cska - maina написа:Sardukar написа:cska - maina написа:Истината е, че на Гонзо му осигуряват голям медиен комфорт. Аз бих задал следните въпроси:
1 Защо след откровено слабите резултати и наглед очертаващия се провал, никой журналист от там присъстващите не му зададе един неудобен въпрос, а заглавията са от сорта; Трето реми за Левски, но с голове и тн.
2 Този Калво е получавал 400 000евро в Гърция, което ме навежда на мисълта, че и тук ще е в този диапазон, а това неминуемо ще предпоставка за бъдещи конфликти в съблекалнята.
3 Тези едногодишни договори на Калво и Рисп, потвърждават тезата, че в Левски се работи на парче или че Гонзо разсъждава на принципа-след мене и потоп.
Ами ходи се научи какво е въпрос! Това са твои разсъждения, а не въпроси!Първата по може да мине за въпрос, но то си е с предизвестен отговор.Излиза Гонзо и ти казва: Защото искаме отбора да е в най-добрата си форма за първият мач, а не в контролите! Кво ще го питаш тогава ахх? Всеки се стреми да е в най-добрата си форма за официалните мачове, а не в самите контроли! Как още има не разбрали, че целта на контролите е: да се пробват различни (обичайно нови) схеми на игра, обиграването и наблюденията на новите футболисти и формата на "старите" в отбора! Да се видят силните и слабите страни на отбора и да се търси тяхното решение. Резултатите имат значение само за доказани идиоти!
За политиката на Гонзо: Кой отбор в България има дългосрочна политика за развитие? Гонзо има една цел и тя е да стане шампион идния сезон! Само това го оставя в Левски и той ще си гони тази цел! Стане ли Левски шампион няма да има значение кой за колко е подписал (поне няколко месеца!).
хаха Дай ми го Гонзо и за пет минути ще излезе от кожата си! Защо няма израстване в юношите и отбора като цяло, та нали това му е работата, защо се взима централен защитник в последния момент[няма да са обиграни], като и на малките деца им е ясно, че ви трябват двама нови централни, които да си проведат цялата подготовка с вас? Какво е свършил дотук и в кой компонент от играта вижда израстване? Аве сто въпроса ще му задам и ти гарантирам, че няма да получа и един смислен отговор

Ти пък колко пъти си гледал юношите на Левски? Я виж колко от сегашните футболисти на Левски са от школата ни и колко например има при твойте любимци!
Това, че един футболист не е провел подготовка не винаги е пречка. Например Давид Луис (просто давам пример за да илюстрирам, че всичко е строго индивидуално и зависи от класата на футболиста и как ще се адаптира) си игра силно в ЧЕЛСИ, а не е водил подготовка. Торес пък се провали без такава.
Не разбрах, защо ни трябват 2ма централни защитници? Вижда се, че там пробва Станчев и вероятно ще подпише с шведа + Данчо и Иво стават 4ма, а в краен случай и Грийн може да играе там. За сега не си задал един конструктивен въпрос! Просто фенското ти мнение изразено в нещо, което ти му викаш въпроси! А за какво е постигнал Гонзо: аз поне не си спомням да сме имали поне по двама играчи на пост (сиреч има конкуренция в отбора)! Да не говорим, че се привлича крило с прилична визитка за България. Мисля, че плана му: бг+чужденци( опит+потенциални младоци и класни чужденци) е идеална за БГ. Дори да си идат след 1 година, ако Гонзо е изградил гръбнак на отбора ще може да се заменят напускащите (2-3). И пак ти казвам за Гонзо няма алтернатива освен титлата в Бг! Ако играеш в Левски и Гонзо не може да те мотивира, значи си обречен да си умреш в студентски град! Единственото притеснително за мен са от тактическо естество, но щом Гонзо смята, че може да се справи ще бъде подкрепен до край! Ако се провали разделяме се с добри чувства и напред!
ПП Ае ще дам и друг пример за адаптацията, че да не стане объркване - Седрик Бардон!