Който и да си тръгне от Левски няма да ме е яд!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Който и да си тръгне от Левски няма да ме е яд!!

Мнениеот SAMP » 02 дек 2009 23:26

ЕМИЛ написа:Мен пък ще ме е яд.Да си кажа честно неискам да си тръгво Дарко,Седрик,Живко,Жоро Петков

Живко е най-бездарния футболист,само с желание не става!!!Днес направи минимум 5-6 фрапантни грешки!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2009 23:27

По принцип и мен няма да ме е яд.....който и да напусне Левски.....ама стига да се вземат адекватни заместници !
И понеже почти сигурно това няма да стане.....аз лично, не искам никой от титулярите да напуска !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 02 дек 2009 23:42

Да си ходи Христов!Не може да не вкараме един тъп гол в скапаната ЛЕ.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 02 дек 2009 23:43

THE G.A.M.E написа:По принцип и мен няма да ме е яд.....който и да напусне Левски.....ама стига да се вземат адекватни заместници !
И понеже почти сигурно това няма да стане.....аз лично, не искам никой от титулярите да напуска !

Почти ми се припокрива мнението с леки добавки, но искам да преспя и да гледам запис на мача, защото не искам да плюя сега по никои понеже достатъчно ме изнервиха.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
glarus
Контакти:

Мнениеот glarus » 03 дек 2009 00:35

Според мен не е проблема в качествата на футболистите - не говоря конкретно за тези на Левски и при ЦСКА го има същият проблем. Не са свикнали да печелят мача на терена и не влагат там основната си енергия. За да очакваме пробив на някой от отборите ни е европейските клубни турнири си е нужно и в първенството ни да има класа. Не може в мачовете от първенството да се играе махленската и видиш ли в 2-3 мача ние ще се правим на много големите специалисти и ще бием отбори от силни първенства. Е няма как да стане то отборите ни нямат нужната тактика нужните заучени положения. Нека не е основната цел титлата, а играта. И след като имаш игра тогава и титлите ще дойдат. А и не е нормално келешчета на по 22-25 години да се правят на големите мегазвезди и да се водят в коли от 20+ бона.
Нещото което мен адски много ме дразни е изсипването на една кофа пари за някой си Мароканец, Конгоанец или какъвто ще да е, вместо да се дадат тези пари за младите и подрастващи, но видиш ли го тоя подрастваш на 17 години в Биад или друга кръчма си го пращаш на село там да е сред кравите и нивите. Пример Барса да не би половината и школа да е местна. Не е, но като отбора ти даде насока и ти отвори вратите ще играеш на 300% за отбора, а не на 3 колкото да не се изпотиш.

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 03 дек 2009 01:09

Gonzo0009 написа:Да си ходи Христов!Не може да не вкараме един тъп гол в скапаната ЛЕ.

А с него за ръчичка и Пеньооо Пеньооо .. не знам кво толкова скандираме по мачовете името му се едно не знам каква звезда е много се дразня като М. не дава тон и някой си почне да вика Еньооо Еньооо...

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 03 дек 2009 02:37

Какъв максимум , какви 5 лева ?? Били стигнали максимума ? Кой максимум са стигнали ? И като си тръгнат кой ще ги замести ? Златан и Гонзо009 ли ? Това има Левски , трябва да си го подкрепяме. Голяма работа , че не вкарали гол. Е и? По-щастливи ли щяхте да сте ,ако бяхме паднали с 1:2 ? На мен ми е все тая. Статистиката е за онези , които нямат футболни аргументи. Ако имаш футболни аргументи статистиките се променят.Тя не играе на терена. Мен ще ме е яд за всеки ,който си тръгне. Защото той също като мен е споделил идеята Левски, не ми пука куц,сакат или кьорав е ! Той е от Левски , значи аз съм с него!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 дек 2009 09:29

потретвам се вече в тази тема и дано бъда разбран.Тези футболисти на Левски са добри,даже много добри,но те са постигнали тавана в БГ и затова е много трудно да продължат да са мотивирани в родното първенство,а другото което си мисля че май някои дори я нямат класата,с едно голямо ИЗКЛЮЧЕНИЕ И ТО СЕ КАЗВА ДАНЧО МИЛИЕВ-тук говоря само за младите в отбора разбира се.Но да вземем един ЖО,ЗЕ,Живко,Христов и да не изброявам още от отбора-няма ги в мачовете от Европа губят се,ама много се губят,спомнете си само момента от мача с ред булите,когато Зе остана ек на ек със защитник на Залцбург.
та това ми е мнението имаме добри футболисти,които или са постигнали всичко в БГ или другото което ми идва на ума е че те не са научени да играят тактически грамотно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 03 дек 2009 09:46

от glarus на 02 Дек 2009 23:35
Според мен не е проблема в качествата на футболистите - не говоря конкретно за тези на Левски и при ЦСКА го има същият проблем. Не са свикнали да печелят мача на терена и не влагат там основната си енергия. За да очакваме пробив на някой от отборите ни е европейските клубни турнири си е нужно и в първенството ни да има класа. Не може в мачовете от първенството да се играе махленската и видиш ли в 2-3 мача ние ще се правим на много големите специалисти и ще бием отбори от силни първенства. Е няма как да стане то отборите ни нямат нужната тактика нужните заучени положения. Нека не е основната цел титлата, а играта. И след като имаш игра тогава и титлите ще дойдат. А и не е нормално келешчета на по 22-25 години да се правят на големите мегазвезди и да се водят в коли от 20+ бона.
Нещото което мен адски много ме дразни е изсипването на една кофа пари за някой си Мароканец, Конгоанец или какъвто ще да е, вместо да се дадат тези пари за младите и подрастващи, но видиш ли го тоя подрастваш на 17 години в Биад или друга кръчма си го пращаш на село там да е сред кравите и нивите. Пример Барса да не би половината и школа да е местна. Не е, но като отбора ти даде насока и ти отвори вратите ще играеш на 300% за отбора, а не на 3 колкото да не се изпотиш.

Принципно съм съгласен с теб,но как при Мъри стигнахме четвъртфинал и влизане в лигата,при същото българско първенство и мачове.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 04 дек 2009 09:17

Принципно съм съгласен с теб,но как при Мъри стигнахме четвъртфинал и влизане в лигата,при същото българско първенство и мачове.

Веднага ще ти отговоря: Имахме късмет да спечелим няколко мача, в които не бяхме по-добрия отбор и вследствие ни дойде самочувствието! Все пак не забравяйте, че Великия ни европоход започна със загуба 1-0 от Публикум,в която бяхме трагични! Първо имахме късмет да бием Оксер с 2 удара към вратата им и магии на Гошо Петков! Второ бихме Динамо Букурещ в посл. минута! Когато извадиш късмет в спорта ти идва много самочувствието и почваш да си вярваш! Като комбинираме това с факта, че принципно талантливи играчи изиграха най-добрите си мачове в кариерата= 1/4 финал! Футболът си ни беше на същото ниво просто се получи нещо което дори досега никой не може да обясни! ДОРИ МЪРИ НЕ ЗНАЕ КАК ТАКА МУ СЕ ПОЛУЧИ! Ако знаеше това нямаше да е единствения успех в кариерата му (както най-вероятно ще си остане)

Върни се в “Левски”