Стила на игра на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Стила на игра на Левски

Мнениеот eelche » 14 сеп 2010 15:06

С един приятел коментирахме стила на игра,който проповядва отбора на Ясен Петров и стигнах до заключението,че Гара-та,Дарко,Дани Младенов,ЖО и компания проповядват съвременен вариант на тотален футбол всички се защитават,когато е необходимо,всички нападат,когато мача е на зор.Дори за футболните лаици е видно как Гара се връща да отнема топката отзад и дава пасове наляво - надясно,за да започне мощна контратака,същото се отнася и за Жо и Дани М,а имайки напредвид и наличието на страхотни футболисти,подходящи за това,мисля,че Ясен има така да се каже романтични представи за футбола :twisted:

Интересува ме,вашето мнение какво е :) Надявам се ,да се получи добра дискусия,без обиди,спам и заяждания :P
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Re: Стила на игра на Левски

Мнениеот Даниел Младенов » 14 сеп 2010 15:18

Истината е, че за момента играем мн добре и е явно, че Ясен е правилния човек, но тепърва идват сериозните мачове, първият е този четвъртак, така че ще поживеем, ще видим :)
Успех и само ЛЕВСКИ

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 сеп 2010 15:18

Стилът на игра е простичък, но много ефективен. Всички подават на Тасевски, той я подава на Дембеле (в 90 процента от случаите) и на Жоазиньо (10 процента). След което следва гол.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 14 сеп 2010 15:23

dodo7271 написа:Стилът на игра е простичък, но много ефективен. Всички подават на Тасевски, той я подава на Дембеле (в 90 процента от случаите) и на Жоазиньо (10 процента). След което следва гол.

еми,определено не съм съгласен с теб,ще ти кажа и защо :) Ако си спомняш мача ни с АИК тук,помниш ли какво стана второто полувреме и как има няма в рамките на 15-20 минути ги помляхме от атаки и само липсата на късмет пред гола ни спря :P Тогава атакуваше целия отбор,по всички линии,включително и цялата защита :roll:

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 14 сеп 2010 15:27

eelche написа:
dodo7271 написа:Стилът на игра е простичък, но много ефективен. Всички подават на Тасевски, той я подава на Дембеле (в 90 процента от случаите) и на Жоазиньо (10 процента). След което следва гол.

еми,определено не съм съгласен с теб,ще ти кажа и защо :) Ако си спомняш мача ни с АИК тук,помниш ли какво стана второто полувреме и как има няма в рамките на 15-20 минути ги помляхме от атаки и само липсата на късмет пред гола ни спря :P Тогава атакуваше целия отбор,по всички линии,включително и цялата защита :roll:

Май не си чувал,че играеш толкова,колкото противникът ти позволи :!:

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 14 сеп 2010 15:28

Напълно съм съгласен с автора на темата, но отбора има още какво да се желае. Отбора все още не е сработен. През пролетта защитата ще ни е най-добрата, а играта ще е още по-добре, стига да не продадем някой.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 14 сеп 2010 15:32

durex написа:
eelche написа:

Май не си чувал,че играеш толкова,колкото противникът ти позволи :!:

ха,стига,стига,това беше лаф на Мъри :lol: Разликата между него и Ясен е че,той се опитваше да се надиграва с дооста по - класни отбори от нашия,нещо което правеше и във национала,но за мен той трябва да си преосмисли ценностите(това е друга тема).Отбора на Ясен,може както да гради,така и да контратакува, така и атакуващите футболисти да изземват дефанзивни функции и да участват в тази фаза на играта ;)

valio
Контакти:

Мнениеот valio » 14 сеп 2010 15:36

vladipo написа:Напълно съм съгласен с автора на темата, но отбора има още какво да се желае. Отбора все още не е сработен. През пролетта защитата ще ни е най-добрата, а играта ще е още по-добре, стига да не продадем някой.

Съгласен и Гонзо не веднъж каза,че силата на ЛЕВСКИ ще си проличи пролетта,когато се сработат футболистите.

п.п. Май ще поставим рекорд с билетите-сега се връщам от Герена.Почти няма билети-останали малко за В

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 14 сеп 2010 15:37

eelche написа:

Бъзикам се, разбира се, че не е това стила на Левски. Но истината е, че без тримата ние просто не сме същият отбор. Иначе евала на Ясен Петров, защото той единствен направи така, че Жоазиньо да разгърне целия си талант. Това не го направи никой - Мъри, Вили, Кокала или Достанич. Моята теория е, че Левски трябва да бъде поставен под напрежение, за да играе добре, както в мачовете с Калмар и АИК. В мига, в който подходи несериозно или подцени съперника, губи - както беше в Бургас. До тук Левски играе по следния начин - много ефектно, красиво, атрактивно. Дали обаче това е достатъчно да бием в групите, ще разберем много скоро? Ако направим едно сравнение с отбора на Мъри, ще видим, че тогава не играехме толкова красиво, но пък на Герена смачкахме Динамо и Олимпик в ЛЕ.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

sinia
Контакти:

Мнениеот sinia » 14 сеп 2010 16:06

Стила на Левски е ясен. Какво ще кажете за Дарко, просто няма такива пасове. Мисля, че 90% от головете минават през него, направо ме кефи.

Върни се в “Левски”