Берое (Стара Загора) - Локомотив (Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Локомотив (Пловдив)

Мнениеот acmilan » 03 май 2011 20:59

Колкото до уговорките-това са измислици на Сашо Диковщината,която,за съжаление,заля родния футбол през последните петнайсетина години.Именно заради подобни типове и глупостите им,хората по стадионите прогресивно намаляват.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 май 2011 21:05

hetfield написа:Пловдив1926,страхотен анализ ама подробноста точен резултат изтърва.И не Йешич,ами и господ да е треньор сещай се.Много от вас в лични разговори са съгласни с мен,други трудно се съгласяват (особено публично).Та сега да спомена декларацията ви след Ловеч,когато писахте "зарадвахме Пловдив".Радвайте ни все така.С уважение

Първо вие общо с Пловдив нямате. Падаме, биеме - то си е за нас, майните. Второ, тия за точния резултат ти казах веригата на врата и от моста на Марица, или която река минава през твоето село. Два дена ни обясняват разни фенове на сдружението как сме уговорили срещата на точен резултат 1:2 :mrgreen: други, 2:0. Дори един човек ми обясняваше, как ветераните на Берое му казали, че е нареден още от събота за 1:2 мача и за това не отиде на стадиона дори. След това се изяде от яд.

Имаме си проблеми, ще си ги решаваме. Момчетата играят супер футбол и радват хората на стадиона. Не знам как ще се оправят с физическата подготовка, която ни е основен проблем. Но за това си има лекари, възстановки, медикаменти и тренировки - да направят каквото трябва. В рамките на позволеното разбирасе. Една разгромна победа над Пирин смятам е задължителна следващия кръг.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 03 май 2011 21:24

С оглед на времето,се получи интересен мач,повече беше битка по терена,но пък имаше динамика в действията и на двата отбора.Като цяло ви излъгахме,но който и да беше вкарал първи,щеше да победи,в случая бяхме ние,иначе като че ли имахте повече чисти голови положения от нас,докато ние владеехме повече топката.Генов ми хареса че пусна свободна игра,не накъсваше играта с излишни фаулове и това мисля че е един от мачовете с най-малко нарушения в първенството.По трибуните е ясно,няма какво да коментирам,класи над продукцията на зеления килим.Ако не друго,поне запазихме интригата за 4тото място,имаме и ние своите шансове,макар че не съм оптимист.Успех занапред и ако ние не вземем последната квота за евротурнирите,дано това сте вие! :)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 май 2011 21:32

Вторник 18:00 работен ден в проливния дъжд...коментара е излишен.

Изображение

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

would
Контакти:

Мнениеот would » 03 май 2011 21:39

Заслужена победа на Берое.Бях на стадиона,получи се борбен мач, съдията не даде чиста дузпа срещу Пепи Димитров и тънко подпираше Локо-то.Към феновете на Локо Пловдив - когато феновете на Берое викаха Българи, вие трябваше да кажете юнаци, доколкото знам предварително двете агитки се бяха разбрали за това.Не ми хареса, че част от агитката на Локо-то напусна своя сектор и тръгна да дразни феновете на Берое :shock:

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 03 май 2011 21:43

would написа:Заслужена победа на Берое.Бях на стадиона,получи се борбен мач, съдията не даде чиста дузпа срещу Пепи Димитров и тънко подпираше Локо-то.Към феновете на Локо Пловдив - когато феновете на Берое викаха Българи, вие трябваше да кажете юнаци, доколкото знам предварително двете агитки се бяха разбрали за това.Не ми хареса, че част от агитката на Локо-то напусна своя сектор и тръгна да дразни феновете на Берое :shock:

Никой не са дразнили,отидоха да поздравят и да говорят с играчите на отбора си,а пък за скандирането явно не ни чуха..

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 май 2011 21:43

would написа:Заслужена победа на Берое.Бях на стадиона,получи се борбен мач, съдията не даде чиста дузпа срещу Пепи Димитров и тънко подпираше Локо-то.Към феновете на Локо Пловдив - когато феновете на Берое викаха Българи, вие трябваше да кажете юнаци, доколкото знам предварително двете агитки се бяха разбрали за това.Не ми хареса, че част от агитката на Локо-то напусна своя сектор и тръгна да дразни феновете на Берое :shock:

Пфффхаха кога пък си повярвахте, че ще пеем заедно с вас каквото и да е било. Нещо си се объркал пич. Това, че няма някаква омраза не значи, че има някакво приятелство, кой знае какво :mrgreen: Няма как да има такова разбиране между двете агитки да ти кажа :)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 03 май 2011 22:33

Няма оправия,всичко си е по старо му!

Съжелявам пичове,но тия сърби за мен са мижи да те лъже.Говорят за профисионализъм,как това,как онова,а в същото време си продължават,както написах по старо му.Играча подарил най-много точки на нашите съперници,вместо на секундата да бъде пратен до живот в дубала,пича самирчо си жътка на терена отново подарява голове и кервана си върви.Да не говорим за Драги-в нито единия от.....точно незнам колко мача,може би 20 ,не е изиграл НИТО един мач на високо равнище.Всички те му мачове посредствени,че и по надолу,обаче отново на терена.Такива ми ти работи.

Може и да греша де :mrgreen:

Само като ги видя тия двамата на терена и ми се драйфа.............

На трибуната,можеше и повече,.......иначе си попяхме доволно :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 04 май 2011 07:27

Абе някой може ли да ме светне, защо втори мач Самир Бенжелюн излиза титуляр, а Жереми Родригес - не?!
Имам и една особено гениална идея: няма ли начин да уредим мадам Ба да осинови Крачунов и Абушев? Та белким им дадат шанс да играят? :mrgreen:
p.s. Честито на беройци, след тая победа се връщат в "играта" за четвъртото място.
Само Славия да не вземе да одрънка ЦСКА на финала за Купата, че тогава на четвъртите в класирането ще трябва да им връчват тиквени медали...

Върни се в “Локо Пловдив”