Локомотив(Пловдив) - Славия(София) "А" група 9 кръг - 1:0 КР

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив) - Славия(София) "А" група 9 кръг ПРОГНОЗИ

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 окт 2012 21:25

Всичко е добре,когато свършва добре.Тези три точки бяха жизнено важни за Локомотив ПД.Взехме ги и вече се диша по-спокойно.Едва ли някой е останал доволен от играта в последните 10-15 минути,но както казаха,в този мач най-важни бяха трите точки.Да не говорим,че отборът на Славия ,по принцип,винаги е бил от най-кривите ни съперници.
Не мога да не спомена Жоро Вратарчето :lol: Този комик,първо,че беше излязъл с жълт екип,досущ еднакъв с този на съдиите/което по разпоредбите на любимото ни БФС, е нарушение на правилника/.Второ,с подвикванията си към публиката "Ботев,Ботев",обра "овациите".Не е зле и феновете на Славия,/които се държаха много коректно,респект за което/,да попитат този "номад" в кой отбор всъщност играе...Все едно някой от нашите футболисти,другата седмица като играем с Левски,да подвиква на левскарите "ЦСКА,ЦСКА"...Това,разбира се,няма голямо значение.Жоро Вратарчето винаги е "изпъквал" с мисъл и интелект.
Третото и мисля,най-важното,беше срещата с Марешки,след мача.Не знам дали всички са останали удовлетворени от въпросите и отговорите.На мен лично,ми направи голямо впечатление,че Марешки излезе пред толкова хора,без охрана и без много клишета.Изводите всеки може да си ги направи сам,но ако наистина спази това,което заяви... :roll: Ще видим.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 21 окт 2012 22:51

Победихме в най-слабо изиграния ни мач от началото на първенството . Важни са трите точки . Урсула и тя помогна за спечелването ,като беше сложила тоя мърляв екип .Другия път да знае !

Генов трябва да направи чудеса за една седмица за да измъкнем поне едни хиксче от Левски , що и да не бием :shock:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 окт 2012 09:30

Най-сигурната победа беше тази :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 22 окт 2012 12:55

Грозна игра :!:
Мачовете в момента си ги взимаме на мускули и късмет.
За мача със Славия, и аз като Марешки мога да кажа, че съм доволен само от феновете :)
Не мога да го разбера тоя човек, какви резултати търси от тези футболисти?!
Футболистите не знаели, какво значи тактика...хм .Той затова ли назначи големия тактик Стефан Генов?
Ще видим, какви тактици ще бъдат нашите срещу Левски и жълтите.
Марешки, какви средства вложи в селекцията, че да има претенции за резултати, че дори говори и за 4-5-то място?!
Като преуспял бизнесмен би трябвало да е наясно, че без да вложиш инвестиции, не можеш да търсиш резултати.
Как не спря да се излага тоя човек не знам, майна.
Марешки прозира отвсякъде - ако искаше толкова бързи резултати, за които говори в ентервютата си щеше да назначи добър специалист, като примерно Станимир Стоилов и щеше да подсили отбора с класни футболисти...тоя е баси лъжеца, майна.Велев си го каза човека, че е искал да привличе 2-3-ма класни играча, които щяха да ни вдигнат нивото, но варненския бек го е отрязал.
Това е най-неадекватния собственик, който сме имали...дори Галя Топалова не може да се сравни с варненския шушляк.Тоя човек за мен страда от раздвоение на личността.
Въобще не му вярвам аз на тоя, ама да видим.
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив) - Славия(София) "А" група 9 кръг - 1:0 КР

Мнениеот drughi » 22 окт 2012 23:58

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lPJbIeTR38w&feature=plcp[/youtube]
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”