Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот mikata » 12 сеп 2025 10:59

Палмите ще подновят ли договора или и те ще се обслужват като футболистите :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 12 сеп 2025 12:07

futbolqga написа:Тези от УЕФА-та какви са гадове. Видяха, че утихва разговора за расизма в тази тема и веднага да го разпалят пак :)

Дисциплинарната комисия към УЕФА наказа Левски заради поведението на феновете. Причината е дискриминационни скандирания на част от привържениците на тима по адрес на играчите на АЗ Алкмаар по време на реванша от плейофите в Лигата на конференциите, завършил с победа 4:1 за нидерландския клуб.

Именно поради това от клуба ще трябва да платят 10 хиляди евро. На Левски е наложена и забрана за продажба на билети в следващото гостуване на тима в евротурнирите.

Една месечна заплатка на Фабио Лима отида у Уефатааа, пууу.
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2025 12:22

shampi написа:
futbolqga написа:Тези от УЕФА-та какви са гадове. Видяха, че утихва разговора за расизма в тази тема и веднага да го разпалят пак :)

Дисциплинарната комисия към УЕФА наказа Левски заради поведението на феновете. Причината е дискриминационни скандирания на част от привържениците на тима по адрес на играчите на АЗ Алкмаар по време на реванша от плейофите в Лигата на конференциите, завършил с победа 4:1 за нидерландския клуб.

Именно поради това от клуба ще трябва да платят 10 хиляди евро. На Левски е наложена и забрана за продажба на билети в следващото гостуване на тима в евротурнирите.

Половин :) Имаме пари, угаждаме си - странно, пък аз след мача забелязах всички футболисти да отидат и да се поклонят пред тези долни расисти от сектора за гости в Алкмаар, дори црънките. Може пък да не са чули нищо. Или да не са се обидили, знам ли?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 12 сеп 2025 15:23

tmanolov написа:
shampi написа:

Половин :) Имаме пари, угаждаме си - странно, пък аз след мача забелязах всички футболисти да отидат и да се поклонят пред тези долни расисти от сектора за гости в Алкмаар, дори црънките. Може пък да не са чули нищо. Или да не са се обидили, знам ли?

Цяла, половин... вместо за нещо по-важно да се даде...ние пак за глупости. Сега остава и за пътеходите да излезе глобата и всичко ще е точно!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 12 сеп 2025 15:51

shampi написа:
Цяла, половин... вместо за нещо по-важно да се даде...ние пак за глупости. Сега остава и за пътеходите да излезе глобата и всичко ще е точно!

Няма, ние сме гости, ако има глоба, ще е за тях, не за нас :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 сеп 2025 16:12

Драма на Аулина, няма край :mrgreen:
ТОП мрънкане в новия бастион на пропощината - Спортала.

По всеотдайни припоци от жълтурите нямало :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
shampi
Контакти:

Мнениеот shampi » 12 сеп 2025 17:24

tmanolov написа:
shampi написа:

Няма, ние сме гости, ако има глоба, ще е за тях, не за нас :mrgreen:

А от нашето домакинство...или излезе, може да съм пропуснал.
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 сеп 2025 21:37

Цяло щастие е , че са само 10 бона. Нечуван професионализъм от страна на някой фенове. И това е напредък.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 сеп 2025 22:14

Тези наказания и при нас и при ЕКТ, са си просто рекет към отборите. Наказанията трябва да са конкретно срещу личността, извършила нарушението.

Друг е въпроса, че вече всичко е расизъм за уефата. Не говоря за звуците. Например, ако издигнем нещо българско, но в северна македония са го припознали за тяхно или се направят на обидени и хоп - най-малкото уефата ще се скара и предупреди.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 сеп 2025 22:52

shampi написа:А от нашето домакинство...или излезе, може да съм пропуснал.

Абе наглец, ти гледа мача от там Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”