ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Мнениеот tmanolov » 11 авг 2025 11:02

Идея няма що нкяои си мислят, че имаме топ защита? Имаме отличен вратар (все пак с едно наум, щото се е учил и на тото от Урсула), но защитата ни е далеч от топ, макар и вече да е посработена. Катеначото успя срещу Беер Шева и почти срещу Брага, както и в първия мач с тези - дано успее и във втория мач, но хич не съм убеден, че ако ни нагънат, няма да вкарат, а напред сме далеч от ефективни и креативни (поне в ЕКТ)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 11 авг 2025 11:05

Къде видя катеначо срещу Бер Шева и Брага незнам.. Понякога верно само така си говориш, колко проветрение да правиш.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 авг 2025 11:25

SiirStenleyRoise написа:Това, което ме успокоява е нашата топ защита, това което ме притеснява е добрият стар навик да се дъним глуповато.

Все някога трябва има край това. Ако падаме да падаме с игра, а не тъпи грешки.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 авг 2025 11:32

Вълчан написа:Азерите доставят на Украйна евтин газ и винаги са ги подкрепяли във войната. Нормално е съдията да е по топъл към тях.

Азерите доставят газ на Украйна, защото тази страна все още я има заради нашата решаваща помощ в началото на войната. ;)

Относно мача ще кажа, че като гости се представяме прилично. Играем мобилизирано, дисциплинирано и се надявам Хулио да не сбърка състава правейки експерименти в отсъствието на Сангаре, вероятно и на Костадинов. Някои се дразнят, че критикуваме определени футболисти, но определено едни и същи допускат фатални или груби грешки.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 авг 2025 11:32

Венелин написа:От тия всичко може да се очаква, но най ме притеснява съдията - украинец.

Това наистина си е за притеснение. Очаквам да стане главно действащо лице, ако на Сабах им се закучи мача.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 авг 2025 11:44

Вълчан написа:Азерите доставят на Украйна евтин газ и винаги са ги подкрепяли във войната. Нормално е съдията да е по топъл към тях.

Звучи логично. Почти колкото и - Съдията срещу Беер Шева е немец , ще ни среже главите , защото *()§_+((ЕВ§(*((Р**№@$№*

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 авг 2025 13:24

Искам да видя един дисциплиниран мач и най-вече без грешки. Ако не допуснем ранен гол, имаме всички шансове да ги отстраним. Задължително обаче ще ни трябва по-голяма ефективност, шансове на контри мисля че ще имаме, но трябва и да се възползваме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2025 13:35

Громим с 1-0 и кой окъде е. Центриране в тяхното наказателно, последващо меле и Димитров я избоцва с големия крак. Воала! Говедата са доволни.
Дано само не сътворим някоя чутовна глупост, че приказките и сравненията със Славия от страна на най-тъпия директор във вековната история на клуба, ще ударят по срам и арогантност фолклорните вече бисери на бивш мустакат мажоритар.
Повече ме притеснява гостуването на малкото Микре след този мач, ама едно по едно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”