудно е да се разтълкува това послание и да се разбере точния смисъл.. :mrgreen: :mrgreen:

С какъвто се събереш...нали знаеш... :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
El Chapo
Контакти:

Мнениеот El Chapo » 10 сеп 2013 23:37

Модератор ЛокоПД написа:С какъвто се събереш...нали знаеш... :idea:

Братле,вашите национали дали ше могат да се възстановят за дербито?
Имате ли притеснения в тая насока?

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 11 сеп 2013 00:20

El Chapo написа:
Модератор ЛокоПД написа:С какъвто се събереш...нали знаеш... :idea:

Братле,вашите национали дали ше могат да се възстановят за дербито?
Имате ли притеснения в тая насока?

Майна, къде беше ти, когато бяхте ос8м души + неграмотните на дербито ви в София с Левски ?
Много сте ни интересни едни такива, вчерашни фенове, които не са гледали футбол до преди 2 години дори! :o
Изображение

Потребителски аватар
El Chapo
Контакти:

Мнениеот El Chapo » 11 сеп 2013 00:25

Гагарин Обича Локо написа:Майна, къде беше ти, когато бяхте ос8м души + неграмотните на дербито ви в София с Левски ?
Много сте ни интересни едни такива, вчерашни фенове, които не са гледали футбол до преди 2 години дори! :o

Пич, не знам дали забеляза,но аз не се обърнах към теб...
Обичайна практика ми е да оставям събеседниците си да изтрезнеят преди да си говоря с тех....дерзай с други думи....

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 11 сеп 2013 00:26

El Chapo написа:
Гагарин Обича Локо написа:Майна, къде беше ти, когато бяхте ос8м души + неграмотните на дербито ви в София с Левски ?

Пич, не знам дали забеляза,но аз не се обърнах към теб...
Обичайна практика ми е да оставям събеседниците си да изтрезнеят преди да си говоря с тех....дерзай с други думи....

Виждам, че обичайна практика ти е отскоро да висиш по форумите и темите на Локомотив. Практикуваш асоциален живот, виждам, да! :lol:
С други думи, ти си полуидиот, който ще се квалифицира за завършен булТРАНс* съвсем скоро, нали ? :oops:
Изображение

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 11 сеп 2013 01:00

El Chapo написа:
Гагарин Обича Локо написа:Що така полвинчато отговаряш, бе Ел Команданте ?

Виж това е лесно: отговарям ти накратко и по същина,защото ако се разпростра върху цялата ти мизерия с примери,снимков материал и силни сравнения,метафори и други похвати, демек,да ти го обясня по-просто-ако те набутам там където ти е мястото-обратно в гъза на кучката,откъдето си излязъл,некой малоумен мод,неразбиращ същината на спора ше ме банне ПАК, което не че ше ми накриви особено четвъртметровия кур, но ше ме лиши от възмжността да чета псведоинтелектуалните напъни на плазмодии като тебе и искрено да се радвам че не съм в групата "крайно-умствено-нуждаещи се", чиито отличник си ти,моето момиче....

Са разбра ли или да повтора?

Предполагам говориш за снимковия материал от това как отровихте ценния документ за създаването на Ботевъ Пловдивъ (дружество за интеграция) :?:
:lol:
Винаги минавате на лична основа, когато видите какъв бардак е клубчето и сдружението ви, нали така ? :lol:
Спокойно, унуфри. Не е нужен снимков материал. Знаем, че живота ти е асоциален интернет, който плащаш с четвърт от заплатката си на "млекар" може би ? :lol: Не бой се. Важното е, че вътрешно, надълбоко в болното си еничерско (продажно) съзнание осъзнаваш много добре какви сте :lol:
Айде завий наляво :arrow:
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 11 сеп 2013 12:19

Папагалите щели да надъхват отбора им? Не помня на "дербито" с Левски да го правиха, хаха. Жалки лицемери. Как ще ги клатим само...

Върни се в “Локо Пловдив”