Локо Пловдив: История! Това не го видях от никой от вас!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Локо Пловдив: История! Това не го видях от никой от вас!

Мнениеот slavia_forever » 05 яну 2009 14:08

plovdivram написа:slavia_forever
Най-дълбоките исторически корени на съвременния ПФК Локомотив Пловдив ни отвеждат до пролетта на 1922г.,
...............................................................

В първите години на Локомотив:

Когато говорим за основаването на ЖСК, не можем да подминем един факт, който е намерил място дори и в краткото антрефиле на вестник "Борба" от май 1936 г. .............................

Първо, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички и нека тя ни донесе много хубави и щастливи мигове и най-вече много здраве...

Сега по темата...

slavia_forever,
трябва да ти кажа, че си направил много странен "колаж" от историята на Локомотив Пловдив... :lol: Как ти е хрумнал незнам, но ако ми обясниш как така от "Караджа" /1922/ доведе нещата до "ЖСК" /1936/?!... т.е. за да ме разбереш както трябва... след като пускаш такива теми и постове добре ще е да обясниш откъде го извади това нещо и защо започва с "Караджа" и ни-в-клин-ни-в-ръкав /така представено/ се включва и продължава с "ЖСК"?! Пак ти казвам, така погледнато - изглежда супер неадекватно, защото не става ясно каква е връзката "Караджа" - "ЖСК" Пд, а такава си има... Само немога да разбера ти /или този, от който си го преписал/ защо си го /го е/ пропуснал всичко това?.. :lol:

Ако съм направил грешки, се извинявам. Голямата част от темата, е копирана от Уикипедия. Стори ми се, че там е най-добре формулирана. ЧНГ и на теб.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”