realno написа:BRF написа:За мен след вчера вече има изявен фаворит за титлата и това за мое съжаление е Левски!Те ,числото и Лудогорец ,макар разградчани да не мога да ги прогнозирам вече,ми се струва ,че ще завършат годината с пълен комплект точки от оставащите мачове!Ние ЦСКА с два мача във Варна и две домакинства на пловдивските виждам като макс 9 т,по-скоро около 7!Не сме в играта!Морето също имат тегави последни мачове и едва ли могат да вземат макса!Все пак има прекалено много мачове до края и ако ние сме в четворката ,на Левски ще им трябват 2 победи в дербита и две с Разград което може накрая да им препъне амбициите!Рано е за кардинални изводи,но фаворита е ясен!
Вие сте по - големи оптимисти от нас. :)))
За съжаление добрите резултати, заслепяват много фенове за слабостите в играта ни. Много пъти съм го споделял в нашия форум. Както можем да бием всеки така можем да паднем от всеки.
Аз не говоря за игра,защото нямам представа как играете!Едва ли имате извънземни футболисти и невероятен треньор,но сте на гребена и може да ви се получават нещата!Разград са явно мега зле и ако не направят нещо ,което като цяло могат ,вие сте фаворит!Казвам фаворит,защото не изключвам да се пооправят нещата в Лудогорец и до края на първенството да нижат само победи!
п.п. Не съм оптимист като правя прогноза за вас,предпочитам всеки друг да е шампион пред Левски!