Мнениеот v.r.s. » 05 сеп 2010 00:51
И как трябва да изглежда според теб един велик човек,за да го разпознаеш на улицата.
Те и тези за които говорим,не са парадирали колко са велики,дори не са се считали за такива,а с дейстивията си и саможертвата,са ги признали следващите поколения.А на тези изкланите,защото не се отказват от вярата си,които са хилади и не се знаят имената им,само можем да сме благодарни,защото с живота си са съхранили Българското. Иначе е било най-лесно да се подчинят и да се радват на живота,както са го направили Албанците.
А иронията с която говориш,само показва какво е отношението към тях и родината си,което е много жалко,те по принцип такива са били и предателите през онези години. Защото нямаш ли национално достойнство,няма как да милееш за родината. А не милееш ли,то или ще стоиш настрани и ще си гледаш кефа или ще си против тези,които тръгват да се борят за идеала,защото може да пострада търговийката или да ти ограничат правата господарите Турци.[/quote]
Защо трябва да те репликирам бе, ти си прочел първото изречение от поста ми, не си ми схванал мисълта и тръгна да ми наливаш мъдрости.Очевидно си заел една от двете крайности по темата, а аз не виждам защо трябва да се вмествам във вашите тесни рамки, на тези с капаците, от двете страни на темата.[/quote]
Аз и не държа да ме реплекираш,решението дали да го правиш или не си е твое.
Аз примерно не съм съгласен с иронията ти в изказването и заради това съм го направил.Иначе нито имам намерение да наливам мъдрости,нито съм някой,който има капацитета да го прави.Но също така не мога да съм безучастен,когато се плюе родината и предците ни,без да познава историята и ролята която сме изиграли,като народ и Държава през вековете,а тя е огромна. Не говоря конкретно за теб,а по принцип.
А иначе не съм прочел само първото изречение от поста ти,но знам ли, може наистина да не съм разбрал какво точно искаш да кажеш.