Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 17 ное 2025 12:47

Ioan912 написа:
peliforewer написа:
ReBorn1982 написа:
peliforewer написа:Явно имаш връзка със семейството на Бербатов за да знаеш кой командва там.Бербатов това което е направил с таланта и труда си като футболист му позволява да живее както си иска.Това, че на такива като теб това не им харесва не е толкова важно.

Ма нека си живее човекът, изкарал си е честно парите, никъде не коментирам това. Това не е темата тук. Питам просто той умее ли да работи нещо, да управлява хора и организации ??! .... нали плачете да дойдел и да ни оправел футбола ??! .....

От 2008г. ръководи Фондация Димитър Бербатов и е помогнал на стотици деца да се развият в най-различни сфери от живота.Това явно не го броите за работа и добро дело.Колко от тези дето го плюете сте помогнали поне веднъж на чуждо дете.Също така от доста години е и коментатор по BBC.Това също ли не се брои от критиците му.Бербатов е на друго ниво и ставате смешни когато го иронизирате.

Май забрави как го псувахте и обиждахте, когато се спъваше в топката на Герена?! Отделно всички помним как предаде националния отбор, а сега Бербатов това, Бербатов онова, светиня бил!

Това какво общо има с това което сега коментираме.Аз никога не съм го псувал, не съм псувал дори и футболисти на Левски.Възпитанието ми не го позволява.Нека всеки да вкара 48 гола за националния отбор и после се откаже.Светльо Вуцов изигра 2 мача в националния отбор и се отказа, да го пращаме в затвора ли, така решил, така направил.Не помня Бербатов като се отказа от националния отбор, Боби Михайлов да е правил срещи, за да го връща.Гонзо сега направи турски сериал покрай отказването на Светльо.Българите с комплекси трудно преживяват успелите хора.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 ное 2025 12:52

TristaNNN написа:Все още се въздиша по Барбука, защото не е говедо. Откъде припошката главица, с IQ на таксиджия или овчар, ще се сети, че фондацията си има ръководители, които да я ръководят, докато Барбука ... коментира мачове. :roll:

А Гонзо сам ръководи БФС, без екип.Злобата е лош съветник.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 ное 2025 13:17

Този спорт Гонзо Vs. Бербатов е толкова несъстоятелен, че чак смешно изглежда.
Дори супермен да застане днес начело на футболната централа според вас за колко време футболът ни ще започне да прилича на нещо и националния отбор няма да е толкова критично зле?

Гонзо дали става... с това което показва до момента по-скоро не. Има там още две години ако не греша до края на мандата и има време да се докаже и да се видят наистина някакви положително промени. Ако ли не изобщо да не се кандидатира и да си ходи.

Бербатов дори не зная къде и какво работи освен, че им някаква фондация, но тя няма нищо общо с футбола.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 ное 2025 13:34

Фондацията на Бербатов помага и спонсорира и млади спортисти, няма ограничения.Спорът тук не е за кой да е президент на БФС, а какво работи Бербатов.Бербатов е работил здраво и е спечелил достатъчно за да си позволи добър живот.Разбирам, че да поддържаш Фондация почти 20 години не е работа, да си коментатор на BBC също не е работа.
W84me ( Блатер) ..

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 ное 2025 13:40

Управлението на БФС е кошмар. Във футболът ни с намесени толкова много интереси и няма нищо общо с която и да е фондация.
Във футболът не можеш ли да носиш на критика и обиди си загубен още в зародиш.

Попитах в предишното ми мнение, дори супермен да застане на чело на централата, за колко време се очаква, че ще има наистина положителен и видим резултат?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 ное 2025 14:13

Като има интриги и е много трудно във футбола, да остане и Гонзо 20 години да папка и всичко ще е ОК.Как няма да има интриги и мръсотия в българския футбол като в БФС има хора още от времето на Батето, а ПФЛ се ръководи от Караиванов.В БФС трябва да влязат изцяло нови хора, а не протежета на предни президенти.Срокове само Гонзо може да даде, 2 години ли бяха :) .
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 17 ное 2025 14:15

Минат през левски и нещо им става
https://m.youtube.com/shorts/PKcGQ1Vm6h4
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 ное 2025 14:27

peliforewer написа:Фондацията на Бербатов помага и спонсорира и млади спортисти, няма ограничения.Спорът тук не е за кой да е президент на БФС, а какво работи Бербатов.Бербатов е работил здраво и е спечелил достатъчно за да си позволи добър живот.Разбирам, че да поддържаш Фондация почти 20 години не е работа, да си коментатор на BBC също не е работа.

а да си рекламно лице на бетинг компания работа ли е :mrgreen: Или на агенция за недвижими имоти (от най-фалшивите такива). Точно пък барбукоглу да ми го хвалиш :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

brambar
Контакти:

Мнениеот brambar » 17 ное 2025 14:29

Мине, не мине някой мач на националите и се почва. Първо беше Батето, после Бобито, сега Гонзето. Как до сега не стана ясно, че футболните клубове са частна инициатива, с малки изключения, където са намесени и съответните общини. Частника го боли фара за националния отбор. Той, ако има пари да си плати нововъведената глоба, ще пусне на терена, ако иска, 11 царци от ЦАР, че и българи скоропостижно ще ги направи и никой дума не може да му каже. Т.е. само и единствено частника, ако пожелае, ще развива български т.нар. таланти. Единственият шанс на т.нар. таланти е през малките отбори, с много, много, много, ама страшно много работа и малко талант, разбира се, за да привлекат погледа на частника и той да реши да му даде шанс, евентуално талантът да се докаже и наложи и т.н., и т.н., и т.н. А БФС-то е ясно. То е организация, без която не може, но и която, в много отношения е място за заплатаджии. Администрират там нещо, съдии, ДК, но пряко върху желанията на частника не могат да окажат въздействие. Толкоз! Все едно да си отворя цех за вафли и от Министерството на икономиката и индустрията да ми кажат кого и от коя държава ще назнача на работа, и ще развивам ли аз българи вафладжии, щото, видиш ли, сме в края на световната класация по вафли.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 ное 2025 14:59

tmanolov написа:
peliforewer написа:Фондацията на Бербатов помага и спонсорира и млади спортисти, няма ограничения.Спорът тук не е за кой да е президент на БФС, а какво работи Бербатов.Бербатов е работил здраво и е спечелил достатъчно за да си позволи добър живот.Разбирам, че да поддържаш Фондация почти 20 години не е работа, да си коментатор на BBC също не е работа.

а да си рекламно лице на бетинг компания работа ли е :mrgreen: Или на агенция за недвижими имоти (от най-фалшивите такива). Точно пък барбукоглу да ми го хвалиш :oops:

Ти, нали си юрист, къде пише, че е престъпление да си рекламно лице на бетинг компания или на агенция за недвижими имоти.Естествено, че ще търсят Бербатов за рекламно лице, а не Сульо и Пульо.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”