Drunken_Master написа:Новия май е старият Пуйол...
Дубрутру!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Drunken_Master написа:Новия май е старият Пуйол...
BRF написа:.....
Ти препоръчваш книги,което смятам за ок,макар да не съм прочел нито една такава!Както се казва уча се по трудния начин като анализирам нещата и това води до забавяне на нещата с доста години!
....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Една трета от българите са загубили пари, следвайки онлайн финансови съвети
helic написа:Една трета от българите са загубили пари, следвайки онлайн финансови съвети
...след като са се доверили на съвети от непроверени източници онлайн.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
bubka написа:Една трета даже е малко. Дори и да четат от "правилните" източници. Тая работа, ако ставаше току така, всички щяха да са милионери.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
bubka написа:Една трета даже е малко. Дори и да четат от "правилните" източници. Тая работа, ако ставаше току така, всички щяха да са милионери.
bubka написа:То и аз имам предвид образно казано, но според мен доста повече от 1/3 се оказват загубили като общ тотал, в смисъл отначало може да им тръгне, дали по случайност, дали не, но след време загубата е по-голяма от печалбата, или най-малкото въртят около нулата. То и аз мога да ви кажа поне десетина работещи схеми да не сте на загуба от спортни залагания(без да ви лимитират), но същите няма и да донесат кой знае каква печалба, като в същевременно си изискват и доста отделено време. Разбира се някой ако е решил и има мерак трябва да пробва.
Bet_Expert написа:vlong написа:Бет експерт, това с охлювите ме развесели.
Има и други такива примери, които ми дойдоха наум.
Ти се смееш, Владе, ама хора с по-скромни възможности в провинцията, си изкарват прилични пари от охлюви и така не само си изхранват семействата, но си имат и един безрисков допълнителен доход.
Ако човек не е алчен, парите, които се печелят на година никак не са лоши.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Plamen_i00, tmanolov и 9 госта