Phoenix_ написа:milen.hristov написа:С абонаментна карта за В съм, напълно спокойно място, даже гледам да сядам от Г за да си гледам мача на спокойствие, в по-възловите съм ядрото на сектора за подкрепям по-силно отбора.
В А ходя само когато, В го затварят, дано да мога някога финансово да си го поволя да гледам от там.
До преди няколко години ходех в Б, но реших да се преместя понеже простотията, пошлостта и посредствеността ми дойдоха в повече. Вече там нормален фен не може да седне както преди правеха пенсионерите и мъже водещи приятелките си или децата си. Пълно е в момента с т.нар. ултраси (криво разбрани ), които са олицетворение на чалганизацията в държавата и промити мозъци, както и не малко хора от криминалният контингент. Има и нормални разбира се при това са повечето (те са истински герои, че издържат на случващото се), за съжаление лицето са другите- лошите. Те си пишат декларации, пресконференции си дават и се срещат с полицията по често от колкото на мач ходят
Много точно! И аз съм карта за Б, но това ще ми бъде последната година там. Не че и ходя на всички домакинства може би на 50-60 процента...
+1