Левски сключи договор с Ticketpro

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
caci

Re: Левски сключи договор с Ticketpro

Мнениеот caci » 14 юли 2015 19:30

от Yoda_ на 14 Юли 2015 15:37

Със сигурност ще увеличи продажбите, а цената за посредника е % от цената на билета, какво толкова...

Има и друг момент, много пъти ми се е случвало - решавам да ходя на мач, но в последния момент или забравям, или най-често ме домързява, или започвам да мисля къде ще паркирам, и то времето си минава, и накрая, улисан в мързелуване, не отивам. :cry:

Изключително лесното купуване на билет обаче, ще накара хора като мене да си размърдат задниците, и след като вече имат билет, да надвият мързела и да отидат на стадиона... :lol:

Пък и няма лошо да си купя билет и да не отида, или да го дам на някой, все пак, малко или много, по този начин ще помогна с моето билетче на клуба...
Отдавна съм намислил за някои важни мачове да купувам по 3-4 билета за деца, които искат да отидат на мач, но нямат възможност да си поемат пътя и билета. Досега трябваше да ходя във фенклуба, да се разправям, ето сега напълно анонимно мога да купя билетите, пък във фенклуба да си ги разпечатат и да ги дадат на когото са нужни...

Мен ще ме е срам да кажа на хората,че от мързел няма да ида на мач на Левски.Срам и позор за такива "левскари".
А софиянци ако това,че е нямало такава система ги е спирало за мач са просто жалки.Как аз от разтояние 250 км. намирам билети,а те там на място не могат?
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2015 19:50

Tommi написа:
OOP написа:http://vbox7.com/play:2c2cffce9a - Гонзо: На мача с Лудогорец на стадиона имаше 7000 души, а продадените билети бяха 2000......сега изясни ли ти се или ?

Няма нищо общо.

Има, защото към договора с Ticketpro влиза и системата на входовете.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 юли 2015 19:57

Drunken_Master написа:
iliev72 написа:А случайно някой да се беше сетил , че ще има такса от фирмата която ви доставя билета.Да не споменавам , че точно ticketpro са най-смешните от всички.

А случайно ти не видя ли,че ралка_левскарка пуска темата...Простотията е неизбежна...

Да не би Ралка да я е измислила статията?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 14 юли 2015 20:06

Tommi написа:
iliev72 написа:А случайно някой да се беше сетил , че ще има такса от фирмата която ви доставя билета.Да не споменавам , че точно ticketpro са най-смешните от всички.

Ще има, разбира се. Въпросът е дали ще падне върху феновете, или върху клуба.

Винаги е върху феновете ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 юли 2015 20:18

Браво

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2015 20:45

ralka_levskarka написа:Да не би Ралка да я е измислила статията?

Ралка мисли за други неща вече :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 14 юли 2015 21:39

Най-големият проблем ми е да си купя билет :) :) :) . Като гледам как вървят нещата май след 10 кръг Тонев и Прасьо ще трябва да плащат, че да има някой на стадиона.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 юли 2015 21:49

Tommi написа:

Ще има, разбира се. Въпросът е дали ще падне върху феновете, или върху клуба.

По времето на Божков се продаваха билети за мачовете на ЦСКА в Глобул и на рецепциите на Пикадили и струваха с левче по-скъпо, отколкото на стадиона.Предполагам,че и сега комисионната ще е за сметка на купувача.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 юли 2015 22:07

Това, че може да се купи билет за всеки мач онлайн е идеално, вече не познавам човек, който да не ползва интернет, особено и в София. Проблема обаче е ниската посещаемоест, а не това, че е неудобно купуването на билети. Тоест повече фенове им трябват, а не места за продаване на билети.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 14 юли 2015 23:01

Системата е удобна ако се очаква огромен наплив на стадиона. В България обаче празните места по трибуните доминират с около 10:1, така че не виждам грам проблем човек да си вземе от стадиона след до 5 мин. чакане на опашка. И доколкото съм запознат всякакви Евентим, Тикетпро и пр. дерат доста повече от 0,20 ст.

Всъщност, това да е проблемът на футбола у нас.
Изображение

Върни се в “Левски”