Поморие (Поморие) - Левски (София) / 18:45 / Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Поморие (Поморие) - Левски (София) / 18:45 / Четвъртък

Мнениеот Tommi » 25 сеп 2015 00:31

Fencheto1914 написа:А кога ще е тегленето на жребия за 1/8 финалите? :)

Още не се знае.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 сеп 2015 01:40

Какво ревете, бе ? Напълно заслужени червени картони за поморийци.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 25 сеп 2015 07:20

Слабичко снощи.... :geek:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 25 сеп 2015 08:32

sin4ec написа:
zlatan написа:И ся кво Иса ще пори в Стара Загора,а ние ще се молим на Наско.
Аз още вярвам в него.

Колкото и да е странно, и аз мисля така. Много осра, точки загубихме зарад него, днес беше върхът...нужен му е гол, за да тръгне напред. Но нов пропуск срешщу Ботев и публиката ще го срине! Сам срещу вратаря го извеждаха, на главата му я слагаха, на празна врата беше-и няма гол. Не е нормално. Тук обаче съотборници и тренер трябва да помогнат...

Както немалко други играчи. Че игра потресаващо вчера, игра, че направи досега 10 пропуска в 5-те мача е вярно, но нито е най-слабия играч в Левски, нито е заслужил по някакъв начин такова отношение. Но в горното съм убеден, че поне 1000 човека ще идат в понеделник на мач с идеята да го смакчкат. Наистина треньорът трябва да помогне.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 25 сеп 2015 09:02

Симитли...
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 25 сеп 2015 09:11

Achtung_Juden написа:Симитли...

Не е удачно сравнението със Симитли. Там резилът им беше мега голям. Симитли бяха опашкари у БЕ групата. Поморие и Монтана все пак бяха и са лидери във втория ешалон. Ешалон, който розовите няма скоро да помиришат.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 сеп 2015 09:21

Много слаба атака и безхаберно изпуснати положения. Положения, които ни изнервиха, сковаха и направиха мача много труден. При 0-2 в 65-та минута примерно, всичко щеше да си заспи, но нейсе.
Мен най-много ме е яд за това, че изхабихме много сили в тези 120 минути, а време за възстановяване преди мача с Ботев няма. И както го дават да вали в понеделник, теренът ще понатежи и Бог знае дали нашите няма да издъхнат още на полувремето. Дано Де Нойер и Бедоя да са добре, още преди мача имах гадното усещане, че ще има контузии, ама не смеех да пиша, че да не дръпна дявола за опашката, ама на - дано поне Де Нойер да е на линия в понеделник.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 сеп 2015 09:21

zlatan написа:погледайте дузпите на спокойствие и вижте реакцията на Курдов при тях.Еееееееееее няма да видите такава.Това момче нито се радва,нито тъгува все едно не е на стадиона-пълен простак имам чувството че е друсан.Всички се радват или ядосват той НИЩО-НИКАКВА РЕАКЦИЯ.

И на мен това ми направи впечатление. Особено при гола на Влади. Всички го окуражиха когато отиде да бие дузпата, само въпросния гледа неадекватно. След гола вижте как се радват Йорга, Влади, Веско, Костадинов, Ради и Прохазка. Само "големия, потомствен левскар" стои безучастно. На лицето му имаше изписано такова безразличие, каквото е нехарактерно за нормален човек. Не знам какво да мисля. Може би действително ръководството трябва да му осигури психолог. За таланта му две мнения няма. Причината за безобразното му представяне е някъде другаде. Само кралят- слънце не бива да се занимава с него.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 сеп 2015 10:08

Red_Neck написа:Поздравления за поморийци - мъжки момчета.
"Асовете" от "топ 3" няма да коментирам - 5 мача, 3 гола, толкоз.
Този мач само потвърди, че в А група има един най-силен и един най-слаб отбор, всички останали са на едно ниво - блъскачи!

Този мач нищо такова не е потвърдил. Три принудителни смени, паркиран атобус в наказателното, 80-20 владеене на топката, 10-1 голови положения. Товва са фактите и картинката на терена, както ии да го извърташ. Топ 3 си е Топ 3.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 25 сеп 2015 10:14

Слабо сме играли ?! Да след като не бием в редовното време, но я вижте колко положения имаме. Има и такива закучени мачове, подценяване невървеж липса на мотивация. Все едно не си знаем отбора. Да не си спомняме разни предишни издънки и закучени мачове, които са ни изяждали главата я за купа я титла.

Курдов изпусна доста положения, но някои си ги изигра класно, като типична деветка, а това че не уцели врата след ударите е и липса на късмет. Определено му трябва подкрепа, може би работа със психолог, талант има. Дузпата която би няма да я коментирам. Дано да е от скованост или напрежение, че другото прилича на нарочно.

Ами положенията на Гаджев, там какво да кажем, или ударите с глава в аут на Прохи ?

И най-важното от този мач, имаме отбор, задружни са .... и голям Боян.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Върни се в “Левски”