Заложени ли са акциите на Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Заложени ли са акциите на Левски ?

Мнениеот Dust » 16 ное 2010 21:35

MaCuMo написа:
Dust написа:

От това което пише тук излиза, че Батков е само представител на тази фирма и нищо повече :roll:

чети тук - https://public.brra.bg/Documents/Retrie ... 40b5d41cdd и спрете вече с измислиците

Това вече е друго и хайде не ме нападай, тъй като цитирам линк, а емотиконката е красноречива, че нещо не ми се вярва да е така
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 ное 2010 21:36

MaCuMo написа:
Dust написа:

От това което пише тук излиза, че Батков е само представител на тази фирма и нищо повече :roll:

чети тук - https://public.brra.bg/Documents/Retrie ... 40b5d41cdd и спрете вече с измислиците

Тук пише, че главен акционер е Батков...чрез пълномощно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 16 ное 2010 21:41

Вижте какво хич не ми пука коя офшорка държи акциите на клуба и Батков каъв се явавява в клуба - собственик ли е , марионетка ли е ... Това което ме интересува е играта на отбора , да побеждава , да играе красиво , да постига успехи и да ме радва - всичко останало е ала-бала и безмислени спорове . Изкарали ми тука документи от преди 10 години и дай дрънкаме глупости . Много неща се промениха в клуба за тези 10 г. Аз сега , ако ви изкарам документи от 90 и някоя година , това означава ли , че ЦСКА е собственост на Мултигруп , а не на ТИТАН .

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 16 ное 2010 21:42

vaskonti написа:

и според кой документ, този от 2001 или този от 2009г? Има си агенциа по взписванията, там лесно може да се направи справка кой е собственик и кой не е, аз ви изкарах актуалния списък с акционерите, а вие дъвчите още този документ от 2001!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 ное 2010 21:46

vaskonti написа:За сега нищо не искаме да кажем, просто ни е интересно кой е собственик на Левски! На теб не ти ли е интересно? По принцип няма нищо нередно в това някаква офшорка да е собственик на Левски, това го казах няколко пъти вече. Преди и ЦСКА беше собственост на такава фирма. Ама...все пак дори вие не знаете кой притежава отбора ви?! Нищо странно ли не намираш в този факт?

Ами истината е, че Батков УЖ управлява акциите ... ако, НЕ всичко зависи от него, то тогава човека в сянка е - Чорни.
Всякакви други интерпретации, са нелепи ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 ное 2010 21:47

MaCuMo написа:
vaskonti написа:

и според кой документ, този от 2001 или този от 2009г? Има си агенциа по взписванията, там лесно може да се направи справка кой е собственик и кой не е, аз ви изкарах актуалния списък с акционерите, а вие дъвчите още този документ от 2001!!!

Той иска да каже, че срещу на Батков името пише нещо в последната графа, но какво точно аз не мога да го разчета.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 ное 2010 21:49

MaCuMo написа:
vaskonti написа:

Този от 2009, виж го пак. Срещу името на Батков пише - чрез пълномощно.
kokic1986 написа:Вижте какво хич не ми пука коя офшорка държи акциите на клуба и Батков каъв се явавява в клуба - собственик ли е , марионетка ли е ... Това което ме интересува е играта на отбора , да побеждава , да играе красиво , да постига успехи и да ме радва - всичко останало е ала-бала и безмислени спорове . Изкарали ми тука документи от преди 10 години и дай дрънкаме глупости . Много неща се промениха в клуба за тези 10 г. Аз сега , ако ви изкарам документи от 90 и някоя година , това означава ли , че ЦСКА е собственост на Мултигруп , а не на ТИТАН .

Да де, ама има стотици теми, в които се обсъжда играта на отборите. В случая обаче се опитваме да установим истинският собственик на Левски. На практика никъде не пише ясно и категорично кой е... Приеми го като чисто любопитство.
[/center]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 16 ное 2010 21:51

Dust написа:
MaCuMo написа:
vaskonti написа:

Той иска да каже, че срещу на Батков името пише нещо в последната графа, но какво точно аз не мога да го разчета.

пише че Батков е предтавен от някой си чрез пълномощно, т.е. не е присъствал лино
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 ное 2010 21:56

THE G.A.M.E написа:
vaskonti написа:За сега нищо не искаме да кажем, просто ни е интересно кой е собственик на Левски! На теб не ти ли е интересно? По принцип няма нищо нередно в това някаква офшорка да е собственик на Левски, това го казах няколко пъти вече. Преди и ЦСКА беше собственост на такава фирма. Ама...все пак дори вие не знаете кой притежава отбора ви?! Нищо странно ли не намираш в този факт?

Ами истината е, че Батков УЖ управлява акциите ... ако, НЕ всичко зависи от него, то тогава човека в сянка е - Чорни.
Всякакви други интерпретации, са нелепи ....

Други претенции никой не е обявил, не е ли ясно? Това, което обсъждаме на практика е дали Чорни по един или друг начин не е все още реалният собственик на Левски. Както казах, никъде не пише категорично, че Батков е шефа.
Dust написа:
MaCuMo написа:
vaskonti написа:

Ясно се вижда "чрез пълномо...“ и завъртулки. Ясно е какво е.
MaCuMo написа:пише че Батков е предтавен от някой си чрез пълномощно, т.е. не е присъствал лино

Може, не знам... просто отбелязах какво пише.
[/center]

Върни се в “Левски”