Ултраси на ЦСКА атакуваха фенклуб на Левски в София

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Ултраси на ЦСКА атакуваха фенклуб на Левски в София

Мнениеот DrAvalanche » 21 май 2012 14:01

naduene написа:А когато влезеш в заведение да ръгаш с нож нищо не подозиращи клиенти това внуци на фашисти ли трябва да са .......смешници ........

Ако са неподозиращи клиентите, нападателите са фашисти, но ако са не подозиращи са леви екстремисти.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 май 2012 14:35

„Има само две безкрайни неща – Вселената и човешката глупост, като за първото не съм съвсем сигурен”
Правилно си го е казал Айнщайн, „Има само две безкрайни неща – Вселената и човешката глупост, като за първото не съм съвсем сигурен”.
Дано от софия-запад не отговорят, все някоя от агитките трябва първа да спре с глупостите

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 21 май 2012 14:35

Old_death написа:Аз работя точно срещу тоя фен клуб.През нощта освен обичайните пияни,идващи от клуба,намиращ се на "Тодор Александров" и "Борис",нямаше други разправии.От къде измислиха тая "новина",как решиха че са точно червени фенове и кога е идвала полиция,за да вземе отпечатъци и доказателства?Това е поредната инсинуация от сините.Случая ми намирисва на тоя с катастрофата на Перуци-младши,услужливо прикрита от медиите ;)

Вечно сини конспирации са ви в промитите червени мозъчета ! Винаги "ни лук яли,ни лук мирисали" ! Кога ще сте виновни вие за нещо ?! Не е лошо да отидеш да се прегледаш,че положението ти става нетърпимо вече !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 май 2012 14:36

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:За тази случка незнам нищо преди мача с Миньор го питайте как се е скрил в кафето като мишка при положение,че вие сте тръгнали да нападате една кола с наши фенове която минава от там,но са излези още хора от втора кола и сте се насрали.

владко си го знаем, той се крие по подобен начин от сините фенове, при това не искащи да го бият а само да разговарят с него.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 май 2012 14:37

Ултрасите на ЦСКА отново в действие. След смъкването на регистрационни номера и лепенето на стикери, са си сформирали нощтни партизански движения за драскане с графити и чупене... :) ултраси от класа
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 май 2012 14:56

Ето и за това съм против утрасите, това са хора които , мразят съперника повече, отколкото обичат отборът си

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 май 2012 15:14

milen.hristov написа:Ето и за това съм против утрасите, това са хора които , мразят съперника повече, отколкото обичат отборът си

:) наизуст приказваш...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 21 май 2012 15:15

milen.hristov написа:Ето и за това съм против утрасите, това са хора които , мразят съперника повече, отколкото обичат отборът си

Ако ще налагаш цензура, поне си редактирай мнението. Не давай лош пример на младежта, Модератор си все пак.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 21 май 2012 15:22

Не одобрявам такива постъпки, въпреки че съм фен на ЦСКА! Това със сигурност е направено от някои 20 - годишни "фенчета"..
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 21 май 2012 16:58

Левскари,от ЦСКА да бяха избирали шеф на фенклуба ви,по-голям глупак нямаше да намерят.Хак да са ви собственика,директорите и шефа на фенклуба.С тия тъпанари още много години ще се борите за третото място.

Върни се в “Левски”