UltraBlue написа:Абе като зачекнахме темата за Подуяне... Герена не се ли намира в кв."Сухата река"?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
UltraBlue написа:Абе като зачекнахме темата за Подуяне... Герена не се ли намира в кв."Сухата река"?
gugushito написа:пак не видях връзка.... кое ви дава право да обсебвате ИМЕТО на най -чистия българин?????????????????????????? това е меко казано наглост ! и се обединявате в едно с НЕГО ????? или си тъп ,или се правиш на такъв, ВАСИЛ ЛЕВСКИ е велик без да има нищо общо с нещастното ви отборче,приятелю ! време е всички да го осъзнаете !!!!
само правите проблем на другите привърженици да си казват мнението за вас, уважавайки името на апостола..... знаеш какво имам пред вид,слушал си скандиранията на другите агитки....
gugushito написа:----- А твоя отбор защо не носи името на велик Българин бе приятелю??? ----
а трябва ли непременно да носи за да го обичам ????? не разбираш ли ,че това ,че навремето основателите на тези отбори садали имена ,не дава повече права на привържениците им !!!???? толкова е просто !говориш за гробове ,за обръщания..... ти явно не осъзнаваш ,че става въпрос за търговски марки и те си имат цена и който я плати ,ще я притежава ! ти предпочиташ собственик да е един предател,доносник,мошеник и далавераджия .... а не "византийци" ?????? спри за секунда и помисли !!!!!!
UltraBlue написа:gugushito написа:пак не видях връзка.... кое ви дава право да обсебвате ИМЕТО на най -чистия българин?????????????????????????? това е меко казано наглост ! и се обединявате в едно с НЕГО ????? или си тъп ,или се правиш на такъв, ВАСИЛ ЛЕВСКИ е велик без да има нищо общо с нещастното ви отборче,приятелю ! време е всички да го осъзнаете !!!!
само правите проблем на другите привърженици да си казват мнението за вас, уважавайки името на апостола..... знаеш какво имам пред вид,слушал си скандиранията на другите агитки....
По твоята логика тогава и отбори като Ботев, Раковски, Волов, и други, носещи името на велики Българи трябва да се прекръстят, само и само такива като теб да викат след гол к*р за ...... А твоя отбор защо не носи името на велик Българин бе приятелю??? Мисля че си достатъчно умен да си отговориш сам на този въпрос...
msm написа:UltraBlue написа:gugushito написа:пак не видях връзка.... кое ви дава право да обсебвате ИМЕТО на най -чистия българин?????????????????????????? това е меко казано наглост ! и се обединявате в едно с НЕГО ????? или си тъп ,или се правиш на такъв, ВАСИЛ ЛЕВСКИ е велик без да има нищо общо с нещастното ви отборче,приятелю ! време е всички да го осъзнаете !!!!
По твоята логика тогава и отбори като Ботев, Раковски, Волов, и други, носещи името на велики Българи трябва да се прекръстят, само и само такива като теб да викат след гол к*р за ...... А твоя отбор защо не носи името на велик Българин бе приятелю??? Мисля че си достатъчно умен да си отговориш сам на този въпрос...
Не пич, това е твоята логика. И както в повечето случаи я изкривявате по вашите стандарти. Човека никъде не е казал, че трябва да си прекръствате отбора, а да не се идентифицирате с личноста на Васил Левски. Да той е бил повода да се кръстите на неговото име, но само това. Защото в никакъв случай, Васил Иванов Кунчев може да има нещо общо с отбора Левски. И аз нося маратонки "Адидас", но не мога да кажа, че Адидас съм аз - нали!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта