Локомотив Пловдив - Берое (Прогнози)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

локо до живот
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Берое (Прогнози)

Мнениеот локо до живот » 07 авг 2013 01:56

acmilan написа:
Модератор ЛокоПД написа:
balgarin написа:
TheUsualSuspect написа:Shte pojiveem shte vidim, selski. Nadskachate se prekaleno mnogo i se nadiavam,che tochno nie shte vi varnem v realnostta,che kato gledam ima dosta jelaeshti da go napraviat.

градски, стига с тая шльокавица, малко повече уважение към родния език

Градския в момента няма кирилица,пише от чужбина.
Аз също съм неприятно изненадан от това,което се случва между нас като публики,в последните два мача в Пловдив.Никога не е имало някакви големи проблеми между агитките,като изключим баража в началото на 80-те,но и тогава не стана нещо кой знае какво.За съжаление,нещата вървят на лошо - не знам каква е причината... :roll: Това е кофти.

И на отношения между двете публики. Който има големи желания да се прави на мъж, да си урежда срещи със себеподобни и да правят каквото щат. Пълно малоумие е за мен да мразя даден човек, щото е от друг отбор. Нормални са закачките, съперничеството, но останалото вече опира до манталитет и мироглед. Иначе мача го взехте заслужено дори и без смешната дузпа, ние просто не бяхме на ниво, имаме доста проблеми с травми и някои странни треньорски решения, но това е друга тема. Както и да е.

на такива като вас като ви пускаме аванта ни се ка4вате на главите,това е,айде със здраве,ама не отивате на добро-бойко ве4е го няма

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Берое (Прогнози)

Мнениеот AREA BIANCONERA » 08 авг 2013 14:48

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L7pRlgS98rA[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Върни се в “Локо Пловдив”