Коко Динев на ''Лаута''
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Коко Динев на ''Лаута''
Кажете какво толкова не харесвате КОКО, миналата година бихте всички дербита у дома, освен нас, играхте финал срещу Лудогорец за купата, направи ви едната трибуна, какво искате повече от човека? Заради един загубен финал ли е всичко, мислите, че го е продал на Разград ХАХА.... просто те бяха класи над вас!
Последна промяна от Teo на 09 юни 2013 17:11, променено общо 1 път.
несериозно е... истински фен на ЛОКОМОТИВ да иска отбора си в А окръжна ГРУПА ...!!! нагло е да искаш да забраниш на половин Пловдив да гледат любимия си отбор ..щото Коко не им бил симпатичен ..??.,!! бил продавал мачове ...?? !>.кои мачове ... те другите спят ,не наговарят мачове...така ли ..?? и лефски и цецка ,и дори турския ботиф ( 7-0 от някви чехи ,как беше ...???) сумати милиони хвърлени на вятъра и... пак купени мачове , съдии и т.н. ето това е несериозно , ДОСТА по сериознио е... КОГАТО вадиш пари от джоба си за да съществува ЛОКОМОТИВ , да зарадваш толкова много хора .... 100-200 човека от някви си групировки искат да решават съдбата на клуба ..??/да ми забранят на мен да гледам любимото си ЛОКО ...ЗАЩО ??? РАЗНИ РАЗНООБРАЗНИ пишат по форуми и феисбуци , НАЛИВАТ НИ АКЪЛ..!!! НЕ АКЪЛ , ПАРИ ДАИТЕ ...ДА АМА НЕ !!...така не се издържа отбор .....!!! къде остават останалите стотици хиляди локомотивци , които 24 часа в денонощието мислят за любимия си отбор ...???
- Loko Pd_Fan
- Контакти:
Според мен трябва да дадем шанс на Коко,така и няма да се намерят други варианти,а времето минава!но до загубеният финал,сезонът ни беше отличен,имахме много поводи за радост и много хубави победи!а съмненията за уговорки и продадени мачове винаги ще ги има.и без Коко тази година пак имаше такива мачове ( левски,ботев вр.цска).ако губи отбора нека го прави с игра и себераздаване,а не като мача с левски!
- black&white
- Контакти:
Като че ли това се оказва единственият възможен към момента вариант. Аз лично бих му дал кредит на доверие. Сигурен съм, че си е научил урока. Е, няма да станем чисти като момина сълза, това е ясно
Но само глупакът прави една и съща грешка два пъти. А Коко Динев не е глупак, това поне е сигурно
Аз лично не виждам какво толкова лошо може да ни се случи, ако той се върне.

Аз лично не виждам какво толкова лошо може да ни се случи, ако той се върне.
Последна промяна от black&white на 09 юни 2013 17:54, променено общо 1 път.
blanco написа:fena написа:blanco написа:За какво ви е този чорбар отново, пак да им подарява футболисти и мачове ли?
А кой не продава футболисти и мачове?
Разликата е че той не продава, ами подарява и пак ще сте сателит на "червения" разсипник на клубове и нищо чудно да последвате и съдбата на многото клубове затрити заради тях. Помислете наистина добре и дано да стане най - правилното за клуба ви.
как може да сте толкова заблудени. подарявал. точно за тези маневри след мачовете с витес си мислех, че бат ви коко взе една много голяма торба с пари на ръка. без комисионни, фактури, счетоводство, данъци и други отежняващи нещата процедури.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
mitaka69t написа:несериозно е... истински фен на ЛОКОМОТИВ да иска отбора си в А окръжна ГРУПА ...!!! нагло е да искаш да забраниш на половин Пловдив да гледат любимия си отбор ..щото Коко не им бил симпатичен ..??.,!! бил продавал мачове ...?? !>.кои мачове ... те другите спят ,не наговарят мачове...така ли ..?? и лефски и цецка ,и дори турския ботиф ( 7-0 от някви чехи ,как беше ...???) сумати милиони хвърлени на вятъра и... пак купени мачове , съдии и т.н. ето това е несериозно , ДОСТА по сериознио е... КОГАТО вадиш пари от джоба си за да съществува ЛОКОМОТИВ , да зарадваш толкова много хора .... 100-200 човека от някви си групировки искат да решават съдбата на клуба ..??/да ми забранят на мен да гледам любимото си ЛОКО ...ЗАЩО ??? РАЗНИ РАЗНООБРАЗНИ пишат по форуми и феисбуци , НАЛИВАТ НИ АКЪЛ..!!! НЕ АКЪЛ , ПАРИ ДАИТЕ ...ДА АМА НЕ !!...така не се издържа отбор .....!!! къде остават останалите стотици хиляди локомотивци , които 24 часа в денонощието мислят за любимия си отбор ...???
Потребители пишещи от този IP адрес Мнения
bobi1912
kanar02
никки1912
Можеш да си спестиш писането.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- black&white
- Контакти:
Потребители пишещи от този IP адрес Мнения
bobi1912
kanar02
никки1912
Можеш да си спестиш писането.
При все това, написаното заслужава малко размисли без страсти

- child in time
- Контакти:
Пари няма. Търсим някой да ги дава. Отговорните фактори във фенските структури да се разбират! На мен лично ми писна. Без пари отбора е във В! Жълти номера не ми се гледат!!! Ние сме Локомотив отбора на Пловдив!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Какъв шанс ?! Да не би да е станал милиардер за 1 година, та сега да не му трябват пари ?! Малко от малко поне, не можете ли да се сетите какво ще се случва сега ? Ще докара някой свестен футболист, ще наатрупаме няколко победи над слабаци и после като дойдат свинете на Лаута, ще им се одупим пак, щото свинята е чорбар! Не ми се мисли, какво ще стане като дойде мача с неградските.. Караибрахима, като му предложи една торба с пари и после ще има да ревете и да се тръшкате..