Въпрос към модовете

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Въпрос към модовете

Мнениеот plovdiv_chernobql » 10 фев 2009 09:47

Искам да попитам, понеже разбрах, че най-вероятно в близките дни жълтите ще си имат собствен мод, кога и при нас ще е възможно да стане това, защото ние имаме спешна нужда от собствен модератор-локомотивец, защото тука е нещо страшно тия дни и трябва да има малко ред. Прочетох, че нямало човек, към който да се изпитва нужният респект, за да е модератор. Аз не мисля така, мен в случая веднага ме изключете, защото нямам времето да се занимавам, а пък и не ми се ще, но мисля, че хора като 1936-1988, Бирабекс, Хиподил, Лаута Хуулс, Пловдиврам, Туше и др., но сега не се сещам, за което се извинявам, биха могли да се справят, стига да искат разбира се, но и задължително трябва да се направи едно допитване до нас феновете в този форум и да изберем модератор на папката, защото така не може да се продължава!
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Darina
Модератор
Контакти:

Re: Въпрос към модовете

Мнениеот Darina » 10 фев 2009 10:14

Прав си. Мислим по въпроса и е хубаво и вие да си кажете мнението.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 10 фев 2009 10:31

да , вече си написах мнението в "жълтия форум " :lol: даже дадох конкретно предложение , идеята ми беше такава в форумите на локо,левски ,цска,Ботев да си има отделен мод .. ако така стане , Дарина форума доста ще се пооправи ... ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 10 фев 2009 10:48

Сега в контекста на разговора ми хрумна една идея.Понеже се обмисля всеки от подфорумите на отделните отбори да има собствен модератор,може потребителите да си направят гласуване кой измежду тях да поеме тази отговорност.Може предварително да се отвори тема,в която желаещите за модератор да се запишат и след това да се мине към гласуване.Смятам,че така ще е най-обективно.
Изображение

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 10 фев 2009 11:45

Sleepwalker написа:Сега в контекста на разговора ми хрумна една идея.Понеже се обмисля всеки от подфорумите на отделните отбори да има собствен модератор,може потребителите да си направят гласуване кой измежду тях да поеме тази отговорност.Може предварително да се отвори тема,в която желаещите за модератор да се запишат и след това да се мине към гласуване.Смятам,че така ще е най-обективно.

Това ще е най-добре да няма недоволни след това ;)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 10 фев 2009 12:38

Мисля, че тази тема е добра, за да видим какво мислите за модераторите и хората, които могат да станат такива в секцията на Локо Пд. Но... крайното решение да не забравяме, че ще е наше, защото следим изявите на всички ви тук и са малко хората, които не са си изпускали нервите и не са обиждали. ;)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 фев 2009 14:22

SHYNE написа:да , вече си написах мнението в "жълтия форум " :lol: даже дадох конкретно предложение , идеята ми беше такава в форумите на локо,левски ,цска,Ботев да си има отделен мод .. ако така стане , Дарина форума доста ще се пооправи ... ;)

Плагиат ! Ако не ти го бях казал тва в Нашата тема...са кво щеше да правиш ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Специално за форума на Локо Пд аз гласувам с две ръце за Lauta Hools - проблема е,че е в неизвестност от известно време... нЕма го никъв - дано скоро се присъедини към нас отново ;) Иначе Бирата (birabecks) и 1936-1988 също важат,според мен ;)

П.П. Предложението на Sleepwalker също е добро ! Крайно време е да има ред тук :)
Изображение

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 10 фев 2009 19:28

Ок тогава ще си позволя да пусна аз темата за допитването между нас за модератор на нашата папка ;)
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 10 фев 2009 19:30

plovdiv_chernobql написа:Ок тогава ще си позволя да пусна аз темата за допитването между нас за модератор на нашата папка ;)

В нашия и в този на ЦСКА се пуснаха теми за гласове...друг е въпросът какво мислят истинските модове ;)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”