Ще вали ли, няма ли да вали?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Ще вали ли, няма ли да вали?

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2011 16:25

Robotop написа:

Ти си болен!

Накратко:Като не те питат,не плямпай!
Не си спомням да съм писал,нещо,което се отнася до теб!Като гледам,не си и milen.hristov.Тъй,че...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 май 2011 21:46

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:
blue magic написа:Едно лирично отклонение и най-странната дилема пред левскарите - върви ли отбора или не върви? Макар и без купа тази година трибуните подкрепят отбора. Защо ли? Защо вярват че всички в сини екипи правят всичко възможно отборът да върви напред? Макар и не винаги да се получава. Нима силният есенен полусезон и доброто представяне на отбора в Европа оставиха тази инерция у трибуните. Едва ли. По скоро левскарите виждаме във фигурата на Гонзо победителя, водача, духът на ЛЕВСКИ. Затова Ясен Петров не изпъква като фигура, а скоро може и да си отиде. Много пъти съм питал тези които атакуват Георги Иванов - представете си какво ще е ЛЕВСКИ без него - ще сме отбор изцяло подвластен на мениджърски интереси, а дори и на задкулисни игри. Като Литекс. Нима Любо Пенев е толкова велик или мерилото за тъпота - Дихона - е толкова способен. Определено не. Но за сметка на това Джуджето е достатъчно комбинативен "да си оплете кошницата" с други начини. Аз искам моя ЛЕВСКИ да играе почтено и честно, независимо че този път може и да не сме първи.

Кой подкрепя отбора онези 250 човека които ходят ли?А голяма част от тях го подкрепят защото един мустакат чичко всеки месец чинно превежда едни пари в една банкова сметка,които после те получават.Та те и заради това си мълчат.Докато ти приятелю си плащаш билетчето или картата,те ги получават безплатно,плюс пари за гостувания.Не ти прави впечатление,че все едни и същи хора от няколко човека са навсякъде с отбора,дори и в чужбина,от къде ли вадят тези при при положение,че не работа,част от тях са още ученици и нямат 18,останалите също няма да ги чуеш да кажат ей мамка му на работа съм утре,бях вчера,на следващият мач не мога защото работя .
Все пак си прав щом си фен там си на стадиона

Ами,на мен никой не ми плаща,не съм от София и въпреки това,няколко пъти отидох да гледам мач на Левски.Мен как ме "класифицираш"?

Такива като теб и мен май наистина трябва да квалифицират като луди :mrgreen: :mrgreen: (аз също ходя),сериозно май сме едни от последните ентусиасти,аз си признавам последно време когато ходя е на пук,без желание

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 май 2011 23:06

milen.hristov написа:Такива като теб и мен май наистина трябва да квалифицират като луди :mrgreen: :mrgreen: (аз също ходя),сериозно май сме едни от последните ентусиасти,аз си признавам последно време когато ходя е на пук,без желание

Питате ли тези, които ходят на мачове без да са били свидетели на никакъв успех на любимия си отбор в живота си?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 06 май 2011 23:37

Ще вали, не идвай!
п.п. славия_форевАр, сега на 14 ще бъдеш свидетел на успех 8-)
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 май 2011 23:51

ultralevski написа:Ще вали, не идвай!
п.п. славия_форевАр, сега на 14 ще бъдеш свидетел на успех 8-)

На Локомотив (Пд) - Левски ли? :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 07 май 2011 00:17

:oops: какво съм гледал и аз
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 май 2011 18:57

Дали вали или не - няма значение,важното е какво е времето в душата на фена. Всеки е ходил в дъжд, сняг и какво ли още не ... няма да забравя Левски-Спортинг - после ме тресеше 3 часа след мача, но и преди и след мача в душата ми грееше слънце 8-)

На колегата който намекна за платените фенове: Пич, не ги мисли. По-скоро може да ги съжаляваме тия бедни и мъртви душички, защото парата не може да купи онази емоция и радост за душата.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 08 май 2011 09:50

slavia_forever написа:
milen.hristov написа:Такива като теб и мен май наистина трябва да квалифицират като луди :mrgreen: :mrgreen: (аз също ходя),сериозно май сме едни от последните ентусиасти,аз си признавам последно време когато ходя е на пук,без желание

Питате ли тези, които ходят на мачове без да са били свидетели на никакъв успех на любимия си отбор в живота си?!

На колко години си че не помниш последната титла на Славия?
СПУКАНОГЪРНЕ

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 08 май 2011 10:35

Помня преди години, не знам точно колко бяха, може би десетина, когато се чудех как да вляза на мач. Не за да правя глупости, а просто да гледам любимия си отбор. Разпраявял съм се бая с полицаи, някои от тях са наистина страхотни хора, но това е друг въпрос. Та, тогава се чудех как да отида, а сега се чудя как да не ида. Много хора са по същия начин. Спомням си един мач с ЦСКА, когато умрях от яд, че не мога да ида, валеше доста силен дъжд, а стадионът беше пълен. Сега и в 18ч. да е мача, топло, приятно, безплатно да е, пак няма да има много хора. Хората искат да виждат нещо, което не виждат. Никой не може да ми замаже очите с това колко съм левскар ако не ходя и т.н. Никой не може да замаже очите и на другите хора, които НЕ ходят. Някои хора имат много големи усти, много обещават, много лъжат. Ние пък много помним. И когато обещанията започнат да се изпълват, тогава всички ще си направим една случайна среща на стадиона. То е спонтанно и идва отвътре, не е по принуда присъствието.
Ако бием Литекс това ще ни зарадва всички, но ще даде повод на човекът с голямата уста да говори. Той ще говори за морални шампиони, за морал... Ще се оправдае как са ни порязали навсякъде, но и ние, глупаците, ние ще му се оправдаем, че вали и ще вали!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 08 май 2011 16:36

Повечето помним какво е било преди години - пълните стадиони, миролюбивата публика. Но това бяха други времена и те са безвъзвратно отминали. Хората се наситиха на футбол - всеки уийкенд има по 10-15 мача от шампионати, където само един футболист струва, колкото бюджета на водещ бг отбор. А освен футбола има толкова много развлечения, че дори запален футболен фен някой път се двоуми дали да посети мача на своя отбор. Проблемът не е в слабото футболно първенство - впрочем аз го поставям на някакво средняшко ниво - не сме толкова зле все пак. Проблемът е че днешното консуматорско общество, модата, лесният достъп до каквото и да било промени хората. Футболът като развлечение вече има толкова много конкуренти, че слабата посещаемост е нещо съвсем нормално. Отминаха времената на черно-белите телевизори с Първа и Втора телевизионни програми. Сега имаме по 100 канала с 5-10 мача едновременно.
Затова свалям шапка на тези които ще отидат да гледат своя отбор. Това са тези, които поставят Цар Футбол на първо място в своято лична класация. Те заслужават уважение. В неделя между 21 и 23 часа човек може да прави толкова много други неща, като хвърля от време на време по едно око на БТВ екшън - ей така, само за резултата. Но те - истинските фенове - не търсят оправдания - ще вали ли или не. Батков ли е още шеф на ЛЕВСКИ. Гонзо не са ли го махнали. И така нататък... Нима ако Батков стои шеф на ЛЕВСКИ следващите 20 години, та аз до пенсия да не стъпя да гледам своя отбор ли? Е няма да стане!!! Днес съм ТАМ! От 21 часа. Ако ще градушка да има!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Левски”